Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenn3gyer3k
tag
Értem,
Ha a csere mellett döntök mert valószínű, hogy az lesz. Akkor milyenre volna érdemes ? Akkor már valami olyat szeretnék amit csak rácsiptetek a fejhallgató vezetékére és kész (eddig is ilyet használtam csak sajnos szétment a vezetéke). Nem csúnyálkodik az asztalon és nem szed össze minden háttérzajt.[ Szerkesztve ]
-
Fenn3gyer3k
tag
válasz Fenn3gyer3k #975 üzenetére
Az a próbléma, hogy roahdtul behallatszódik a billentyűzet csattogása és a hangerővel hiába játszok
-
Fenn3gyer3k
tag
Ha ezt a Trust GXT 232 választanám akkor ezzel is jól járhatnék ? Tudom ezen nincsen Mute gomb de legalább már ma át tudnám venni.
-
Fenn3gyer3k
tag
Sziasztok!
Tönkre ment a mikrofonom amit eddig használtam és szeretnék helyette egy másikat venni de egyeltalán nem vagyok képben ebben a témában. Amit eddig használtam az egy 6-7 éves 800Ft-os csiptethetős mikrofon volt. Max 10 ezret szánnék rá és szeretném, ha az újnál már nem kellene vergődni a felcsiptetéssel stb... Szóval egy jó kis asztali mikrofont szeretnék ami nem zajos illetve valamelyest szűri a háttérzajt és lenne Mute gomb rajta, mert in game voice chat-hez használnám és ts3.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2TB SAMSUNG 980 PRO M.2 NVMe SSD-k garanciával/számlával, JÓVAL ÁRON ALUL! Max 7000/5100 MB/s!
- Dell t 300 szervergép hibátlan
- Baseus i-wok monitor lámpa
- Vonalkódolvasó Symbol LS1203, több darab, használt, garanciával, 1D
- INGYEN POSTA // ÚJ GAMER PC V02// INTEL i5-12400F // 16GB RAM //RTX 4060 //DLSS3 //1TB SSD//2 ÉV GAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest