Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
Valakinek van tapasztalata Honda Jazz 1.2 vs. 1.4 viszonylatban?
Egy 1.4-es B Corsa swing lesz lecserélve, nagy részt városban használnánk, évente max. 10szer 200-300km-es távra /rokonlátogatás nyaralás stb/! Ahogy néztem 5 LE különbség, ez az utakon mennyire érződik! Corsaval az volt a bajom, hogy 3-an + csomagok, nem gyorsult, nem mertem vele előzni! Vagy szerintetek válasszak valami erősebb benzinest? 1 misim van rá max + egy 100k! Igazából néztem egy [ilyen corollát is], nem tudom mennyire megbízhatóak?! Egy picit tartok a combiktól, nem vezettem még ekkora autót, bár a Toyota jobban tetszik!
Köszi ha van számomra tanácsotok! -
dante3
addikt
válasz
fenergie84 #138628 üzenetére
Csak példának dobtam egy versot, nem állt szándékomban MMT váltó miatt ajánlani! Amúgy úgy tudom, ha az eredeti szoftvert lecserélik egy újabbra, akkor jól műkszik a váltó!
-
dante3
addikt
[Ilyet nem néztél esetleg]? Én hasonlóval szemezgetek, csak 1.2m körülit keresek!
-
dante3
addikt
válasz
Integrale #136078 üzenetére
Mondjuk ha megnézzük pl. a német, svájci utak vs. magyar utak minőségét, akkor a futóműt tekintve biztosan szerencsésebb egy kinti kocsit választani, ha van rá lehetőség! Viszont mostanság olvastam, hogy németből igen sok beázott autót akarnak itthon elsózni, sok volt a vízkár idén kint! Résen kell lenni
-
dante3
addikt
válasz
Integrale #136045 üzenetére
Milyen jó, hogy megkérdezted, most adtam el egy Corsat, és Corollat néztük asszonnyal, használt autó piacon
és az ezzel foglalkozó oldalakon/cikkekben leginkább a Toyotákat és a Hondákat ajánlják! 1 misi van rá, keresem a legjobbakat, de úgy látom 1.2 milliónál van egy váltás piacon amikor már, 150k km vagy alatta találok megfelelőt! Bár nem tudom mennyire lehet gázos ha már 200-220k van benne! Kinti kocsikban mi a pláne, ár kb hasonló!?tboy93
kicsit világosabban látok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest