- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
pl 90 mérföldnél +25 az egész okés
115*1.6>> ..ennyit nekem az ottani keresettekkel megérne 360$...levett rendszámmal..... ..és ugye se tudnakmindneohl mérni.Bash>>hehe..az én rangomat nem veheti el senki
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Integra
titán
olvass már kötekedés helyett te szerencsétlen.
10x írtam le, hogy mi a bajom.
10x több valós és nyomós ér reális érvet hozhtam fel dolgok mellett amiket kifogásolok, te semmit, ennek ellenér te még mindig itt azt szajkózod hogy elrontják a játszóterem, meg mindenképpen próbálod rámerőltetni, hogy milyen felelőtlenül vezetek és mennyire nem vagyok másra tekintettel.
te már csak tudod, igaz? ne röhögtesd már ki magad jobban a kelleténél
aztán csodálkozol hogy bóhocnak tartalak.
jössz itt a nagy usa dumáddal, csak azt vagy képtelen felfogni, hogy mo NEM egyenlő az usa-val semmilyen téren. azt úgy csinálsz mintha.. aztán mégsem.. lol.
szóval ha valaki akkor pont nem én intézem el "ennyivel", hanem te.
mert te azon túl hogy itt pampogsz hogy az usa-ban hogy megy, semmi érdemit nem hoztál még össze. ezt kint tanítják tudatosan vagy csak tudat alatt butulsz már?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest