Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Miért Te azt hitted, hogy én azt hiszem, hogy fullra nincs fék, tehát fékerő=0? Azért ezt kikérem magamnak, hülye nem vagyok.
Tökmindegy: ugyanezt mondom neki, de nem érti meg, vagy nem akarja.. hagyd sztem
Lehet, hogy még tervben sem voltam, az egy dolog, és semmi köze ehhez a beszélgetéshez. Az meg, hogy milyen formában üzemeltetsz, arról meg ne beszéljünk... Tudod, lehet jol is és rosszul is
A személyeskedést kihagyhatnád, az a gyengék fegyvere. Ha tényekkel meggyőzől, én képes vagyok elismerni, hogy hi áztam, de nem ugy látom, hogy tudnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Microsoft Edge
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest