Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
jaanoo89 #87296 üzenetére
Akkor értelmezz légyszíves! Olvasd el amit az ő képeiről írtam és értsd is meg! Lője meg G7-el! A GX80ra is reagáltam, láttad?
Amúgy meg kell kövessem őt, mert nem az ő képeire reagáltam az előző hozzászólásomban, hanem az A6000vsG7 linkekre! Bocsánat érte, túl gyorsan válaszoltam és nem néztem, hogy ki a feladója! Az még mindig nem releváns összehasonlítás, inkább átverés kategória!Amúgy csak érdekességképpen, más fórumokon csak feltettem a kérdést, volt aki reprodukálta G70-el (volt sokkal jobban sikerült kép is, de az átlag olyan, mint az enyém), majd egyetértettek velem, hogy erre alkalmatlan, ebben jobb bármelyik másik gép még akár panán belül is és itt megállt a történet!
Itt most befejeztem, nem érdemel több szót az egész!
Adee!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest