Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IOX
tag
És igen.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Kollégámnak kéne már egy új telefon a régi Meizu helyett. Keret 50-60 között,és új,garanciával. Redmi Note5 tetszik neki,de csak használtat találni.A kijelző méret minimum Redmi Note5 . Nincs különleges kívánsága,egyedül talán a fülhallgató csatlakozása lényeges. Csak kérdezném,hogy Cubot x19 milyen teló lehet? MediaTek proci,talán felejtős?
Üdv: Attila
-
blueye
veterán
válasz tillatrilla #161753 üzenetére
Nem irtad h netto vagy brutto
De viccet felre, ez nagyon draga lenne neki?
[pocophone-poco-x3-nfc-shadow-grey] -
vboticell
csendes tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a Mi 9T-met.
Amik a következő telefonban kellenének: AMOLED kijelző, WIFI 6. A használat játékon kívül minden. Jó lenne, ha 2-3 évig nem kellene cserélni, a mostani is kb. két éves.
A potenciális jelölteket a OnePlus 8T-re és a Mi 11 Lite 5G-re szűkítettem. Itt viszont megállt a tudomány, nem tudok dönteni... Ami a OnePlus mellett szól az a sík (nem lekerekített) kijelző, és a szoftveres támogatás, de nem tudom ez megéri-e a kb. 50 ezer pluszt. A másik pedig egyrészt olcsóbb, másrészt egy vadonatúj SoC van benne, ami elvileg elég korrekt teljesítménnyel rendelkezik.
Van esetleg pro és kontra érv bármelyik mellett, ami megkönnyíthetné a döntésemet? -
sajby
senior tag
válasz tillatrilla #161755 üzenetére
Erre ne sajnáld,a többszázezresre kell sajnálni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz tillatrilla #161755 üzenetére
Ne sajnáld...
Ne legyél olyan mint pár ismerősöm, akik szerint 20-25 ezer forint környékén már jó telefonokat lehet kapni...
Ahan persze...
Végülis neki lehet jó...
-
blueye
veterán
-
MODERÁTOR
-
vboticell
csendes tag
válasz Viktor0610 #161764 üzenetére
Akkor valószínűleg rosszul fogalmaztam. Ami oldalra "leér" lekerekítés, az szóba sem jön, de a legoptimálisabb a régi, teljesen sík kijelző lenne.
-
MODERÁTOR
-
kalozhun100
őstag
Hello, rog phone 5ről vélemények? Esetleg van jobb ugyanebben az árban?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Geri8
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, egy nő ismerősöm szeretne telefont venni. Az ár max 150e Ft, elsődlegesen fényképezni szeretne vele, de nem árt, ha a belseje is oké. Méret max kb. 6,5 col. Lehet alma vagy android is, majd ő választ
Tudnátok ajánlani pár készüléket? -
Geri8
tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
-
Ájvé
veterán
válasz xhege #161775 üzenetére
Persze, de itthon nem forgalmazott. Jó készülék a Pixel 4a de így szerintem nem felel meg a követelményeknek, de ahogy írtad a kérdező eldönti, viszont illik hozzáfűzni ilyenkor hogy itthon hivatalosan nem forgalmazott készülék (sajnos). Biztos hogy jó választás lenne egyébként azt nem vitatom.
[ Szerkesztve ]
-
Rihard83
tag
Hali.
Tudtok-e jobb ajánlást az LG V60 helyett. Ami fontos nekem a kamera, üzemidő és a jack csatlakozó. Most jelenleg 599€-ért megtudnám rendelni. Kicsit még sok, de talán beválalnám. Persze ha van jobb alternatíva szívessen hallgatom. (bár azért a nagyságától félek, kicsit tepsinek tünik)
Köszi előre is.
-
rupert
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, ebben kérnék segítséget.
- Árkategória.
Max 150 (valamennyire rugalmas a keret ha jó a készülék)
- Használt vagy új?
Mindenképp új.
- Hol vennéd meg?
Független, normális forrásból nem ilyen adócsalós, csak bérled a telefont, stb webshopokból.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
Nem tudom mi számít hosszú/rövid távnak. Minimum 2 évet jó lenne kihúzni vele.
- Mire használnád?
Telefonáláson felül:
Komolyabb játékra egyáltalán nem. Facebook, twitter, gmail, spotify, OTP smart bank, mindenféle authenticator (battlenet, steam, google, microsoft). Üzleti felhasználás, max a slack-et használom. Alkalmanként fotózgatok vele, ha olyan helyen járok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nem ragaszkodok semmihez. Régóta szeretném kipróbálni pl az IOS-t, de az ára miatt talán nem opció. Ha android, akkor legyen google play service, szóval új huawei-ek kizárva.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6" alatt már nem nagyon van semmi, szóval igazából mindegy.Ami fontos lenne, hogy ne gondolkozzon már a telefon ha be akarok lépni a telefonkönyvbe vagy elindítom a kamerát, stb.
Decemberben döglött be a huawei P9-em, az utóbbi időben kezdett már lassulni amúgy is. Annak a kamerájával kb meg voltam elégedve, arra elég volt amire nekem kellett.Van pár kiszemelt:
- Redmi note 10 pro (nem tudom érdemes e várni a 8 GB RAM-os változatra vagy elég a 6 is amellé a SOC mellé).
- Samsung Galaxy A72
- Poco X3 pro (ha elérhető lesz)Esetleg egy nagyobb ugrással (nem tudom érdemes e ennyivel többet rákölteni):
- S20 FE
- Huawei P30 proMSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Nagy sikertörténet!
Új xiaomi redmi note 9s nem lehet bekapcsolni!
Sokáig kerestem kis fogyasztású új processzort
és új kiadású telefont!
Van olyan teló ami nem sz@r újonnan!
Vagy csak a felső kategória megbízható ! -
rupert
tag
válasz Sgr_A #161782 üzenetére
Valóban. Megnéztem a leírását, és ami egyből feltűnt az a jack csatlakozó hiánya. Ezt elfelejtettem kiemelni, mert a középkategóriában jellemzően még van.
Tudom átalakítóval is megoldható, de jelenleg a kocsiban így hallgatok zenét (jack a telefonba).MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
őstag
sziasztok,
Keresztapám (55+) kért tőlem segítséget - első okostelefont vásárolna, hogy haladjon a korral és a lassan 10 éves Nokiáját lecserélje PC-t, laptopot évtiezedek óta használ, de nem power user
Ebből két dolog következik - nem vágyik arra, hogy 2-3 évente cseréljen, és nem rajong a frissítésekértKitöltöm a kérdőívet:
- Árkategória.
~150k max, illetve ő nem határozott meg keretet, de szerintem ennél kár feljebb menni.
- Használt vagy új?
Új, de lehet apróról is garis, bontatlan.
- Hol vennéd meg?
Mindegy, ha teljesül a korábbi feltétel.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra, mindenképp.
- Mire használnád?
Ami viszonylag fontos: fotózásra, autós navigációra; különösebb speciális igény nincs.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nincs ilyen megkötés.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Szerencsére erre sincs megkötés - egy iPhone XS-t kézbe adva a méret-olvashatóság megfelelt, nem kizáró ok ha nagyobb.Ééés itt vagyok meglőve. Nekem két termék jutott eszembe: iPhone SE 2020, Pixel 4A apróról. Mindkettő a sw-es tartóssága, az egyszerű rendszere, ár-érték aránya miatt - ezek azok amikből kinézem, hogy 3-4 év múlva még lesz sw update, nem lassul be. Pixel 4A a kamera miatt is jónak tűnik, vissza lehet rá pakolni a navigációs gombokat ha a gesztusvezérlés nem jönne be. Az iPhone ellen szól a kisebb kijelző, én nagyon a Pixel felé húznék (esélyes hogy nekem is az lenne, ha nem akarom kipróbálni minden áron az iOs-t )
Xiaomi bármi is jó lehetne az igények alapján, viszont ott méretben nagyobb lenne a termék valószínűleg, és azért a MIUI-ban vannak ilyen random dolgok (gyári appok frissítése, tisztító értesítések meg mittudomén) amik zavaróak lehetnek, azt emiatt nem erőltetném..Jó az irány, vagy lenne jobb ötletetek?
"... and I hope you have a great day!"
-
Adelich
csendes tag
sziasztok
elveszett huawei p30-am próbálom pótolni, a kérdés XIAOMI MI 10T PRO 5G DUAL SIM 8 + 256 GB, vagy várjak az új honorra ? esetleg más javaslat?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Kifejezetten zenehallgatásra milyen telefont ajánlanátok 5", maximum 6" de inkább az alatti "méretben". Olyat szeretnék, aminek van 3,5 jack alzata. Sonykat nézegettem, de vagy túl nagy, vagy nincs 3,5 jack...
Köszi szépen előre is! -
Orgi
addikt
válasz default. #161793 üzenetére
Én tényleg nem értem, mi ez a jack csatlakozó mizéria... nekem is jobb fülesem van, a telómon nincs jack de járt hozzá az az 5 centis kis átalakító, rádugtam a füles végére és azóta le se szedtem róla, ugyanúgy használom mint eddig, 5 centivel hosszabb lett a füles, nagy kaland
-
Zoleee83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest