Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz p_adam #95737 üzenetére

    Nekem meg az tűnik irreálisnak, hogy egy ilyen áru motyót -úgy általában ehhez a rendszerhez- piacra dobjanak. Én szeretem a rendszert, látom is benne -a nem kicsi- potenciált (igen, a pro vonalon is), de az így, ebben a formában túlzásnak tűnik, a jelenlegi helyzetben meg pláne.

    "a kamerák nem nőttek fel hozzájuk" - ez szerintem nem teljesen igaz. A vázak tudása tök rendben van, még mindig az egyik legtöbb szolgáltatást nyújtó rendszer. Szerintem alapvetően a képminőség (itt a zajszintre gondolok) és az AF rendszer, ami jelenleg komolyabban fejlesztésre szorulhat. A vicces az egészben, hogy egy új szenzor talán egyszerre oldhatja meg (vagy fejlesztheti) mindkét problémát. Nagyon sok a vészmadár, a kárörvendő hülye és az önigazolást görcsösen hajtó ember, nem kell velük foglalkozni, pláne nem egy ilyen "lenézett" rendszer esetében. Sokuknak vagy nincs tapasztalatuk az m43-al (ahogy a Swiftet fikázóknál is), vagy csak a nagy szenzorral akarja kompenzálni az inkompetenciáját. Amúgy a sima 43 top pro üvegek és az m43 pro üvegek között az a nagy különbség, hogy utóbbiak valóban kompaktak és általában az áruk sem olyan elborult, mint a 43 időkben volt, ezért az igényes amatőrök/félprofik számára teljesen elérhetők, akár második rendszernek is.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák