Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő
Árban kb 3 milla lenne a plafon. A mondeoból 2011-től nézegettem facelifteseket. Az értékvesztéssel tisztában vagyok. De ha beújítok egyet akkor az szerintem megint meg lesz jó pár évig. Nekem nincs bajom a céges járgányokkal. Azok legalább biztos elmennek a kötelező szervizre. Egy magán ember azért lehet spórol itt ott a költségeken. De nem szeretnék általánosítani. A mostani autónk is flottakezelő tulajdonában volt, és gond egy szál sem
(#132926) F-ECT$; Az nem jött szóba nálunk. De azért megnézem hogy milyen is valójában.
A focusba beraksz 2 gyerekülést oda már nem ül be mellé senki. Ez biztos! Nálunk is ez a fő baj. Tavaly mégnyaralásra vittünk utazó kiságyat és szégyen szemre az ismerősék hoztak utánunk egy két cumót mert hozzánk nm fért be
Az Octavia ilyen szempontból fejedelmi helykínálatot nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest