Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bandus #201039 üzenetére

    Fasza. De nem Countryman, hanem Clubman. Amúgy meglepően tágas, simán elücsörgök benne a hátsó ülésen. Persze mi kis család vagyunk, én gyakorlatilag kimagaslok a nejem, lányaim mellett a 175 centimmel, meg a (jobb napokon) 75 kilómmal.

    Amúgy a közepes, háromhengeres, turbós motor van ebben is (sima Cooper, nem S, 136 LE), nyolcfokozatos automatával. Nem az autópálya réme, de korrektül megy. Három fős családnak, vagy fiatal párnak bőven elég családi autónak. Idősebbeknek inkább Countrymant mondanék, azért ez elég mélyen van, kicsit sportos a vezetési pozíció. Amúgy alulról súrolja a kompakt méretet (ugye ez gyakorlatilag ugyanaz az autó, mint az 1-es BMW). Pályán, nagyobb tempónál sokkal halkabb, mint a hatchback volt, meg mivel szélesebb, hosszabb is, kicsit stabilabbnak is érződik.

    Ha valakinek bejön a Mini, ez is tetszeni fog neki, ha a méretétől eltekintünk, mindenben hozza azt, amit egy Mininek kell. De én legközelebb azt hiszem, a 3 ajtóst veszem megint, ez meg lesz a ‘nagy’ családi autó. A Mazda helyett valószínű, hogy nem kell már prémium kombi, nagyobbik lány kirepült, hárman maradtunk.

    Countrymant is próbáltuk, csak azt tudom felhozni ellene, hogy “SUV” (a maga módján), olyat meg nem akart egyikünk sem. Ellenben abból van konnektoros hibrid, sajnos a mininél egyetlen más modell sem létezik ilyen verzióban. :(

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák