Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz amargo #46858 üzenetére
Azért most beletapostál Philo és az Én lelkivilágomba is. Megérdemelnéd, hogy valaki belebaccon a napba. Kollégám bmw-jét húzogatom vele a hóba szóval csak jó autó lehet, értve vagyok?
Ha az abs nem dolgozik a suzukiban akkor a fékfolyadék cseréjének elmulasztása történt ugyanis erre eléggé érzékeny. Ilyenkor eléggé ellustul, esetenként blokkol a kerék. -
Elemental
addikt
válasz amargo #46858 üzenetére
Ma reggel 5kor munkába jövet jó volt. Csak pár autó az úton, lehetőleg minden kanyart kézifékkel vettem be. Aztán párhuzamos közlekedés, én mentem a szinte érintetlen belsőben nyugis 70-80as tempóval, előttem a középső sávban valaki ment a nyomvályúban szemre 40 körül, majd amikor megközelítem, elkezd szépen lassan befelé csorogni. Kb 20 centi volt köztünk, amikor elmentem mellette, eszembe is jutottatok, hogy nagy arccal itt írogatok, majd megtöröm a gépet
Amúgy nem értem ezt a "már pördültem meg" írásokat. Én is pördültem már meg, és akkor mi van? Ez pont arra jó, hogy az ember elinduljon azon az úton, hogy kicsit elkezdjen gyakorolni, meg átgondolja, hogy hogyan lehet kicsit jobb sofőr. Olyan is volt, hogy elkerültem balesetet, ami szerintem pont annak köszönhető, hogy nem csak hó=30 van az agyamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik