Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz jmakk #63322 üzenetére

    Így van, 4-5 évig tanul valami közgé vagy hasonló egyetemen a sales-es és a marketinges azért, hogy utána beállva egy ilyen céghez, sok éves tapasztalattal végül eljusson egy vezetői-döntésképes pozicióba és döntsön arról, hogy a rengeteg fícsörből, amiről már tudnak és a fiókban van, gyártásra készen, éppen melyiket ne ikszeljék be a nagy A4-es lapon, erről órákat képesek előtte vitatkozni meeting-en, körbeülve az asztalt, nézve a konkurrenciát, a céges stratégiát, stb, utána még 2-3 meeting erre, hogy akkor mit is kéne kihagyni, amit majd jövőre el lehet adni "innovációként" - és majd AKKOR mit lehet kihagyni, hogy AZUTÁN innovációként eladják őket, melyik lépés mennyit hozhat a konyhára a piaci trendek alapján és még hasonló n+1 ostoba gondolat - és még mondja valaki, hogy a pénz mozgatja a világot. Ja, csak nem a jó irányba.

    Na, szóval rohadjon meg mind, Nikon és a többi is, hogy anno nem tett előbbi sem a D800-ba egy kihajtható-forgatható kijelzőt, vagy instant, milc-szerű fotózást kontraszt alapú fókusszal, tükörfelcsapással - francnak vár több másodpercet a képek között LiveView-ban ... :W a milccel meg darál az ember (még egy 36MP-s A7R-rel is) egyenként nyomogatva az expógombot..

    Szóval "valami" nagyon el van qrva a világban. :((( De a válság jó erre, hogy lebüntesse a gyártókat anyagilag, mert vagy bezárják a boltot, vagy eladják, ami elég nagy sokk szerintem mindenkinek, aki ott dolgozik, de még a (többségi részvény-)tulajoknak is az lehet egy kényszer lépés, vagy elindulnak előre menekülni és "innoválnak" - azaz beszüntetik a "mit ne tegyünk bele" csoportot, kirúgják a pár dilettáns fa**t aki a világ trendjét követve ki-ki hagy ezt-azt egy gépből és elindulnak a szent grál irányába, átlépve 2-3 polcon lévő, kisebb "fejlesztést" tartalmazó prototípust, amit végül mégsem dobnak piacra, hogy fedezze a kutatás-fejlesztés költségeket, mert nincs rá idő, hogy 1-2 ilyen kisebb lépcsős változtatású modellel életben tartsák magukat, kell a v3 prototype, amiben szinte minden megvan és amit csak 10 év múlva akartak kihozni, de inkább kihozzák már most, hogy nagyot szóljon és nagyot hozzon konyhára.

    Hát a k* élet :)

    Btw, ezért nem fogok M5 mk2-t venni, mert ő is egy ilyen polcról leakasztott prototype szerintem és nekem spec nem durran az M10-hez képest semekkorát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák