Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Kikérném a véleményeteket, mert nem vagyok képben mobilvásárlás terén… Kb 10 éve iPhone-t használok, kicsit unom + a legutolsóval nem vagyok különösebben megelégedve.
Első körben a Xiaomi Mi 9T Pro-ra akadtam rá, de jól jönne még pár ajánlás:
- Árkategória. kb 150ezer Ft-ig mennék most el
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? megbízható boltból vagy Vodafone
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? szeretném, ha 2-3 évig nem kellene telefonvásárlással foglalkoznom
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? most iPhone X-em van, ennél sokkal nagyobbat nem nagyon szeretnék
- Mire használnád? igazából normál felhasználás, de fontos a fotózás is, jó lenne egy nagylátószögű kameraKöszi előre is a segítséget!
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone 1Ft-os készülékei közül melyik érné meg jobban (átlagos felhasználásra)?
- Samsung Galaxy Y
- Samsung Galaxy II mini
- Sony Xperia E
- LG Optimus L5 II
- Vodafone Smart IIIElőre is köszönöm a segítséget!
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert le szeretném cserélni a HTC Desire típusú mobilom, és fogalmam sincs, hogy merre kellene elindulni...
Kb. 50 ezret szánnék rá (nagyon max 70e), használt is lehet, de az új felé hajlok (amúgy vodás előfizetésem van), android maradhatna.
A mostanin az alapfunkciókat használom + zenehallgatás, néha net, néha navigáció, e-mail, néha fotó.
Igazából ezzel is meg voltam elégedve, de most már kezd haldokolni (külseje is, mag az aksi is), és a telepítésre szánt memóriát is keveslem már (már csak pár program fér fel rá).Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest