Új hozzászólás Aktív témák

  • Rhino666

    őstag

    Üdv!

    15 év körüli C219 350 (272 LE) és E60/E61 535d (286 LE) között vacillálok. Az asszony fogja megörökölni, amint beújítok valami 10 év körüli dömperre (E70/E71?) hamarosan.

    Neki a Merci nagyon tetszik, a BMW meg nem igazán, nekem mindkettő az autógyártás esztétikumának csúcsa, nehéz volna döntenem külső alapján. A Merci olcsóbb, de nagyobb és lomhább. A BMW M57 I6 dízel motoros, ami az egyik legmegbízhatóbb dízel BMW motor, a Merci benzines V6 (nem ismerem a benzin motorokat egyáltalán). A BMW-ről csupa jót mondanak, a Merci kicsit rizikósabbnak tűnik (túlbonyolított, problémás fékrendszer?), de alapvetően mindkettő meglepően megbízható az eddig szerzett infók alapján.

    Van-e valakinek személyes tapasztalata mindkét modellel? Nem problémát akarok venni, abból van elég. Az asszony biztos óvatos lesz és vigyázni fog rá, de engem is túl kell élnie (bélkitaposósan vezetek, napi szintű autópályázással), mire megkapja. Vagy engedjem el ezeket az öreg vasakat, szívjam fel magam és vegyek most egy 10 év körüli E70 35d-t kétszer annyiért? :F

    Köszi a tanácsokat előre is! :R

    Üdv:
    Rhino666

    Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

Új hozzászólás Aktív témák