-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz csocsi77 #15983 üzenetére
Alaplap: ha nem akarsz tuningolni egyáltalán, akkor felesleges a Z77 Pro3 is, helyette B75 Pro3-at vagy H77 Pro4/MVP-t ajánlanám (utóbbit is csak akkor ha szükséged van Virtu hibrid grafikára vagy RAID kötetek létrehozására).
CPU: a 3770 jó, de sokkal olcsóbban kapsz sima I7-2600-at (K jelenti a szám után a tuningolhatóságot de ugye arra nincs szükséged), apróról ezt megkapod már 45-50k körül is (aprós vásárlástól nem kell félni, én is így vettem I7-2600-at, ha egyszer elindul onnantól nem fog csak úgy elromlani a proci).
Tápod szerintem elég lesz, elég minőségi és a 12V-os ága is kellően erős (sőt túlzottan is kicsit ehhez a konfighoz).
Régi HDD is maradhat, még mindig elég drágák sajnos az új HDD-k a tavalyi árvíz miatt.
SSD-től nem kell félni, ajánlom ezen cikk elolvasását és betartását (a 3. 6. 7. 9. pontok szerintem feleslegesek benne). V+200-ból olyan változatot vegyél olcsóbban, amiben csak a drive van, nincs szükséged egyéb körítésre (beépítőkeret, kábelek stb.). Nálam már 4 hónapja üzemel ez a típus hibátlanul, gyors mint a veszedelem
VGA-ból a sima (TI nélküli) GTX560 is bőven elegendő számodra.
Ezekkel így sokat spórolhatsz viszont nem lesz érezhetően lassabb az új rendszer ahhoz képest amiket kinéztél eredetileg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Megérkezett a Huawei Band 2 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest