Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz Jowanson #150370 üzenetére
én bankom mai árfolyamon számolva 44090forint körül jönne ki az ára meg talán még 1-2 dollár megy rá az EU Priority Line szállításra
remélem úgy rendelted mert csak az vám és áfa mentes
én január elején rendeltem és rendeléstől számítva 15nap múlva hozták[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pali1228
csendes tag
válasz Jowanson #150363 üzenetére
Elsőre a Redmi 7-et mondanám, annam írják hogy a kategóriához képest jó a kamerája, a Redmi 8-ét eléggé lehúzták, viszont az üzemideje nagyon jó. Ennyi pénzért viszont tényleg lehet kapni Redmi Note 8-at is, de ott van még a Xiaomi Mi A2 is, annak se rossz a kamerája.
[ Szerkesztve ]
Nézz a szemedbe!
-
Ájvé
veterán
válasz Jowanson #128933 üzenetére
Pont fordítva, Redmi 5 modernebb, a SoC jóval kevesebbet fogyaszt ez mellett sokkal gyorsabb is, gsmarenan 64 vs 83 óra jött ki a Redmi 5 javára. Mellesleg mindenben jobb, de tényleg mindenben, hacsak a méret nem akadály, nem lehet kérdés melyik a jobb választás, szóval csak a Redmi 5 lehet jobb minden szempontból.
-
MODERÁTOR
-
válasz Jowanson #59950 üzenetére
Ne +0,3" alapján döntsetek, annyi igazán nem lényeges.
Ha nem akarod lelked szívfájdalmait hallgatni (lassul, melegszik, gyorsan merül), amíg megvan a telefon, akkor inkább Ace 3 LTE, vagy LG L70, mindkettő sokkal korszerűbb a Core-nál. És sokkal tovább lesznek használható telefonok.Üdv, pengwin
-
Devas
őstag
válasz Jowanson #59948 üzenetére
Ennek a Core-nak elég szerény hardware-es képességei vannak én nem ajánlanám, pláne ennyi pénzért. Ugyan 1 GB RAM van benne, ami dicséretes. Viszont Samsung-ot eleve nem ajánlanák ami nem csúcskategóriás. Annyiféle változatban annyiféle készülékkel van a Samsung jelen a piacon, hogy egyszerűen hajlamosak a nem felsőkategóriás készülékeik támogatásáról megfeledkezni. Tudomásom szerint az S Advance esetében volt hogy bugos frissítést kapott ami kb használhatatlanná tette a készüléket és javítást azóta sem kapott.
Vodafone-tól hozzátok el inkább az LG L70-est hasonló vagy akár fele annyi pénzért. Facebook, Viber, Youtube, fényképezés, böngészési célokra tökéletesen megfelel mivel gondolom nem akar high-end játékokkal játszani.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
martin555
aktív tag
válasz Jowanson #57201 üzenetére
engedelmet kérek, a topicjában is megkérdeztem de nem tom azon mennyire járnak (HSZ-ek alapján)
tehát kérdésem:
okostelót szeretnék vásárolni, "kinőttem" a 4 collos Samsung galaxy S advance-t.
rábeszéltek ismerősök, meg láttam már sokak kezében kínai klón-telót.
5 collos telót keresek, plusz -minusz azaz kicsit lehet mégnagyobb is de azért nem note-méretű eszközt keresek. a 4coll már nagyon kevés azért nekem.
szép kijelzőt keresek de nem vagyok túlzottan igényes, standard felbontás elég. jó betekintési szög jó lenne, IPS panel? (autóban a gyerekek filmet néznek néha rajta)
karolás-álló képernyő előnyben.. i9070-en a gorilla glass bejött, sokat védett.
normális chipsetet keresek, mi a jó most? procikban? inkább az energia "takarékosság" érdekel még adok érte több pénzt is , NEM a haveroknak felvágás érdekel hogy a PI értékét milyen gyorsan számolja ki!
nem a leges legócóbb készüléket keresem, ha valami épkézláb eszköz is elérhető lenne, szánok rá zsetont hisz x évig ez lenne most.
sokat fényképezek, de csak közelit, tehát elfogadom a rendes objektiv nélküli mobilos fényképezést. bár az i9070 -nek az 5 megás fényképezője okés, de azért most vennék egy kicsit jobbat (nem lumia 39 megásra gondolok, nem is vennék microsoftot semmi képpen sem, csakis android)
akku is lehetne normális. hangszóró is használom néha, ha valamelyiken szarabb kérlek jelezzétek..
dual SIM nem érdekel, az nem számít!
GPS -ről hallottam hogy van klón teló amiben nem megy vagy szoftverrel bűvészkedni kell, GPS kell!
ugyanezt hallottam hogy bizonyos galaxy S3 klónoknál nem műx a mozgásszenzor, nem fordítja el a képernyőt..
atomstabil, tehát lehetőleg szopásmentes telót keresek, nem a legócóbbat. amihez van jó stabil főzött rom, felrakom aztán megy, nem hekkelem tovább.
jó lenne ha USB OTG támogatást tudna (lehet ez csak rom kérdése) de ez se fontos..
gondolom ezekbe mind lehet microSD kártyát tenni, azt is szeretném
(nincs olyan ami hardver-billentyűzetes klónteló? azt felejtsem el?)
kérlek tisztelt emberek, erre adjatok pár konkrét típust, ha lehet, konkrét, megbízható ebay-os vagy akármi konkrét megvásárlási linkekkel, és akkor elkezdek utánanézni. köszönöm előre is.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
s4tch
veterán
válasz Jowanson #4050 üzenetére
Az "ennyivel jobb" egy ilyen használati tárgynál nehezen értelmezhető. A Huawei funkcióiban többé-kevésbé azt tudja, amit egy Galaxy S3: lehet vele telefonálni, tud külön szoftverrel navigálni, van benne mail kliens, van benne wifi, tud voip szolgáltatásokat, lejátssza a videókat, lehet vele fényképezni, és a többi. Igen, kisebb és alacsonyabb felbontású a kijelzője, gyengébb a processzor, kevesebb a RAM, butább a fényképező, de ezt az átlagember nem tudja kihasználni - mégis a jóval drágább kütyü fogy sokkal jobban. Márkanév, dizájn, hype, meg ki tudja, mi befolyásolja a fogyasztó magatartását, amikor telefont választ...
Nyilván nem jobb a Sony 30%-kal, nem tud számszerűsíthető pluszt. Szebb a kijelzője, jobb minőségű és pofásabb a háza, ez sokaknak (pl. nekem, mint konzumidiótának) megérné a felárat.
Bővíthetőség: na, ez is egy egyéni dolog. Van, aki sok tíz giga nélkül el sem indul otthonról: film az útra, zene a munkahelyre, fotó éjjel-nappal, levideózni a világot, ehhez kell a tárhely. Nekem meg itt van az Xperia P-ben kb. 13GB gyárilag felhasználható tárhely, amiből úgy üres 5-6GB, hogy a foglalt részből 4GB-t elvisz a CWM és a Titanium Backup mentése. Van rendes tévém, tükrös fényképezőm, az autóban iPod, a telefon nulla multimédiás képességére van szükségem. Majd látjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest