-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Kaci84 #103559 üzenetére
20k-ért gyenge ventis FSP táp+jó venti? Inkább Be Quiet! Straight Power 10 400W. Csendes, 5 év garancia, 80+ Gold hatásfok plecsni, DC-DC átalakítás, és FSP belsős. 20k-nál csak kicsit több.
-
-
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #96169 üzenetére
Fejezzük be ezt a témát szerintem, mivel nem ide való. Leírtad a véleményed, mi is leírtuk, téma lezárva. Ha ez folytatódik, akkor egy 50 hozzászólásos vita lesz gerjesztve, amit nagyon nem szeretnék és nem is fogok hagyni. Ha én meg tudom állni,hogy ne kommentáljam a leírtakat, akkor remélem te és a többiek is.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Kaci84 #96163 üzenetére
csak ne csodálkozz ha netán majd a táp sírba viszi a gépet...itt nem a márka a lényeg, lehet akár valami csingcsangju márka is, ha rendes belsővel rendelkezik akkor jó táp...de te esetedben ez nem igaz!
valószínűleg te tápodban szinte semmilyen védelem nincs, illetve lehet nem is ad normális feszültségeket!
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #96110 üzenetére
Szerinted az " enyémet örökli" pontos típus? Direkt még nagy betűvel is írtam...
"Coolink 500W"Ha erről van szó, akkor szerintem te magad is cseréld. Fsp hexa+ 400W, 500W.
2013-ban rá is kérdeztél a tápos fórumom , le is írták,hogy veszélyes, de látom nem érdekelt...Apu kilőve. Hd 7850 2GB.
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Kaci84 #93463 üzenetére
igazad van, mert még nem tapasztalod, vagyis nem a saját szemeddel látod addig
nem hiszed el! én is így voltam...hkc táppal, egy hdd-t szépen kinyírt, majd rá pár héttel zárlatos lett az alaplap, kuka volt az egész! azóta megnézem milyen tápot veszek! persze a jók között is lehetnek hibásak, de itt az arány elég kicsi!U.i.: valószínű táp okozta, mert akkor cseréltük! a régi noname elfüstölt, de nem vitt semmit magával!
[ Szerkesztve ]
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
dannyl
addikt
válasz Kaci84 #93455 üzenetére
Épp azt írod, hogy nem ajánlod, de mégis megtetted. Ha 650E ember írogatna nekem, hogy rosszat ajánlok, akkor csak elgondolkodnék. Más pénztárcája meg ne képezze már statisztika tárgyát.
"De ettől függetlenül tartom azt a véleményem, hogy anyagilag nem éri meg egy ilyen olcsó gépbe ilyen használat mellett egy drága táp. Ha 6-ért van normális az még igen, de én amit magamnak vennék 10 felett az nem."
Ezt a véleményt meg tartsd meg magadnak, mert nincs igazad. 10k-ért már lehet minöségi tápot venni. A rossz tápok 5-6k-ba kerülnek. Szerintem nincs kérdés. Ez olyan, mintha valaki dinnyét akana enni, és te azt mondanád, hogy vegyen possadtat, mert olcsóbb! Há' minek költenél a drága mézédes dinnyére? Ez is dinnye ugyan úgy.
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Kaci84 #93442 üzenetére
Ne ajánlgass ilyen xar tápokat, sőt meg se említsd.
Szerk:
-Gagyi tápos gépen játszottam CS:S-szal, Glock-kal fejen lőttem egy ellenséget, majd kikapcsolt a gép(+leverte a biztosítékot). Nem nálam volt, és nem is az én gépemen).
-Sokszor a gagyi tápokon kevés a csatlakozó(csak 1db SATA csatlakozó sem példátlan).
-Nagyszüleimhez becsapott a villám... Csak a gagyi táppal rendelkező modem halt meg(minden be volt dugva, és egy kertjükben levő vezetékbe csapott bele a villám), ami sajnos magával rántotta az alaplapot(hálókártya). Ha gagyi táp lett volna benne, akkor kevesebb lennék egy 40GB-os HDD-vel (mert nekem adták a gépet, a többi meg semmimmel sem kompatibilis).
hans989(#93439)
Ennél olcsóbban csak szerencsével lehet kihozni egy használhatót(spóroljatok):
AMD Athlon X4 515010 798 Ft
Asus AM1M-A alaplap
10 432 Ft
FSP 350W ATX-350PNR
6 401 Ft
HyperX Fury Black 4GB 1600MHz CL10 HX316C10FB/4
7 935 Ft
ModeCom Mini Trend
5 575 Ft
Western Digital WD5000AAKX 500GB
13 513 Ft
Összesen: 54 653 Ft
Egy BQT! System Power S7 300W jobb lenne bele.
Vagy vesztek számlával, garisan egy erősebb C2D-s, 4GB RAM-os brand gépet, de alig lehet majd bővíteni/HW-t cserélni, ha meghal benne valami.
bexinho23
G3220 ~ 15k
Asus H81M-K ~ 13k
1×4GB DDR3 RAM, pl HyperX Fury ~ 8k
GTX 750(lehetőleg 2GB-os) ~ 32k
WD Blue 500GB(AAKX), 1TB(EZEX) ~ 13-15k
Be Quiet! System Power S7 300W ~ 10,5k
Modecom Mini Trend, Modecom Mini Cool, drágábban CM N200 ~ 5,5-10k
Összesen: 97-103,5kHangkártya van az alaplapon.
Olcsóbban(használtan):
-s1155-ös lap ~ 7k
-G2020, G2030, i3 2100, i3 2120 ~ 8-16,5k
+HD 7770, i3 mellé: HD 7790, HD 7850 2GB ~ 17-26k
-(1×)4GB DDR3 RAM ~ 6-7k, vagy újonnan(~8k)
-Nem leélt, jóféle SATA-s HDD ~5-7k, vagy újonnan(~13-15k)
-FSP 350-60APN, FSP 400-60APN, FSP Hexa 400, Chieftec CTG(a legkisebb is elég), Corsair CX400 ~ 4-7k
-Normális gépház ventilátorral ~ 5k
Összesen: 62-84,5k[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz Kaci84 #93442 üzenetére
Ne ajánljunk már ilyen configot! Ez kb. a menj be a boltba, és vedd meg a legolcsóbbat tanács. Ez nem jó, mert nem megbízható. (szerk: Értem a keret dolgot, de ahol nincs +10k minőségre, ott megette a fene. Akkor NINCS gép ennyiért, és kész)
Asrock H81m-HDS 13k
Celeron G1820 10k
Crucial 4GB RAM 1600MHz 7k
Be Quiet! 300W ~ 10k
Adata 64GB ASP600S3-64GM-C SSD 11k
Házból meg tényleg válassz egy olcsót. Igazából mindegy milyen. Egy ventilátor legyen benne, aztán ennyi. Mondjuk 5k-ért már van "értelmes". 55-56k.Ez az alja. Nincs olcsóbb, vagyis van, de minősíthetetlen szemetet ÉN nem ajánlok.
[ Szerkesztve ]
-
lillip
csendes tag
válasz Kaci84 #93436 üzenetére
Szia,
Köszi a választ, az 500as táp 2 ezerrel lenne olcsóbb, úgyhogy ilyen szempontból akkor maradhat a 600-as szerintem. Van esetleg ajánlatod mely hűtő lenne jobb a processzorhoz, illetve ha már hűtés, úgy láttam a ház alapból 1 ventit tartalmaz, viszont fér még bele 3 darab, szerinted érdemes olcsó párezer forintos 120mmes ventikkel telerakni vagy legalább +1el felruházni?
-
otto14
őstag
válasz Kaci84 #63933 üzenetére
Szia!
proci: fx 6300 -29k
lap: gigabyte 970a ud3p vagy asus m5a97 evor 2.0 -24k minimum ezek a lapok kellenek FX procihoz
Osszesen: 53k
Procihutod van? Kelleni fog az is, a gyári picit hangos pl: hyper 212 evo -9k vagy scythe ashuraIntel oldalon talán valami haswell I3, de szerintem nem éri meg... vagy g3220
Lap: gigabyte b85m-d3h -18k, asrock b85m-hds -15k[ Szerkesztve ]
asd
-
micafighter
nagyúr
válasz Kaci84 #63933 üzenetére
Szia, tápod van? Ha igen, milyen? Adattároló Satás? Intel téren egy i5 + lap kb 65k lenne, g3xxx + lap kb 30k, azt tudnád később fejleszteni i5-re. AMD oldalon az fx 8320 + lap kb 60k-ra jön ki, az fx 6300 kb 55k -ra. De az AMDhez nagyon ajánlott egy külön cpu hütő is, mert a gyári zajos és nem hüt rendesen, az +10k egy normális, de tudsz később is venni.
[ Szerkesztve ]
-
TGWH
őstag
válasz Kaci84 #59581 üzenetére
Androidos tv-re köthető ketyere! Van rajt android, net, köthetsz rá vinyót, lejátszik szinte mindent! Köthetsz rá bill-t, egeret, akár vezeték nélkülit is.
20 ezerért már vannak jók, olyan közepesek, amik nem szaggatva játsszák le a filmet. Androidra garantáltan több tucat kártyajáték és sakkjáték létezik ingyen is.Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #59581 üzenetére
Hát ha tényleg ennyire alap, akkor egy 775-ös konfig is megtenné. Ott még akad ide csatis lap is. Tápot viszont nem vennék 775 konfiggal, mert az már valószínűleg több min 5 éves és a nagy része már új korában is sza* volt.
-
TGWH
őstag
válasz Kaci84 #59574 üzenetére
Nos, akkor válaszd a lehető legolcsóbb összetevőket
Kb. 30-40 ezerből már bőven kijön.
Xp-t ne tegyél rá, sokkal több erőforrást zabál mint a 7 vagy a 8.1, meg lassabb is. +nulla támogatást kapsz hozzáGigabyte GA-A55M-DS2 - 14 ezer
A4-3400 - 9 ezer
Ram - 4-8 ezer körül10-10 ezerért van celeron meg s1155 alaplap.
De akár nézhetsz egybemindent integráltat, igaz gyengébb a proci, de alaplappal megvan 17 ezer...
Vagy használt ugye. Kérdés az ár. Azzal, hogy passzív hűtésű meg pici legyen ne foglalkozz, az drága
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
micafighter
nagyúr
válasz Kaci84 #56706 üzenetére
Szerintem meg épp a prociba érdemes befektetni. Mi értelme most 100kt költeni vga ra, mikor most egy 50ks ugyanúgy lejátszik mindent, és ha már gyenge lesz, lecseréled egy jobbra. A 100ks most nagyon bika de később ugyanúgy el fog avulni. Egy jó proci később avul el mint egy jó vga ezért szerintem gamer nek is érdemesebb egy jó cpu ha hosszú távon gondolkozik.
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #56706 üzenetére
Azért ez így nem igaz.
Nyilván egy i5 mellé nem kell hd 6670,de egy i5-el 3 évet simán el vagy és egyedül vga-t "kell" cserélned, ha kevesled.
Amúgy fx 6300+ hozzá való lap ~ 51k
i5+ nyilván olcsóbb, gyengébb lap, de ide elég ~ 62k.
Van 10k különbség, viszont az amd hűtő mivel hangos, ezért előbb utóbb ez cserélve lesz és akkor eltűnik a különbség.
Ami a legnagyobb probléma az állításoddal, az az,hogy FULL HD-n még oké,hogy vga-tól függ nagyon nagy részt, ( persze kell hozzá egy erős cpu is),de full hd felbontás alatt mindjárt borul az egész, mivel ott gyengébb procinál " felesleges" lesz az erősebb vga.
-
hepa
csendes tag
válasz Kaci84 #56457 üzenetére
Igen, gondolkoztam azon is, csak már most nagyon keret határon járok. Viszont eredetileg CL9-es RAM volt, de csak i5-4440-essel.
Aztán úgy döntöttem, hogy nem ér +1500-at a gyorsabb RAM (észrevehető különbséget szerintem úgysem ad), akkor inkább már legyen a nagyobb CPU.
(Mondjuk már ilyen tételnél nem számol sokat az az 1500 nem is az, csak megpróbáltam a sok kicsi sokra megy módszert. )[ Szerkesztve ]
-
Carlos_A
tag
válasz Kaci84 #56445 üzenetére
Aha vágom, olvastam is ilyesmit, hogy nem tudják leadni a dolgokat, mert olcsóbb kategóriába tartoznak, és ezért van picit több írva a kártyák igényéhez.
Csak nem tudtam hogy melyik és mennyire számít jónak a tápok közül, ezért néztem azokat.
Akkor szerintem választom azt a tápot, ami előbb volt linkelve. Már csak a két kártya között kéne dönteni, de lehet az olcsóbb lesz inkább. -
Zsivaagoo
őstag
válasz Kaci84 #56150 üzenetére
Arra jó az olcsó lap FX alá, hogy leégjen/eldurranjon az örömtől és kijöjjön belőle a fehér füst.
Az olcsó lapok még a 95W TDP-s procikat is nehezen bírják, egy Phenom II X4 965BE alatt pedig tuning nélküli terheléssel is meg tudnak feküdni.Ne terjesszél már marhaságokat!
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #56138 üzenetére
Mondjál már 12500 ft-ért b85 lapot.. 15 ezertől indulnak a 2 memória slotosok.
H81-es, gyenge tápellátásos lapot max egy filmezős, netezős gépbe tennék..
650 Ti boost-ot pedig alig lehet kapni 1-2 helyen mostanában. 280x is szépen eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
válasz Kaci84 #56086 üzenetére
Az eredeti elképzelés az volt, hogy GTX660-al, de sajnos az már nem fért bele a keretbe.
A gép egyik ismerősömé lesz és neki az volt a kivánsága, hogy Intel+Nvidia páros legyen(sajnos nem nagyon ért hozzá, ezért nem is győzködtem). És ezt a procit ajánlották itt is és a procis fórumban is. És ahogy membrandj is emlitette, igy később csak egy másik kártya kell bele és megint el lesz vele 1-2 évet.
Ha magamnak kellett volna gép akkor egész máshogy nézne ki a konfig, de ilyen úgysem lesz mostanában, mert amennyit én játszom arra bőven elég a jelenlegi Phenom II 925+5770 kombó.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
ohcard
tag
válasz Kaci84 #56102 üzenetére
Ha tudsz ajánlani, egy jó kombinációt, szívesen meghallgatom a véleményed... Erre a konfigra, már egy másik hozzáértő személy is rábólintott...
Nem akarom elkapkodni, így minden felmerülő kérdést szeretnék tisztázni...membrandj: elhiszem, és nagyon köszönöm a segítségedet...
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Kaci84 #50131 üzenetére
Ok értem én. Viszont egyszerűbb lenne a kérdezőnek válaszolnod hogy te hogy képzeled el a dolgot ....
Az alaplap nem ad plusz FPS-t (már ha a tuningot nem nézzük) mint ahogy a tápegység és a számítógépház sem , de szerintem mindhárom hardverre érdemes áldozni. Személy szerint nem kedvelem a drága CPU/VGA és occo minden más hardver típusú gépeket ..... a legtöbb gond is ezekkel a "csodákkal" van. Lehet spórolni de nem kell/szabad túlzásba vinni mert általában (később) sokba kerül ....
Viszont írtam RexpecT-nek egy minimál konfigot is (ugye a keretébe csak az fért bele) szóval a többi csak javaslat/megjegyzés volt ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Pepszi
tag
válasz Kaci84 #49975 üzenetére
köszi, akkor érdemes vmelyik gépösszerakóval kiválogatnom az alkatrészeket és megnézni az árat?
egy 250-es HDD és egy külső 500-as van, nem mondanám, hogy túl soklátom utána kell néznem a formátumoknak mATX vagy ITX legyen.
Jelenleg Lego széria megy a gyerekeknek (starwars, batman). Néha akad, de nem zavarta őket.
Ezek fussanak.[ Szerkesztve ]
-
slayer007
tag
válasz Kaci84 #49194 üzenetére
Ha tényleg halk gépet akarsz, akkor ahogy ajánlották, rendszer alá SSD (mert ugye ez pörögne a legtöbbet ha HDDn lenne), és film, ilyesmire egy 7200as HDD. Amikor vége a filmnek, a HDD úgyis leáll, az SSD megy tovább az OS-el, de azt meg hallani nem fogod ugyebár.
Másik opció, hogy marha drágán veszel valami hangszigetelt házat... ami kissé komolyabb pazarlás, mint egy SSD, ha gyakorlati hasznát nézzük.Im insane, what's your excuse?!
-
membrandj
nagyúr
válasz Kaci84 #49187 üzenetére
Egy film hangját ha túllövi a hdd, akkor az hibás.. Vagy némafilmet nézel?
Veszélyes éjszakára bekapcsolva hagyni a gépet.. Zárlatos lesz, bármi.. A gáztűzhelyt se hagyod úgy, egyrészt, mert az többet fogyaszt, másrészt veszélyes. Főleg lustaságból ne hagyjuk már úgy..
Szakmai dolog létezik: SSD.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Kaci84 #49187 üzenetére
Ha halk gépet akarsz, akkor rendszer alá SSD (akár egy kisebb, olcsóbb darab - és ne mondd azt, hogy nincs különbség a HDD-hez képest, ez nem igaz), adatoknak meg egy WD Red... És
halknyugodt lesz az éjszaka és a nappal is...Mi általában egy ~300-350 soros, aktív torrentkliens mellett mozizunk, és semmit nem hallunk az EFRX-ből...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
slayer007
tag
válasz Kaci84 #49183 üzenetére
Nekem van 5400rpm-es winyom a PCben, rendesen megvárom amíg felpörög, hogy megnyisson egy mappát.
Bár sajnos azért, mert ezek a tetü green winyok elalszanak ha 1 ideig nem használod őket...A WD black meg bootoláskor 30-60mpig gondolkodik, mire rájön, hogy létezik... az viszont sztem gariztatás lesz...
Egyébként annyira mindegy, ki mit ajánl neked, mert soha sem lesz elég jó. Az elvárásod nagy, a pénztárcád pedig ehhez képest elég üres. Ha tanácsot kérsz valakitől, gondolom azért teszed, mert jobban értenek hozzá, mint Te. Ez esetben illik elfogadni a tanácsukat, nem pedig belekötni lépten-nyomon.
[ Szerkesztve ]
Im insane, what's your excuse?!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Kaci84 #49175 üzenetére
5400 rpm -- lassú, mint az anyatetű.
WD Caviar Blue 500 GB SATA3 (WD5000AAKX) gyors, megbízható, halk, rendszerre jó, a maradék meg tárolásra (100 giga rendszer, 400 Giga tárolás). Efölött csak a Black.
Notivinyóval szenvedni fogsz. vagy ..0pni.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Kaci84 #49165 üzenetére
Eladod egyben 25-ért.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asrock sFM2 FM2A75M-DGS R2.0 alaplap -- 15-15,5 k
AMD Athlon II X4 750K dobozos Socket FM2 /AD750KWOHJBOX/ -- 19-20 k
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Össz: 34-35,5 k. Tehát egy 10-est kell kb. rádobnod (az előző lap+proci árára) és jöhet a dVGA.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Kaci84 #49150 üzenetére
Ha van diszkrét VGA, akkor nem kell mellé APU. Inkább egy Athlon II X4 740/750K.
Az A55 csipszet harmatos ma már, inkább egy A75 csipes Asrock.Ide már jöhet a 7770 és elég lesz ezt a felállást kezdetben egyetlen darab 4 GB-os RAM modullal etetni.
----------------
Szerk. Ha meglévő, akkor minden további nélkül mehet mellé a 7770.
Bár az A6 nem fogja kihajtani a 7770-et.(Érdemes lesz keresni egy vevőt a jelenlegi alaplap + APU kombóra, és AM3+ kombón gondolkodni is.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Buci21
addikt
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Kaci84 #48983 üzenetére
(#48984) Rypejakten + Pontosan
Ha azt nézzük,hogy egy i5 3470 egy árban van aránylag a legerősebb 8 magos FX proci árával,és még így is erősebb az említett i5,közép-felső kategóriában nem drágák az Intelek.
X4 750k meg elfelejteném,ha csak nem jön már végre az FM2+,mert ott már később is lehet majd bővíteni,sima FM2 lappal meg nem.
-
Rypejakten
addikt
-
dm1970
aktív tag
válasz Kaci84 #48503 üzenetére
Szokás szerint minél többet olvasok annál nehezebb a döntés. Én ezt találtam (i5-4570):
Tökéletes proci számomra.Gigabyte B85M-HD3 alaplappal és 8 Gb Corsair XMS3 1600 rammal tökéletes.Far Cry 3 szépen fut a HD 4600.Nekem nem hangos a hűtés.Ajánlom mindenkinek ha ebben a prociban gondolkodik.5 csillag jár neki.
Mondjuk ez egy 1 éves játék az alábbi gépigénnyel:
ajánlott:
512 MB DirectX® 9.0c compliant card with Shader Model 3.0 or higher
NVidia™ 8800 or better, AMD™ HD 2900 or better (see supported list**)
minimális:
VGA: 1024 MB DirectX® 11.0 compliant card with Shader Model 5.0 or higher
NVidia™ 480 or better, AMD™ HD 5770 or better (see supported list**)A fentiek alapján (ráadásul a fiam kedvenc játéka) ez a 48496-os konfig egész jó lenne 130-ba megállna dVGA, HDD, DVD nélkül, s ezt lehetne fejleszteni.
-
Rypejakten
addikt
válasz Kaci84 #48473 üzenetére
attól, hogy nem működik a hybrid crossfire 6670-től fölfelé, attól még teljes értékű VGA-ként tudja kezelni a VGA-kat minden A8/A10.
nem hinném, hogy egy 16k-s lap drága lenne, ha van rajta sata3, usb3, dvi, dsub, hdmi, 7.1-es audiokimenet, normálisan hűtve vannak a VRM-ek,
és jól néz ki.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Kaci84 #48451 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is három hete. Aztán utána néztem.Itt elég jó teszt van az A10 5800k vs CPU+ 6670 -ről. A 6670 vs 7750 ről az előbb már linkelt teszt. Ha összenézed pusztán játékok alatt bőven jobb a külön cpu+vga. Amennyivel drágább annyival többet is tud. A Kaverire azért baromi kíváncsi leszek.
-
membrandj
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- X box one s all digital
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Weather XM - Időjárásmérő bányászgép - ÚJ Bontatlan
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM