-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz psyhoka #157476 üzenetére
Sajnos nem... Remélhetőleg nem húzták le a rolót. Pont a napokban dicsértem őket.
esox: Sajnos újonnan nagyon kevés lehetőség kínálkozik ebben az ártartományban. Gyakorlatilag csak a Samsung Galaxy A40 vagy A41 (utóbbi már 6 fölötti...). Nincs bennük combos proci, de a mindennapok kihívásainak elegek, játékra korlátozottan alkalmasak.
-
őstag
Turbadonál van jó áron refurb Mi 9 (68.000 Ft) és Mi 9 SE (60.000 Ft) 2 év garival.
Ha vállalhatatlan, el lehet állni a vásárlástól.
Szerk: Pocophone F2 Pro 117.000 Ft-ért...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Jabby #157345 üzenetére
Szia,
Kamerás képességekben szerintem a Redmi Note 9 Pro és a Mi Note 10 Lite a legjobb ebből a négyesfogatból. Utóbbi kisebb és amoled kijelzős, de lekerekített, nem mindenkinek jön be. A Redmi erősebb, újabb lapkát kapott.
A Realme fotói túlszaturáltak, nem teljesen valósághűek, pedig elég korrekt készülék.
De nézz rá, hátha neked tetszenek a készített fotói. -
őstag
válasz richies #157328 üzenetére
Pixel 4A van Németországból vagy a Hardverapróról 150 alatt. Esetleg ebben a hónapban egy akció keretében beeshet szerintem a P30 Pro is 150k környékére.
Vagy nemsokára megjelenik az új Redmi Note széria, melynek csúcskészüléke 108 Mpx kamerával és 120 Hz-es kijelzővel lesz szerelve a pletykák alapján. Talán érdemes megvárni.
-
őstag
válasz Azurooandrew #157312 üzenetére
Az időtállóság miatt lehet érdemes a Redmi Note 9 Pro-t venni. Gyorsabb töltés, jobb elsődleges kamera, van NFC és 76.000 Ft-ért beszerezhető a Turbadonál.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz beller #157284 üzenetére
Azért időnként a MIUI-nál előfordulnak bosszantó anomáliák. Hiába állítasz be mindent, ha egy frissítési csomag elcseszett. Én is tapasztaltam bluetooth kapcsolódási problémát, amelyet az új főverzió frissítés orvosolt, másoknál extrém merülés jött be a képbe.
Szóval jah, én szeretem a MIUI-t, de vannak árnyoldalai.
-
őstag
válasz -Faceless- #157260 üzenetére
Ha tud élni Google szolgáltatások nélkül vagy esetleg mókolással, akkor újonnan talán a P40 Lite nyújtja ennyiért a legjobbat kamerában.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz errorcode06 #157221 üzenetére
Redmi 9 gyári garival.
-
őstag
válasz errorcode06 #157210 üzenetére
Kis méret és nagy akksi általában nem jár kézben. Újonnan listaáron 50.000 Ft a Telekomnál a Galaxy A40. Kompakt méretű telefon tűrhető kamerás képességekkel.
Esetleg használtan akadna több lehetőség.
-
őstag
válasz sztivo #157066 üzenetére
Ez esetben én méltán népszerű a Redmi Note 9 Pro, Poco X3 NFC duót tudom ajánlani. Talán a Note 9 kicsit erősebb a fotózásban, a Poco viszont 120 Hz-et kínál, nagyon hasonló telefonok.
Esetleg ránézhetsz a Realme vonalra, 6-7, én személy szerint nem ismerem őket, de a tesztelők szerint jó készülékek.
-
őstag
válasz kromatika #157041 üzenetére
Nekem megérné a felárat, rengeteg hasznos extrát tud az A71-hez képest. Erősebb proci, sztereó hangszóró, 120 Hz-es kijelző, vezeték nélküli töltés, optikailag stabilizált fő és telefotó objektív.
De azért olvass bele a topikjába, akadtak anomáliák az első tulajoknál...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #156996 üzenetére
Talán a legjobb kompromisszum, ha használtan vadászol egy MI 9SE-t. Jack nincs rajta, de csak hangyányit nagyobb és nehezebb a 4X-től.
-
őstag
válasz Viktor0610 #147087 üzenetére
Köszi, ez esetben akkor az USA-ból történő Pixel rendelés nem járható út.
Ha valaki lát jó akciókat a Google Pixelekre, ne tartsa magában.
-
őstag
válasz blaca83 #147083 üzenetére
A Note és a MI 9 széria is ár/érték arányban szinte verhetetlen. Ha belefér a keretbe, én az Amoled panel miatt tuti a MI 9 szériában nézelődnék egy megfelelő darab után. Nem igazán nyúlsz mellé semelyikkel sem. Jelentős az eltérés az IPS és az Amoled panel között.
Egyébként, ha az USA-ból rendelnék mobilt, azt még megvámolják vajon?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A Google Pixel mobilokat honnan érdemes beszerezni? A 3XL érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!