-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz lolnext #74195 üzenetére
Én mindenképpen lebeszélnélek. Akivel csak beszéltem M.M.-os ismerőssel mind azt mondja, hogy többet hoznak vissza a népek mint amennyit elviszenek. Nekem tipikus Zs-brand. Az a helyzet, hogy kínával gyártatnak (nyilván), de nincs olyan kifinomult szűrő/tesztelő rendszerük, mint mondjuk a Waqteq-nek (így utóbbinál jóval kevesebb a selejtesen forgalmazott darab). A software-es támogatásról már ne is beszéljünk, no meg a garanciáról se.
Honor 3c élhető alternatíva, nyilván a 2 giga RAM vonzó, viszont a koros Soc miatt én hosszútávra már nem ajánlanám (de még mindig inkább azt mint a pr*stikat meg Mizu?-kat ). Redmi 2s-re érdemes lenne várnod (na most ez a kérdés megint, hogy tudsz-e) Az mondjuk inkább 60-on fog nyitni, de beesik 50párezerre úgyis. Ha nem, akkor marad a 3c, ami jó készülék, de vannak korlátai, ha ennek tudatában veszed, nem érhet csalódás.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
-Faceless-
őstag
válasz lolnext #59141 üzenetére
Nokia Lumia 630/635, Moto G, xiaomi 1s (edigital).
Motorolát az expansysról ajánlom elég jó az ügyfélszolgálat, és a garanciális ügyintézés is elég simán megy. Ha beválalósabb vagy, akkor amazon, és még olcsóbban is hozzá juthatsz.A navon, karbonn, és androidos nokia csodáktól ha nem baj inkább óva intenélek hidd el nem akarsz olyat venni.
-
maggi1886076
addikt
válasz lolnext #59141 üzenetére
Hol szeretnéd venni? Függő, független, új, használt?Ha 5,5"ig keresel akkor itthon nem fogsz beleférni ebbe a kategóriába. Eseteg a dual sim-es telókat megnézhetnéd kínából. Én inkább ennyi pénzért külföldről próbálkoznék. Pl xiaomi redmi note, zopo, thl stb...
Itt tedd fel a kérdést. Jobban képben vannak.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Witcher topik
- Igen nagy külső adattárolókat is kezelni fognak az Xboxok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 1 / 2
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 128GB Fekete Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4005
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4003
- IPhone 15 Pro max 1TB!!! Gyári független 2025.02.16. Apple jótállás akku 100% /65 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest