Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz jooker82 #38697 üzenetére
Az okostelefont is leginkabb arra hasznalja mindenki, hogy a zsebeben van standby-ban, ami alatt az S4 kevesebbet fogyaszt. Igy hiaba fogyaszt tobbet webezes alatt, az, hogy melyik tart tovabb egy toltessel a hasznalattol fugg. Persze ha reggeltol estig webezel, akkor nyilvan a g2 tart tovabb, de erre mondjuk en nem telefont hasznalnek.
#38698: Nem ketlem, hogy a te vagy akar sokmindenki mas hasznalati mintaja alatt tovabb tart a g2, de ez nem cafolja, hogy esetleg van akinel nem. Pl. a gsmarena napi 1 ora telefonalast, 1 ora webet, 1 ora videot es 21 ora standbyt vesz alapul.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Azt hittem s4-ed van, bocsánat, és visszavonom a hozzászólásom azon bekezdését......
A többihez:
Még ha valósak is a GSMArena-s tesztek, akkor azt mondom hogy a hétköznapi használat során jelentősen erősebb üzemidőben a G2.
Az S4 kint van már egy ideje. Ahol esetleg rosszabb üzemidővel rendelkezett ott volt már ideje javítani azokat a gyártónak frissítésekkel. A G2 esetében véleményem szerint még lesz javulás ezeken a területeken is.
De a tesztek nem a hétköznapokról szólnak, így inkább a gyakorlati tapasztalatokra érdemes támaszkodni.[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz tzsolesz #38693 üzenetére
Én meg lezártam ezt. Ez részedről szerintem csak egyféle önigazolás.
Ervek helyett ilyet is lehet mondani, de nem sokat er. Miutan nekem egyik sincs, es nem is szimpatikusak kivancsi lennek, hogy lehetne ez onigazolas, ez egy gyenge visszavagas akart lenni?
A linkeden ha jol latom csak a webes meresek kozott van S4, es je, pont olyan az eredmeny, mint amit a gsmarena is mert. Mint ahogy en is azt mondtam, hogy webezes alatt kevesebbet fogyaszt a G2. Akkor ha a gsmarena webes merese is ugyanazt mutatja, akkor ez nem cafolja, hanem alatamasztja az o eredmenyuket, csak ok mast is mertek, nem csak webezest. Nagy valoszinuseggel akkor a tobbi meresuk is igaz es nem bullshit. Egyetertesz?
-
legenda
válasz tzsolesz #38686 üzenetére
jobb a g2 akkumulátoros üzemideje, ezen nincs mit vitázni.
igaz, azt is fontos megjegyezni, hogy akik s4-ről ugrottak át, azok még 4.2.2 alatt használták az előző telefonjukat, a monstanság kiadott 4.3 frissítéssel viszont javult az s4 üzemideje, így közelebb került a g2-höz, de teljesen beérni így sem tudja, azért csak adott a 2600 mAh kontra 3000 mAh óra, az akkumulátor gyártási technológiája és a hardver különbözete.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jooker82
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Én meg lezártam ezt. Ez részedről szerintem csak egyféle önigazolás.
Keress magadnak olyan tesztet ahol az S4 jobb akku időt produkál, és nézegesd, ha ez boldoggá tesz, de a valóság, és a gyakorlat mást mutat. Ezt is el kell fogadnod sajnos.
Témát részemről lezártam.....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ultio
aktív tag
Nem tudom, hogy hol kellene megkérdeznem, ha nem itt, akkor elnézést.
Külföldről rendelt független telefon (Motorola Moto G) esetén csak bedugom a SIM kártyát és használhatom?
Vagy kell valamilyen beállítás, akár a szolgáltatómon keresztül?rasti rusti
-
zlatan77
aktív tag
Ez a hirdetés mindent visz:
[link] -
kilgore3
csendes tag
Bocs, a félig OFF kérdésért, de expansys-nál milyen garanciális/szerviz tapasztalataitok vannak (itt olvastam a fórumon, hogy nem pecsételik le a garanciajegyeket, és amúgy vissza kell postázni mindent). Moto G-t vennék, és a német amazonon keresztül (a motorolától) kb 10%-kal olcsóbb lenne, nem tudom nyújt-e többet bármivel az expansys, vagy esetleg tudtok-e más (hazai) forrást ajánlani, ahol normális garanciával lehetne venni. Kösz!
-
lenox
veterán
válasz tzsolesz #38686 üzenetére
Mereseknek magam reszerol jobban hiszek, mint annak, ha valaki a-rol b-re valt, es a b a jobb szerinte, mert egyreszt az egyforma terheles sincs biztositva meg az onigazolas sincs kiszurve. Szoval ha sokan lennenek mindket iranyban valtok, es mindenki egyformat mond, az oke, de ha kevesen vannak az egyik iranyba valtok, az problemas.
Hatalmas bullshit. Szerintük....
Ertem, szerintuk. Es van konkret meres, ami cafol, vagy csak bemondas a keves g2-re valto reszerol?
-
abwert
csendes tag
Sziasztok!
A karácsonyi hajrában szeretnék okos telefont venni, hosszú távra (2 év).
Amiket eddig nézegettem Nokia Lumia 520 (ezt az 525 érkezése miatt talonba tettem), Samsungok és Sony Xperia-k.
Ami nekem fontos szempont az átlag 4" méretű kijelző és a jó kamera, a képeknél fontosabb a jó videó (HD v. Full HD) minősége. Andorid vagy WP mindegy. Stabil legyen a rendszer. Nagyjából ennyi.
A keret rá (50.000 ft de most Media-ban van kamatmentes részlet így 80.000-ig bővült a keret) -
lenox
veterán
válasz tzsolesz #38662 üzenetére
Nem összehasonlítás tárgya.
Pedig pont azt csinaljuk. Rakerestem, alig egy paran irtak. Gsmarena szerint 62 vs 69 az endurance rating az s4 javara, video lejatszas es standby alatt fogyaszt kevesebbet az s4, web es telefonalas alatt meg a g2. Jatek alatti fogyasztast meg nem talaltam, de logikus modon az s4 kellene kevesebbet fogyasszon. Szoval hasznalatfuggo kellene legyen, en leginkabb webezek, szoval nekem a g2 tartana tovabb, de esetleg mas mashogy hasznalja.
-
tzsolesz
nagyúr
Nézz rá inkább a G2-re. Szerintem mindtől jobb amiket kinéztél magadnak.
Ha valóban sokat telefonálsz, akkor nem ár ha akku is jól bírja, ebben pedig a G2 verhetetlen, nem beszélva arról, hogy abban is a jelenlegi csúcshardver a Snapdragon800 teljesít szolgálatot.Bár ha azt mondod sokat jegyzetelsz, akkor lehet hogy tényleg a Note3 a jobb erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Vermilion69 #38680 üzenetére
Csak "szállítási" fólia van a készülékeken, ami ráadásul tele van feliratokkal...
Fólia egyébként egy-két ezer forint, jellemzően ingyen teszik fel -legalábbis a mi boltunkban így van.Xiaomi 13T
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor0610 #38651 üzenetére
Köszi a segítseget, a samsung lesz úgy néz ki
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy a samsung rak a telefonjaira gyarilag foliat?
Ha nem akkor azt t-mobileba mennyiért lehet rá venni, és mennyiért teszik rá?Köszönöm!! :-)
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Bocsánat, hogy ide is spammelek és lehet, hogy törlik is a hsz-em de sürgősen szeretnék tabletet venni. Azért veszem a bátorságot, mert szerintem elég sok mobil geeknek, tabletje is van. Amiken gondolkozom elég széles skálán mozog. Az új Note 10.1-en, a régi Note 10.1-en, a Note 8.0-án és a Nexus 10-en is vacilálok. Esetleg más tuti tippetek? Külföldi vásárlás is játszik! Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
Krapter
tag
Sziasztok!
Segítségetek kellene.
Ebből a listából melyiket érdemes választani?
Ami a KKV4 oszlopban van azokból lehet. Lehetőleg a legjobb ár/érték kellene, meg LTE is jó lenne de nem feltétel. Van pár nullás telefon is ami elég pofás csak van már pár a kollégáknak olyan, itt a Xperia SP-re gondolok.
-
starboard001
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy S3 as mobilom, és frissítenék.
Amiket nézegettem: Note 3, Z1, Asus PadFone 2.
Amire használnám, sok netezés telefonálás napközben, navigáció, hosszú utakon (ami elég gyakran van) film nézés, google driveban dolgozni, néha egy két alap játék. Ezért tetszett meg az Asus, bár az egy régebbi készülék és a leírtak alapján a hw is gyengébb, van egy dokkolója amin filmet nézi elég élvezetes lehet. Azt hallottam az gyakran tönkre megy. Ebből nem tudom mi az igaz. Tanácsot kérek, akik már használtak ilyen telefonokat, hogy mi a tapasztalatuk. Illetve esetleg melyik telefon jöhet szóba, ezeken kívül. Hogy gyenge a műanyag stb, nem érdekel úgy is tokba kerül.
Köszönöm előre is a tanácsokat.ASRock 970 Extreme4 / FX-8320 Bulldozer Black Edition AM3+ / 120GB 2,5" SATA3 MLC HyperX 3K / 8192MB 2133MHz CL11 DDR3 XMP HyperX / ASUS HD7770 2GB GHz Edition
-
maggi1886076
addikt
sztem jókat választottál, de az iphone-nak kicsi a kijelzője. note 3-nak meg lehet, hogy túl nagy.én a note 3 vagy s4 közül választanék.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Tia5
újonc
Sziasztok!
Olyan okos telefont szeretnék, ami azért 1-2 évig megállja a helyét.
Valószinüleg valamelyik nagyobb szolgáltatótól, újonnan venném, üzleti díjcsomaggal, akár hűséget is vállalok rá, tehát az ár nem akadály.
Erős igénybevételre számíthat a telefon, a munkám miatt is.
Nem árt, ha jó a kamerája, panoráma képet is készít.
Elég sok alkalmazást használok, tehát az is fontos, hogy ezeket elbírja.
Rengeteget netezek a telefonon és sokat telefonálok.
Jegyzeteket sokat használom.Bármely operációs rendszer jöhet.
Nem zavar, ha minden este tölteni kell, csak egész nap tudjam használni.
Szivesen fogadnám a javaslatokat, akár az újakat is!
Eddig a samsung g. s4-ét néztem, a note 3-at, gondolkodtam iphonon, htc on-on ill. a htc one minin.Előre is köszönöm!
-
Tomi0703
addikt
válasz maggi1886076 #38663 üzenetére
Azt hiszed, hogy a Samsung vagy barmelyik masik nem ezt csinalja? ...
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz ZolkoW #38664 üzenetére
a T-Mobile tavaly is csinált ilyen adventi naptár-szerűt, minden nap más volt kedvezményes a webshopjukban, a Telenorra nem különösebben jellemző, a Vodát meg nem követem. nem gondolom hogy januárban olcsóbbak lesznek a telók, bár ez függ az adórendszertől (változik-e a mostanihoz képest vagy sem).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz maggi1886076 #38663 üzenetére
Ez most hogy került ide?
-
ZolkoW
őstag
nem a legtipikusabb kérdés lesz:
nézegetem a telókat egy ideje, páromnak lenne, van is 1-2 jelölt, de egész pontosan hogy is szoktak alakulni az árak karácsony környékén...? nem tudnám 100%-ig biztosra állítani, hogy fel tudom idézni az elmúlt éveket szóval az is lehet,hogy fa alá nézek neki valami mást, majd a karácsony utáni nyugiban veszek inkább eggyel jobbat.... hümm? vagy szokás, hogy mondjuk szolgáltató decemberben akciózik?Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
maggi1886076
addikt
válasz tzsolesz #38662 üzenetére
Na ennyit az LG-ről
Kegyetlen, bitang[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
tzsolesz
nagyúr
-
legenda
válasz tzsolesz #38657 üzenetére
ahhoz képest többen is írták a g2 témában, hogy az első napokban nem volt ilyen jellegű gond, aztán később jelentkezett a probléma, és bizony nem csak erős csavargatásra, szóval az sem garancia semmire, ha valaki hazavisz egy jónak titulált példányt...
csak úgy mellesleg, távirányító az s4 esetén is adott, és a watchon alkalmazás is alapban telepítve van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tzsolesz
nagyúr
Úgy kell megvenni a G2-t, hogy kipróbálod. Ahogy néztem a topic-ot egyre kevesebb az ilyen példány. Ráadásul ahhoz, hogy nyekeregjen, jó alaposan meg kell csavargatni. Fel lett ez fújva. A hasonló felépítésű telefonok mind megnyikkannak ha csavargatod.
Erre a témára most a Samsung fanok verik a f@szukat, mert másba nem tudnak belekötni.
Az is elvetemült aki pl. S4-et ajánl a G2-vel ellentétben.
A 2 telefon nem egy ligában játszik, ráadásul a G2 olcsóbb. Nem beszélve a sokkal szebb kijelzőről, távirányító funkcióról, kegyetlen üzemidőről (erőfeszítéseket kell tenned, ha le akarod meríteni 1 nap alatt, asszem eddig nem sikerült senkinek), és még ott van a sokkal jobb, és testre szabhatóbb LG UI, ami olyan mint egy jó launcher, még a képernyőlapozás animációját is megtudod változtatni, és az ikon szettet is lecserélheted, és a többi......................
Sőt, a sok okos, már most tudja hogy az LG nem fogja frissíteni. Ugyan már, kacsamese.................[ Szerkesztve ]
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok!
Milyen készüléket tudnátok ajánlani 25-30e árkategóriában. Érintős legyen, mindenképp androidos kellene. Egyik kolléganőm kislányának lenne, első telefonja lesz, gagyit nem akar neki venni. Lehet ebben az árkategóriában valami elfogadhatót találni, mit tudnátok ajánlani? Ja és mindenképp újat szeretne.
-
mtcob
senior tag
Nexus 5-t nézted?
Rendszer sok esetben gyorsabb és jobban optimalizált mint ami más gyártóknál van ugyanis erre a telefonra maga a Google adja ki az androidot (ezáltal minden frissítés azonnal megjön míg más gyártók más készülékeinél hónapokat kell várni egy-egy új verzióra...nekem Nexus 4 van, már az is nagyon smooth (főleg a most kijött 4.4es frissítéssel), nagyjából iOS szintje, nyilván az N5 még ennél is jobb valamivel másfél évig garantált a frissítés, custom romokból rengeteg jó stabil van (pl official CM,MiUi,PA), szóval később is bőven lesz rá támogatás
Esetleg LG G2 ami még jó, teljesítményben N5 szintje, csak itt az LG intézi a frissítéseket, így azok jóval később érkeznek, cserébe viszont vannak gyári extrák (QSlide,QuickMemo,QRemote,stb), amik megkönnyít(het)ik a használatot...kijelző minimálisan szebb mint az N5-é, plusz 0,2"al nagyobb közel ugyanakkora fizikai méret mellett, ez is előnyére szól
Én az N5-öt venném a stock droid miatt, de a G2 is jó választás -
MODERÁTOR
válasz Vermilion69 #38640 üzenetére
Nyilván azért, mert mindkettő jó vétel.
A kérdés egyébkét egyszerű:
Pro Galaxy Ace 3:
- jobb ár/érték arány.Pro Xperia L:
- jobb kamera.Leegyszerűsítve. Nektek kell tudnotok, megér-e nektek a jobb kamera 7 ezret.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
legenda
házhoz kellett volna kihívni a samsung szervizest, az legalább ért hozzá, erre való a prémium gari, ami a szolgáltatós készülékekhez is adott.
3 hete van 4.3, bár a t-s még nincs kiadva, de az utolsó szolgáltatós 4.2.2 is okés.
próbáld be a note 3 típust, de ha esetleg gond lenne vele, akkor ne foglalkozz a szolgáltatós szervizzel, csak a gyártóival![ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
ha jól emlékszem szeptemberben adhattam el, nem tudom mikor jött rá ki a 4.3. Jól mondod, sajna nem vagyok szerencsés :/ a teló garis volt, azért vittem vissza oda, ráadásul nem voltam benne biztos,hogy szoftveres probléma
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
válasz Vermilion69 #38638 üzenetére
Már hiába :/
-
D4ni
őstag
válasz maggi1886076 #38637 üzenetére
Az s2-mmel nem volt semmi baj, azzal a telefonnal voltam egyedül megelégedve
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor0610 #38617 üzenetére
Kb 5 percenként változik, hogy melyik legyen.. jaj de nehéz ez
Kérdés h a sony megér-e 7ezerrel többet.[ Szerkesztve ]
-
legenda
az még a kezdeti t-s firmware alatt lehetett - nem véletlenül nem vettem meg rögtön a megjelenéskor -, azóta szó sincs ilyesmiről, most a 4.3 alatt pedig nem adnád ki a kezedből, annyira jó lett!
ja, és az alap, hogy szoftveres problémával nem viszünk készüléket a szolgáltatói szervizbe.
ahogy a lumia 920 problémáidat...stb is olvastam, amúgy sem vagy ilyesmiben szerencsés...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
D4ni
őstag
válasz maggi1886076 #38629 üzenetére
az első problémám:ha a híváslistában x hívásnál több szerepelt baromira beszaggatott, második probléma: a gyári alkalmazások lassan indultak el, harmadik:mikor visszaléptem a kezdőképernyőre kellett neki kb 2-3 másodperc, hogy betöltse az aktuális widgeteket/alk. indítókat. A végére randomba ujraindulgatott, egyszer hajnali 3 kor(mondanom sem kell, hogy az egész családom felriadt rá) vagy a kezemben. Visszavittem a T-mobileba, otthagytam és megállapították egy pár nappal később,hogy a telefon hibátlan. Idézném a szervizest:"a telefon ilyen, így kell használni"
-
Gery1987
őstag
válasz quailstorm #38632 üzenetére
Köszönöm!
Azóta átbeszéltem párommal a dolgot...várunk a fizetésig és inkább egy Alcatel POP C3 Dual SIM-es lesz neki decemberben. Az sokkal jobb, és 35-ért elég jó vételnek tűnik. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Komarz19
csendes tag
válasz maggi1886076 #38633 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy árban megér-e 3 szor annyit, mint egy desire 500-as. Elég nagy dilemma ez. A Huaweitől kicsit ódzkodom, nem mintha nem bíznék a márkában. de sokan kapásból leszólják.
-
maggi1886076
addikt
-
quailstorm
nagyúr
válasz Gery1987 #38630 üzenetére
Az biza broadcom. És akármilyen cortex-a9, a teljesítménye valahol egy jobb ARMv6 környékén verdes...
Jé droidwalkman. Jé OMAP4430. Szerintem is jól szólnak az OMAP-ok, nekem kettő is van
-
Komarz19
csendes tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne olcsón beszerezni vodás flottakedvezménnyel egy új telefont,a tanácsotokat szeretném kérni.
Erre a 3-ra gondoltam:
HTC Desire500 16 000Ft
Sony Xperia SP 52 000Ft
Huawei Ascend P6 48 000 FtMelyik lenne a legjobb vétel? Előfizetéssel venném, havi 3800 Ft 2 GB adatforgalommal.
-
Gery1987
őstag
válasz quailstorm #38624 üzenetére
Jah? Hogy az Broadcom chipset? Akkor kiesett a ligából! Ezt sehol nem találtam hogy mi van benne csak hogy Cortex A9-es 850 MHz-es. Köszönöm ezt figyelembe veszem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
D4ni
őstag
válasz maggi1886076 #38626 üzenetére
s4 egy kalap kaki, sajna megjártam vele
-
legenda
szerintem nincs olyan típus, ami minden feltételednek megfelel, valamelyik elvárás kompromisszumos lesz...
maggi1886076; az aláírása szerint csak a note 3 jöhet(ne) szóba, a hozzáállása és a hozzászólásai alapján pedig nem gyártottak még le a neki megfelelő típust...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Gery1987 #38620 üzenetére
Írtam, hogy a kifogástalan állapotú jobb nála. De ne aggódj, Samsung BCM21553-mas széria összes modellje dobálja a simet és az sd-t szériahibaként (SGy, Ace-i, Mini-i, pocket 1) Szal nincs egyedül a gyártó az ilyen hibákkal. Mostanában a Nokiánál sok selejtet látok. C5-03-mak is szeretnek gyári hibásak lenni, meg az L520-as Lumiák is.
-
D4ni
őstag
Kérdésem lenne. Új telefont vennék. Csak a csúcskategóriásak érdekelnek. Amik fontosak a laggmentes rendszer, minőségi és jól működő alkalmazások, valamilyen szintű nyíltság. Ja és ne WP-s legyen. Legyen megbízható. Ne recsegjen a ház, ne legyen rossz szervizháttere.
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Viktor0610 #38592 üzenetére
a z1 a nagyobb akkumulátor ellenére sem tud olyan üzemidőt, mint az s4.
egyedül beszélgetési időben jobb a z1, de kijelzős használattal és készenlétben gyengébb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gery1987
őstag
válasz quailstorm #38619 üzenetére
Oké...megnézem és kiderül.
Az az 500-as már nem az igazi...szereti eldobni a SIM kártyát és csak ki-be rakás segít...
-
quailstorm
nagyúr
válasz Gery1987 #38613 üzenetére
Végülis annál rosszabb telefont már csak keresve találni. Nokia 500 sokkal jobb ha műszakilag hibátlan és jól van frissítve. inkább őt ha már trémobil
Ha nem jön be az oldal (LG L3 II)
(#38618) Narakh: maga a VAS az ugyanaz MT6575. Smart3 a kijelzőben és a kamerában domborít sokkal jobban. Bár játékra ez a chipset WVGA-n már izzadna.
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
Üdv!
Ugye jól vettem ki a tesztek alapján, hogy jelen pillanatban, cirka húszezer pengőig, feltöltős megoldások közül a Smart Mini a legjobb vétel?
Mit gondoltok, átlagos felhasználáshoz - telefonálás-üzengetés, böngészgetés, netán jutyúb - elég a kis vas? Egy Smart III adott esetben mennyivel nyújtana többet a kétszeres árával?Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
MODERÁTOR
-
motoflug
őstag
válasz Vermilion69 #38614 üzenetére
Hát ez a kamera a legneccesebb téma. Nekem az Xperia U-m jobb képet lő, mint az L520,de a tesztekben pont fordítva látható. Szóval ez kicsit felhasználófüggő is,de ..ból várat azért nem lehet. Az tuti, hogy szerintem igen hasonló az Ace 3 és az Xperia L ilyen téren. Menjetek el, nyomkodjátok meg T-ben mindkettőt,hátha szerelembe estek.
-
starboard001
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy S3 as mobilom, és frissítenék.
Amiket nézegettem: Note 3, Z1, Asus PadFone 2.
Amire használnám, sok netezés napközben, navigáció, hosszú utakon ami elég gyakran van film nézés, google driveban dolgozni. Néha egy két alap játék. Ezért tetszett meg az Asus, bár az egy régebbi készülék és a leírtak alapján a hw is gyengébb és van egy dokkolója. Azt hallottam az gyakran tönkre megy. Ebből nem tudom mi az igaz. Tanácsot kérek, akik már használtak ilyen telefonokat, hogy mi a tapasztalatuk. Illetve esetleg melyik telefon jöhet szóba, ezeken kívül. Hogy gyenge a műanyag stb, nem érdekel úgy is tokba kerül.
Köszönöm előre is a tanácsokat.ASRock 970 Extreme4 / FX-8320 Bulldozer Black Edition AM3+ / 120GB 2,5" SATA3 MLC HyperX 3K / 8192MB 2133MHz CL11 DDR3 XMP HyperX / ASUS HD7770 2GB GHz Edition
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Páromnak nézegettem mostanában új okos telefont mert amit adtam neki (Nokia 500) hát nem épp a legjobb eresztés. Szokott szórakozni.
Amit kinéztem neki: Telekomnál kártyásan 14.990.-ért a Samsung Galaxy Pocket Neo. Ezt szerintem egy tökéletes első Android telefon lenne. Ő nem egy telepítgetős emberke csak használja a telefonokat. Játék szinten is Pou menne meg Szókereső. Zene és némi rádió mindenképpen.
Ti véleményetek?
-
MODERÁTOR
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #38608 üzenetére
Köszi szépen! T-Mobile-nál, se a szervizes, se a mobiltudós nem tudta.
-
motoflug
őstag
válasz Vermilion69 #38607 üzenetére
A Samsung mellett szólhat a 26 (24+2) hónap garancia is.
A kameráról valaki fentebb linkelte ezt. Katt a kép alatt a color posterre, és hasonlítsd össze. Most nézem, hogy már ott van.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor0610 #38605 üzenetére
Semmi gond, megesik nem gyakran vannak itt lányok akik a barátjuknak néznek telefont
Az L jobban tetszik neki, de a külső nem a legfontosabb, inkább a többi legyen meg
A sonynál a frissítések miatt aggódok én egy kicsit.. az ionomra se nagyon akarják kiadni a javított jb-t..
Samsungot meg nem ismerem egyáltalán, és mindig is sonyja volt.
3 évig nem akar újra telefont venni, szóval ha a samu jobban bírja addig, megbízhatóbb stb. akkor az lesz, de ha az L és aközött nem sok különbség van, akkor az L. -
pinnacle
nagyúr
LG L5II-nél (általában az LG telefonoknál), hogy lehet bevinni a hálózati függetlenítési kódot? T-Mobilnál igényeltem, de a Telenoros kártyát betéve nem jött fel az ablak, és gyári visszaállítás után is csak "Hálózat letiltva" van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Vermilion69 #38604 üzenetére
Fúúúúú, most teljesen összezavaródtam...
Akkor mégis inkább Xperia L.
Xiaomi 13T
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor0610 #38603 üzenetére
Férfinak lesz, én vagyok a barátnő nekem sony ionom van
-
MODERÁTOR
válasz Vermilion69 #38602 üzenetére
Hölgykézben szerintem szebben mutat egy lekerekítettebb Samsung, meg aztán annak kisebb is a mérete. Szóval akkor legyen nálam is az Ace 3 a befutó.
Xiaomi 13T
-
Vermilion69
aktív tag
válasz Viktor0610 #38600 üzenetére
Nem kell azért hiper-szuper képet csinálnia, csak azért normális legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok