Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz CharlieFirpo #97278 üzenetére

    "Melyik gyártó kommunikál megfelelően, nyíltan , őszintén szerinted?" - no, ez egy ötpontos kérdés. Alapvetően az, amelyik később nem bukik le. ;) Komolyra fordítva azért a gyártók kommunikációja többnyire megfelelő, ha levonjuk belőle a marketingrészleg hülyeségeit. Ugyanakkor -az előzmények fényében- a JIP-nek különösen figyelnie kellene, hogy a vásárlok bizalmát elnyerje (visszanyerje, ha úgy tetszik). Erre a homályos utalások, meg a tartsatok ki, egyszer jobb lesz jellegű nyilatkozatok nem alkalmasak, ez jól látható már csak itt a fórumon is.
    "ezen jót röhögtem, csak kissé keserű szájízzel." - sajnos én is, azért bosszant a dolog, mert amúgy meg szeretem a rendszert, látom benne a potenciált és idegesít a töketlenkedés.

    Throme #97279: nem mondtam, hogy nem használható, de attól még szükségszerűen jó sem lesz. Akkor jössz rá erre igazán, amikor valamit kellene állítanod (lehetőleg akció közben), de már harmadszorra túrod végig a menüt és nem találod. ;) Amúgy a Panáé annyival jobb, hogy nincs ennyi beállítás, ezért könnyebben belebotlasz abba amit keresel.

    forceberg #97280: "Ha tudja, mit keres az ember, akkor meg is találja" - előbb-utóbb igen, de addig kihullik egy marék haja. :DD

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák