Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Köszi!
Nem olyan vészes, láttam már nagyobb ormánnyal rendelkező gépet, APSC szupertelékről nem is beszélve.
Viszont nagy és dög nehéz
És ez válasz is arra, hogy hogy tudták megoldani ekkora szenzorhoz ilyen átfogást és fényerőt. Valamit valamiért. Engem nem zavar a mérete. Úgy tűnik a Sony csak végletekben tud gondolkozni ha csúcskompaktról van szó. Vagy a farzsebes mütyürkélős RX100, vagy a Caterpillar RX10. Utóbbi csak 3-tól felfelé. Az I-II nagyon rendben van méretét tekintve.
Még csak nem is offtopicra gondoltam, hanem inkább szakmai/képmegosztós. Ez ugye vásárlás előtt állók részére tanácsadással foglalkozó topic, az off meg off
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest