Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH érték
aktív tag
Szép üveghangos délutánt mindeninek!
A régebbi 1.3 Suzuki Swift végsebessége 190km/h-nál van.Más: Nem messzire innen van egy kereszteződés ahol a elsőbbségadás táblát benőtte a növényzet. Úgy mennek ott át a nem idevalósi emberkék mintha védett úton mennének, tehát nem állnak meg. Ennek előbb v. utóbb csatt lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Elalvás előtt gondoljatok erre a videóra. Erre
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Kettétört a BMW. [link]
-
pH érték
aktív tag
válasz MPowerPH #9399 üzenetére
"Városban ezt egyszerűbben meg szoktam oldani. Ha valaki szemétkedik, meg majd belémjön, pirosnál kiszállok és elmagyarázom neki a dolgokat."
Van egy olyasféle kresz teszt kérdés, hogy mit kell tennie akkor amikor önt egy másik autós hirtelen fékezésre vagy irányváltásra kényszerítette.
Az egyik válasz az, hogy Utána ered és jól megleckézteti. Ez a helytelen válasz.
-
pH érték
aktív tag
-
pH érték
aktív tag
válasz parandroid #9229 üzenetére
Ja elírtam.
-
pH érték
aktív tag
válasz DeadMeat #9198 üzenetére
A tv2 naplójában arról volt szó, hogy nem büntetnek csak 65 felett.
"Lakott területen belül, ugye, 50 km/óra a maximum. 30 százalékos túllépéstől bírságolnak, ami 65 km/órát jelent. A bírság 30 ezernél kezdődik, majd 60, 80, 100 és 150 százalékos túllépésnél ugrik a tarifa, a felső határ 300 ezer forint. Számoljunk egy kicsit. Ha 20-as tábla van kint, akkor már 26 km-óránál 30 ezer a bírság, 51 km/óra felett pedig 300 ezer."
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Mit szóltok ahhoz, hogy jövőre a mopedekre is kell rendszámot venni?
-
pH érték
aktív tag
Kár, hogy az aki ezt a törvényt meghozta szarik a szabályokra.
-
-
pH érték
aktív tag
Na igen, rendes volt. Szerintem teljesen normális a bírság amit kaptál.
Az is érdekes lesz (pl Pesten), ha majd mindenki a sebesség betartására koncentrál, figyelmen kívül hagyva a forgalom ritmusát.
dokar: Erre nagyon jó a tempomatnak a limter funkciója, amivel beállíthatod a mindenkori maximális sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Én már teljesen készen vagyok. Egy rakás ember úgy vezet mintha, olyanról nem is hallott volna, hogy KRESZ.
-
pH érték
aktív tag
-
pH érték
aktív tag
Ma sikerült találkoznom egy *****-al. Egyenes útszakaszon haladtam kb 80-al, majd meg akartam előzni az előttem haladót, csakhogy, miután kitettem az indexet és belekezdtem az előzésbe úgy döntött, hogy ő is begyorsít. Mikor már mellette voltam látom, hogy szemből is jönnek így vissza kellett kapcsolnom, hogy az idiótáját megelőzzem.
Az már csak a hab a tortán, hogy nevetett a dolgon. -
pH érték
aktív tag
Vajon túl élte volna a nő, ha be lett volna kötve?
Tényleg ti szoktátok használni a bizt.övet? Szerintem max ott nem érdemes bekötni ahol föld út van, és nem lehet 10-nél gyorsabban menni.
-
pH érték
aktív tag
válasz bolondember #6641 üzenetére
-
pH érték
aktív tag
Egy konyakos bonbon elfogyasztása után lehet még vezetni? Hány ezrelék felett veszik el a jogsit?
-
pH érték
aktív tag
Mit szóltok a következő szituációhoz:
Egyirányú utcában mászkálok, majd hallok egy nagy dudálást. Látom, hogy egy teherautó iparkodik, és dudálással próbálja rávenni az előtte haladó autóst a gyorsabb tempóra, mindezt 30-as táblánál. Kb 30 centi lehetett a teherautó és az autó között, azt hittem nekimegy a végén. A történet vége kisebb szópárbajjal végződött, majd elváltak útjaik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest