Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
válasz maestro87 #149347 üzenetére
Ezt a képet a fórumba berakáskor lőttem nem pedig a rendelés leadásánál készült. Ingyenes volt a holland postás szállítás is. Így egy hónapra visszaemlékezve a rövidebb kezdő szállítási idő miatt választottam (hátha hamarabb ideér, de ezzel jól mellényúltam, mert a 25 napból is kifutott ), mivel ez is áfamentesként volt feltüntetve egyéb tájékoztató oldalon.
De ha már úgyis válaszolok: ugrott egyet a posta tracking ma hajnalban: A bejövő küldemény szállítása folyamatban állapotra, de még a helyszín a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Ájvé
veterán
válasz maestro87 #119387 üzenetére
Tessék, ha kijelölöd "in stock" opciót is akkor kemény 3 készülék marad. Mi 4S-t mondanám ezek közül, ha a B20 nem hiányzik majd.
(Érdekes ez a Gearbest, kijelölöd az "in stock" opciót, mutatja a Mi 4S-t, de ha rámész a készülék adatlapjára ott "out of stock"-ot ír).
Áfával is számolhatsz amúgy. Spemallról vásárolnék inkább.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz maestro87 #119387 üzenetére
bocs, másnak talán megfelelő, de 5,5 col Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet international ROM
LENNY21 kuponkóddal 129.99 dollár, nagyjából 33 800 forint.Ez egy jó ajánlat
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
cidalain
veterán
válasz maestro87 #80809 üzenetére
persze. a pirospontos rendszerben, ha valakit szövegesen is értékelnek, akkor ott megjelenik a hirdetés címe.
és ha ott mindenhol az szerepel hogy "Hirdetés: libatoll ingyen elvihető", akkor azt meg tudod állapítani hogy ebben a bizniszben nagyon otthon van a srác, de attól függetlenül nem utalnál előre neki 100 rugót.kábel: van egyedi kábelek készítése, csatlakozók hirdetésem
mindent megvesznek, amire szükségük van. nem fognak elbattyogni az emberek a 300 Ft-os kábelért a PC boltba, mert nem esik nekik útba. a net kéznél van, megkérdezik tőlem. legyártanom, és elpostáznom, ugyanazt 450-ért, amit boltba 300-ért meg tudna venni. hogy ez miért van?
-1 vagy nincs a környékén bolt
-2 vagy van, de nem árul olyan kábelt, vagy drágábban mint én
-3 vagy nincs raktáron, és lassabban szerzi be, mint tőlem
-4 szarik bele, mi hol mennyi, a kábel érdekli
-5 tudja hogy drágább mint xy boltban, de a boltba menéshez neki kell még egy oda-vissza BKV jegy is
-6 olyan kábel kell neki ami nagyon egyedi[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz maestro87 #80799 üzenetére
3 hirdetésénél az egyiknél nyíregyháza van megadva.
Namost veszek 20 db 10 centis sata kábelt darabonként 220 Ft-ért, elpasszolom 250-ért, mindegyikért megkapom az 5 pirosat, az már 100 piros. ezután előreutalnál nekem 100 rugót? mert ebben az esetben a 100 piros 5000 Ft-nyi bizniszelésből jött össze.
Sok esetben nem lehet létező terméket árulni. kivitelezhetetlen a raktárkészlet fenntartás. Mondjuk nyilván úgy lenne korrekt hogy utánvétes fizetéssel. Ez esetben nem kell raktárkészlet, de meg kell finanszírozni előre a cuccot. de ekkor meg a kamugép, jaj-mégsem-kérem vevők miatt az eladó húzhatná le a rolót.
De szerintem hagyjuk az offot, mert alapvetően egyetértünk.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
válasz maestro87 #80124 üzenetére
[link] Itt a bal oldali listában PHONE FINDER arra katt, ott 4G LTE Band 20 ( 800 ) majd nyomd meg a jobb oldalt felül a SHOW gombot . A gombban található számok a találatokat jelzi, megnyomására kilistázza neked 70 darabot. Célszerű szűkíteni, hogy elférjenek a keresett modellek a 70 darabban.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz maestro87 #62493 üzenetére
Gondolom a gyorsulásmérő szenzor érzékeli azt.
"Gyorsulásmérő (accelerometer)
Aprócska szenzor, ami nélkül nem lehetne autós játékot a mobil megdöntésével kormányozni.A gyorsulásmérő (accelerometer) egy szenzor az okostelefonokban, amely arra szolgál, hogy a készülék érzékelni tudja a különböző mozgásokat, amelyekhez így automatikus feladatokat lehet párosítani. A leggyakoribb felhasználási módja az, mikor a telefont forgatva a képernyő tájolási módja is ezzel szinkronban változik a fekvő és az álló képmegjelenítés között. Egyes okostelefonoknál a gyorsulásmérő segítségével lehet gesztusokkal, azaz mozdulatokkal irányítani a zenelejátszót, de például az autós játékoknál is az accelerometer miatt lehet a telefon balra-jobbra döntésével kormányozni a járgányt."
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz maestro87 #62491 üzenetére
Lekapcsolja a kijelzőt amikor telefonálsz. De tudtommal a 630 ezt már szoftveresen tudja. Azaz ha az érintőképernyő érzékeli a füled/arcod körvonalait akkor lekapcsolja ugyanúgy a kijelzőt, de ezt inkább a topicjában kéne kideríteni.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
blakey
titán
válasz maestro87 #62430 üzenetére
Ezt csak akkor fogjuk megtudni, Google vs. Microsoft vs. Apple csatában mindig lesznek érdekes dolgok.
Az sem garantált, hogy teljesen ua. lesz.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz maestro87 #62427 üzenetére
Gondolom erre a navigációra gondolsz. Nos ilyen jó ingyenes nincs, vannak használható app-ok, de amik igazán jók androidra azok fizetősek.
A Here Drive+ elvileg lesz androidra is.[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bukk900
őstag
válasz maestro87 #62255 üzenetére
Ez a kis Prestigio is lehet bestbuy, a Lumia 530-hoz képest főleg, ha azt nézzük, hogy 2 év gyári garanciával olcsóbb és van benne led, autofocus, előlapi kamera, valódi gombok, érzékelők stb.
A 2000-es akkuval meg különösen sokáig bírhatja, a gsmarenas oldal is többszörös időket ír a 630-hoz képest...[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
válasz maestro87 #33043 üzenetére
Maxthon!
(#33044) pepe091: ez elég óvodás szöveg, persze nem tudhatom hány éves vagy.
A lényeg, nekem 3 napon belül visszaadták a pénzt, mikor visszavittem egy készüléket, hogy nem olyan mint gondoltam, lassú, számomra használhatatlan. Fölvett a srác egy jegyzőkönyvet, aláírtam és visszakaptam a pénzt és nem ez volt az első eset. Persze lehet, függ a fellépésemtől és pultban álló hozzállásától, nem vagyok egyformák. (hála az égnek )
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
DS39
nagyúr
válasz maestro87 #5966 üzenetére
ez a sima Kis. a Kis PLUS-ban annyi van amennyit írtam ettől is pluszos. (egyébként a topikjában írták, olyanok akiknek már van, meg az Y200-as topikban is fejtegetve lett úgy egy hónapja hogy melyik éri meg jobban, aztán az jött ki hogy PLUS a RAM miatt)
itt egy konkrét hsz erről: [link]
azt tudni kell hogy itt azt írja hogy az android foglalt és szabadokat összeadja, ami sosem teszi ki a teljes fizikai ram méretet mert abból egy kicsit (néha többet) az OS maga lefoglal.
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5911 üzenetére
A telefonnal kapcsolatos kérdéseidre meszi3 megadta a választ. Igazi okos telefont tényleg nem kapsz olcsón. Ha valami használhatót szeretnél akkor Galaxy Mini ZTE Blade3 kategóriában gondolkozz.
Ha úgy gondolod, hogy játékot írni haszontalan, akkor nagyon keveset tudsz a fejlesztésről.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
meszi3
tag
válasz maestro87 #5911 üzenetére
nézd
ad1: idejössz 0 értsd ZÉRÓ jártassággal a témában, szóval Neked édesmindegy mit veszel. Komolyan. A kérdésed pedig miszerint "legyen a legóccsób és semmit nem kell tuggyon" egy ilyen fórumban irreleváns. Leveszel a polcról egy akármilyen telefont oszt jónapot.
ad2: még1szer elmondom, hátha átmegy: 20k-ért NEM kapsz IGAZI okostelefont. -
minasm3
tag
válasz maestro87 #5887 üzenetére
Szia!
Nem akarok beleszólni, de valószínű a hozzáállással van a baj. És nem mindenki más hozzáállásával, hanem...
Ez tipikus hétköznapi esete annak a viccnek, amikor bemondják a rádióban hogy az autopályán egy hülye a forgalommal szemben halad... mire az autós: egy hülye? az összes!...
De ha olyan nagy szaki vagy a windowsban, még egyszer leírom, hogy te is megértsd: Egy olcsó (15ezer ft körüli) telefonra ICS-t várni... olyan mint egy régi 386-os gépre Win7-et telepíteni... nincs az az Isten...[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5901 üzenetére
Szívesen megnéznék egy két programot, amit windowsra kreáltál. Megkérdezhetem, hogy milyen programnyelv az, amit meg lehet tanulni 2-3 hét alatt? Több, mint 10 éve foglalkozom a témával, de nem merném kijelenteni, hogy megtanultam programot írni erre vagy arra a platformra.
Szépen kérlek, hogy pihend ki magad a téli szünetben, olvass sokat és utána próbálj meg értelmes kérdésekkel és válaszokkal visszatérni.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
meszi3
tag
válasz maestro87 #5895 üzenetére
Bejössz ide a tajparaszt nagy pofáddal, belefröcsögsz a fórumozok képébe, kinyílvánítod a tudatlanságod majd mikor azt mondják nézz utána, hőbörögsz. Minek jössz ide kérdésekkel, ha nem érdekel az egész téma? Ezek után fennhangon hírdeted, hogy nincsenek is igényeid. Hát barátom gratulálok
Egyébként alapigazság: teli vagy üres tárcával nincs értelme a kérdéseknek. Kevés pénzért csak szart kapsz, max a színe lesz más, ha meg drága úgyis tud mindent. Telefonoknál szerintem 40-100 ezer között van értelme idejönni, amúgy felesleges.
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5895 üzenetére
Ha nem vagy hajlandó semminek sem magadtól utána nézni, akkor ne várd el, hogy bárki is segítsen. Ha te komolyan programot szeretnél írni androidra, akkor ennél sokkal több dolognak kell utána nézned. Az kevés, ha már írtál valami egyszer QBasic-ben ne adj isten C++ -ban.
ph2012: Parancsolj
[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5887 üzenetére
Tényleg nem bántani szeretnélek, de használd a google-t mielőtt mindent megkérdezel. Ha beírod, hogy ics, egyből választ kapsz a kérdésedre. Amúgy az android 4.0-tól egészed 4.1-ig (a 4.1 már nem) verziója.
Ice Cream Sandwich. A fórumot nem azért találták ki, hogy másnak ne kelljen olvasni, hanem azért, hogy az emberek megvitassák a nézeteiket.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz maestro87 #5880 üzenetére
Az 5 eves telefon a specifikaciodnak megfelelt, nyilvan ujonnan mar nincs is, hasznaltan meg gombokert, ezert irtam peldanak - arra, hogy az igenyed nem elegge korvonalazodott ki azon felul, hogy olcso legyen.
Egyebkent hasznalt Blade-eket (elso verzios) leharcoltsagtol fuggoen 15-20e-ert kapsz, ami sztem par ujnal jobb, nem csak arban. En azert csereltem le, mert qwerty kell. Igaz, hogy azert nem ar-ertek bajnok ma mar, az armv6 + 600MHz miatt tobbszor fogsz akadalyba utkozni mar most, nemhogy egy atlagos hasznalati idonek feltetelezett 2 ev mulva, mig 30e-ert az uj blade3-mal velhetoen akkor se nagyon. De ha elvbol nem akarsz tobbert venni, akkor 20-ig kell a bestbuy-t nezni, abban nyerhet az egyes. -
fuximaxi
senior tag
Leírod, hogy milyen paraméterekkel szeretnél telefont venni, és segíteni fogunk, de nem vagyunk gondolatolvasók.
Írd le egyben összeszedve a szempontokat:
- Mennyit szánsz a készülékre?
- Előfizetéssel vagy feltöltőkártyával vagy függetlenül szeretnéd megvenni?
- Mire szeretnéd használni a készüléket? - Játék, zene, email, internet, youtube stb.?Ha szeretnéd valaminek a specifikációját megnézni, akkor azt a www.gsmarena.com oldalon megteheted, és még összehasonlítani is lehet.
-
DS39
nagyúr
De a cél az olcsóság, tehát ha a zte nem tud sokkal többet a mininél akkor minek áldozzak rá +5k-t?
megéri, ARMv7-es proci, több RAM, szebb és nagyobb kijelző.
ja és a nem hivatalosan kérdéshez: egy G. Mini-re szerintem Isten sem varázsol ICS-t. (ARMv6-os proci 600 MHz és 384 MB RAM, esélytelen)
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
a teszteknek te is utána tudsz nézni.és sztem el is tudod olvasni.akkor kellene ide jönni, ha konkrét elképzelésed van. Van pár telefon, amik hasonló tudásúak és nem tudsz közülük dönteni.ne gondolod, hogy ide jössz és mindenki szedegetni fogja neked itt össze az összes telefonról a specifikációkat.
Akkor menj máshova, ahol elég csak 15ször feltenni a kérdést
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
maggi1886076
addikt
válasz maestro87 #5863 üzenetére
KÉrlek hasonlítsd össze a galaxy y-nal és akkor majd megtudod, hogy miért lett az ajánlva.fele annyi ram kisebb kijelző.huawei y200-at is vehetsz,de abba is csak 256mb ram van.200 oldalas pdf-eket elég lassan fogsz vele olvasni.
axioma: symbianon nem fog 1 megánál nagyobb pdf-eket olvasni.arra kevés.ha nem szán rá annyit akkor ne vegyen. mert egy 3310-el is tud telefonálni és azon ugyanugy nem tud pdf-et olvasni.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
axioma
veterán
válasz maestro87 #5860 üzenetére
Amig nem hasznalsz tenylegesen egy ilyet, nehez elkepzelni, hogy mi kulonbseg lehet. Vegyel most akkor egy olcso hasznalt androidot, amitol jo esellyel fel ev mulva nem nagy bukassal tudsz megvalni, es addigra tudni fogod, hogy pontosabban mit kell - a sajat igenyeid szerint! - jobban megfigyelni a keszuleken vagy kiolvasni a tesztjebol, forumabol.
Lehet, hogy az sem kell, neked eleg lenne egy symbian telo, ami esetleg nem is tapis, azt tenyleg olcson kapsz, es wifit, kisebb sebessegu mobilnetet meg pdf-et tudhat. Nemreg adtam el egy E51-et ami papiron hozza ezeket, uj kulso hazat mellekelve 6e-ert... me'g egy kulso BT gps egysegem is van amit nem vittek el hozza, azzal ment az offline navi is. De az egy 5 eves telefon, tehat nem szabad egy 2 eves Blade-hez sem hasonlitani...[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz maestro87 #5860 üzenetére
Vegyél galaxy minit. pdf-et tudod rajta olvasni, maximum lassú lesz a lapozás egy nagyobb állomány esetén.a legfrissebb androidot nem kapja meg, sőt az előtte lévőt sem.2.3 érhető el rá hivatalosan.
-
CYPRIAN
tag
válasz maestro87 #5837 üzenetére
Igaza van bogyo112-nek. Erősebb telefont nézz az igényeidre. Az 1 évnél több ideig garantált friss szoftverek pedig inkább a közép- és felsőkategóriás okostelefonok kategóriájában jellemzőek. 50-60 ezret szánj rá, ha ilyen igényeid vannak.
akos86: Árkategóriát nem írtál. Egyébként megnézném a helyedben az Sony Xperia Tipo-t is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz maestro87 #5837 üzenetére
Ha te doc-fájlokat akarsz kezelni, meg rendszeresen olvasgatni, akkor az überolcsó androidos telókat - a kijelző felbontása miatt - nyugodtan elfelejtheted szerintem. Nézz megfeleő felbontásút, (pl.480x800), onnantól már csak ízlés és pénztárca kérdése.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5774 üzenetére
Szerintem kezdj el tájékozódni és gondold át, hogy egyáltalán szükséged van e okostelefonra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest