Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz lugosi #97307 üzenetére

    Jó lenne, ha lassan észhez térnének. Lehet Fujit játszani, ahol a stílus és az életérzés eladja a motyót akármennyiért, de nem vagyok benne biztos, hogy megfér a csökkenő piacon két Fuji..
    Korábban az m43 szolgáltatások tekintetében elég vezető volt, de az az előny az utóbbi évek lassuló fejlesztéseivel már lényegében elolvadt.

    CharlieFirpo #97308:
    "lehetett volna" - ez az egész m4/3 sírfeliratának is jó lesz, ha esetleg odajutunk" - remélem nem, mert amúgy tényleg szeretem ezt a rendszert, ezért is bosszant a mostani töketlenkedés és tévelygés. :K

    "A menüvel nem lesz mindenki elégedett sohasem." - a vicces az, hogy már létezik rá megoldás, és a konkurencia bőszen alkalmazza is. Úgy hívják, hogy "saját menü", ide bedobálod amit nem túl gyakran használsz, de jó lenne tudni, hogy mégis merre keresd, amikor kell és probléma megoldva. :C

    "A szenzorfejlesztés egyrészt pénzkérdés." - nyilván, de ha odaszólsz a Sonynak, hogy kell valami ütős, akkor azért szerintem csak összedobnának valami értékelhetőt. Ugyan ez is pénzbe kerül, de vélhetően olcsóbb és bizonyosan gyorsabb, mint egy saját fejlesztés.

    "Másrészt meg lehetnek technikai korlátok." - a frászt, ez csak duma, amivel magyarázzák a bizonyítványt, lásd a fentebbi linkelt két sokkal kisebb méretre kiadott fejlesztést: 8k 30p, pixeleknént változtatható érzékenység, 1000képes kiolvasás, af, stb.. Ha 1"-ra lehet ilyet, és van értelme, akkor a 4/3-ra is lenne értelme fejleszteni, és itt most nem a haszontalan 48mpx-re gondolok.

    "árazás probléma mindenhol van" - ezt most nem értem. Ha arra gondolsz, hogy minden drága és drágul, az ok, de itt fajlagosan, a konkurenciához viszonyítva is baj van az árakkal. Korábban amíg volt a bajnok képstab, vezető szolgáltatásokkal és/vagy király videóval karöltve, lehetett magasra árazni, de mostanra ezt mind tudja a konkurencia is (még az ultrasznob Nikon is) sokszor hasonló méretben és fajlagosan jobb áron. Vagy vágni kellene az árakon, vagy elkezdeni olyan mértékben ráfeküdni a stílusra és dizájnra, hogy az Oly legyen az új csinirendszer, amit az emberek divatból vesznek, nem a valós használati értékük miatt. A harmadik út az lenne, hogy újra piacvezető extra szolgáltatásokat kellene fejleszteni, de azért az sem olcsó, pláne elavult szenzorral.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák