Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    Beújítottam egy hiányzó M.Zuiko 45/1.8-at. Decentralizált. Ez már sokadik a sorban. Jobb oldalt volt életlen 2szer is egy M.Zuiko 25/1.8, most amim van ez már úgy jónak mondható. Bal oldalt volt jelentősen életlen egy Pana-Leica 12-60 de az úgy, hogy több fényképezővel is több objektívvel próbálva is, konkrétan nem volt a kezemben létező jó kombináció, de arról írtam korábban. Most pedig a 45-ös... Még csak a fényképezőre se tudom fogni mert egyrészt be volt vizsgáltatva, másrészt a 3 zuiko jobb oldalt míg a pana bal oldalt volt életlenebb. Minden esetben stabi nélkül elektronikus zárral is meg lett nézve. Ami elsőre jó volt, az a 17/1.8 és a 60-as macro. Szerintem ez elég gyatra így összességében, vagy csak extrém szerencsétlen vagyok.

    Azt hiszem nálam el is dőlt, hogy nem várok az új szenzorra, bármennyire is szeretem ezt a rendszert, se időm se energiám állandóan a boltokat járni.

    Persze még az is lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy ha szembe állok a Parlamenttel, akkor nyitva vagy mondjuk f/2.8-on egy fix objektívvel, 100%-os nézetben szemre egyforma élességet kapjak a kép jobb és bal oldalán. Ha ezt más rendszerben se tudja mondjuk egy 50mm-es vagy egy 90-es fix, akkor persze maradok, de kétlem.

Új hozzászólás Aktív témák