Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Más zaj nincs, gépem is néma játék alatt is. Csak Discordra használom, hogyhogy nem akarok rákölteni egy vagyont (annyit nem érnek a haverok
), csak nem akarok szenvedni a piece-el. Jól néz ki az a Rode, csak nálunk nincs használtan, újan meg az is 30K
#930nuke7: nem szeretném, hgy belelógjon a monitorba, úgyhogy olyan 30-40 centire lenne a számtól + így nem hallatszik be, hogy lélegzek.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Keresek valami mikrofont Discord-hoz, amivel jobban hallanának, nem kiabálhatok, így meg a legtöbb mikrofont hangosítanom kell, de sok a probléma a piece-el, úgyhogy inkább költenék picit többet valami jobb mikrofonra. Eddig egy Massdrop-os Minimic-et használtam, de több fejesem van, és kényelmetlen mindig áttrakocsgatni + még 1 vezeték.
Szóval inkább asztaliban gondolkozok, visszaolvasgattam, és vettem egy YENKEE 1040-et, de nem vált be, ugyanolyan halk mint a Minimic. Mit ajánlanátok olyan 20-25k körül? Nem a hangminőség a lényeg, hanem hogy ne sisteregjen/ ne legyen háttérzajos, és ne kelljen magamra adni +30db-t piece-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest