Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

senior tag

Nekunk is rossz a tapasztalatunk M.o-n, kb az olasz van lejjebb :D
    Minden evben hazalatogatunk Daniabol, ott kb 5-10km/h-val mennek gyorsabban nehany kivetel tobbel, a tobbseg betartja a sebesseg hatart.

M.o.-n 70-es seb hatar, zarovonal, belathatatlan kanyarok, szuk ut, mi 70-el es a mogottunk levo 10 auto siman egyesevel leelozott minket minimum 10-20 km/h sebessegkulonbseggel. Biztos szidtak a hulye dant :)) Ez a szitu kb 5x-10x eljatszodott egy nap.

Halalfelelmunk az autopalyan volt - az eset utan -, amikor isteni sugallatra (v 6.erzek) nem elozott az asszony, aztan a ket savot elvalaszto vonalon elsuhant mellettunk par hordo a melletuk allo emberkevel egyutt 130-al. :Y (ertsd, ok alltak, a forgalom meg 130-al)

Bp, repcsivel megerkeztem par hete, at kellett kelni az uttesten a Nepliget korul, hat, nem 50-el mentek az autok, kb ismet halalfelelmem lett, mert a zebracsikos gyalogatkelo helyett, csak biciklis atkelo volt elottem, es nem voltam biztos h az jo-e a gyalognak. Mar neztem korul mint a ketsegbeesett oregember hogy merre kell atmenni es hol :D nehogy leussenek egy erosebb babuval...

Valami eszement turelmetlen az autosok 90%-a...

HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák