Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz yuing #161150 üzenetére
Köszi..
Csak azért kérdezem mert most került egy a családba és cimborám össze nézte az S20FE-vel és hát... Volt ahol kikapott rendesen a Samsung.Azért a 20 mp-es széles látó autofókusszal még az új csúcstelóknál sem alap..
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
milu
aktív tag
- Árkategória. (max 140e Ft)
- Használt vagy új? (új)
- Hol vennéd meg? A jelenlegi szolgáltatómtól venném, részletfizetési lehetőséggel
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? (legalább 2 évre tervezem a használatát)
- Mire használnád? (normál felhasználás, fényképezgetés, internet)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? (Nem ragaszkodom)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? (lehetőleg a legnagyobb méretű kijelzővel, mert a könnyű olvashatóság (is) fontos számomra)
Fontos, hogy a (pénzügyi keretemhez képest) lehető legnagyobb méretű memóriával rendelkezzen, a jelenlegi készülékem 3GB-os, de ha újabb applikációt akarok feltelepíteni, nem engedi, így ez a feltétel fontos számomra. legalább 6GB vagy 8GB lenne optimális, akár más feltétel ellenére![ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
(lemeradt, hogy melyik szolgáltató, ha már tőle vennéd!)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
-
sid87
senior tag
- Árkategória.
40.000 HUF
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Független, előfizetés vagy feltöltő kártya nélkül, csak készülék
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
mindegy
- Mire használnád?
Édesanyámnak kellene, hosszú készenléti idővel, csak telefonálásra (hívóazonosító kép miatt jó lenne 'okos' mobil (jelenleg LG G4-et használ, de fél napot se bír, pedig vettünk új akkut)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Mindegy.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Minél kisebb, de mindegy igazábólKöszi!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Hópihe5
tag
válasz Hópihe5 #161161 üzenetére
Árkategória. kb. 55-70 ezer ft
- Használt vagy új? - új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszabb távra legalább 2 évre minimum.
- Mire használnád? átlag felhasználásra kellene, de ami fontos, hogy szép képeket készítsen
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?- Androidos legyen mindenképp
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mindegy
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Példák:
- csak telefonálás és sms
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van most olyan telefon ami 35-40 ezres kategóriában jobb kamerával rendelkezik mint a Xiaomi Redmi Note 5 Pro?=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
A legolcsóbb 4G képes Androidos telefont keresem ami minimum Cat5 300Mbps modemmel rendelkezik.
Egy dologra használnám: wifi/usb keresztül osztanám meg a mobilnetet. (Állandóan töltésen lenne egy power bankról útközben, otthon pedig routerre raknám és a router szorná a jelet, és töltené)
Előnyt jelent, ha az aksija kivehető.
Jelenleg egy E8372-155 usb wifi modemet használok, de ahol lakom nagyon árnyékolnak a falak emiatt a sebesség kritikán aluli.
Tudom, lehetőség lenne, a SIM-et abba a telefonba rakni, amit amúgy használni szoktam, de abban mind a 2 slot foglalt, és ha beleteszem, akkor merül mint a Titanic.
Köszönöm szépen a segítséget! -
DrDobos
őstag
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Melyik most a bestbuy telefon, 6Gb RAM-al és Androiddal? Semmi különleges igény nincs, csak, hogy időt álló legyen, hosszútávra venném.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro, ebből indultam ki. Van esetleg jobb választás hasonló árban?Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #161164 üzenetére
Én csak a #161161-re válaszoltam.
Egyébként kinek mi a szép és mivel elégszik meg az is kérdés ilyenkor.Moonwolf:
Használható telefont sem kapsz ennyiért, maximum használtan.Csaby25:
Poco X3 a kettő közül inkább.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz aprokaroka87 #161169 üzenetére
Nem ragaszkodom márkához, az árral úgy vagyok, hogy minél kevesebbet szeretnék rászánni, mondjuk 70k körül. De ez nem fix, ha tényleg érdemes egy kis felárat még tudok rááldozni..
Még ezeken akadt meg a szemem: Xiaomi Poco X3 NFC, OnePlus Nord N10 5GKöszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
ghiottone
nagyúr
-
Csaby25
őstag
válasz aprokaroka87 #161173 üzenetére
Erdélyben élek, itt átszámítva a Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 80k Ft, a 64GB-s változat pedig 69k Ft. Megéri a 128GB-os a felárat, illetve szerinted van jobb teló hasonló árban?
Találtam pár riválist közben: Realme 7, Mi Note 10 Lite és Mi 10 Lite
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Csaby25
őstag
válasz aprokaroka87 #161177 üzenetére
Ahogy elnézem a Poco X3 NFC-nek talán a kamerát lehet felróni, na meg nincs 5G, ez nem tudod mennyire lesz fontos hosszútávon. Én csak azt akarom elkerülni, hogy ne vegyek esetleg egy olyan telót, ami túl van árazva (talán van olcsóbb is ami ugyanezt tudja), vagy lehet hogy van picit drágább ami jobban megérné. A prioritás az, hogy időt álló legyen
-
diegho
nagyúr
Ha már itt szóba jött a Poco x3 nfc... Pár napja kérdeztem céges telefonnak 100k-ig ajánlást. Poco x3 mennyire tuti?
Kolléga ledobta a P20-át, kell neki valami jövő héten, nekem is P20 van, én lehet várok a Redmi Note 10 Pro-ra, nekem az Amoled jobban adná, AOD jól jönne. Ha túl drága lesz, akkor Mi 10 lite mehet helyette?
Tehát a két fő kérdés.
Poco x3, vagy Mi 10T lite?
Illetve Mi 10 lite, vagy várás Redmi Note 10 Pro-ra?+1 ha 130k lenne a keret, akkor jönne ezeknél lényegesen jobb Amoledes alternatíva?
-
Csaby25
őstag
válasz aprokaroka87 #161178 üzenetére
Úgy látom ugyanolyan kijelzője van, mint a Poco X3 NFC-nek.
-
őstag
válasz diegho #161180 üzenetére
Ezek érkeznek hamarosan: [link]
Illetve a Mi 11 Lite két verzióban: [link]EU-s nyitóárak:
Poco F3: 349 EUR -> 126k HUF
Poco X3 Pro: 249 EUR -> 90k HUF
Redmi Note 10 Pro: 279 EUR -> 101k HUF
Mi 11 Lite: 299 EUR -> 109k HUF
Mi 11 Lite 5G: 369 EUR -> 134k HUFMinden lényeges területen akadnak különbségek, kijelzőben, hardverben, kamerákban...
Mi 11 Lite méretekben visszafogottabb. Egyéni preferenciák alapján el lehet dönteni, hogy mi fontos, és aszerint választani. -
Ájvé
veterán
válasz Csaby25 #161174 üzenetére
Nem tudom, de ez jó választás ennyiért szerintem. Oneplus Nord N10 hardveresen jóval gyengébb, gyanítom kamera is harmatosabb, egyetlen előnye a szoftver és a support lenne de szerintem az kevés.
diegho:
Mi 10T Lite LCD kijelzős szóval ha AMOLED kell akkor nem jó választás. Mi 10 Lite eléggé kifutott már nehéz lesz találni, amúgy 100 fölött van. Yuing linkelte a várható árakat, ez itthon némileg magasabb lesz, én ez alapján nézelődnék, esetleg külföldi rendelés ha játszik.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz aprokaroka87 #161182 üzenetére
Xiaomi Poco X3 NFC vs Xiaomi Mi 10T Lite 5G
Én itt úgy látom, hogy a Xiaomi Mi 10T Lite mellett csak az 5G van és valamivel újabb chipset.
Viszont a Poco X3 NFC melett több minden is: alumínium keret, kamera és akku.Viszont nálunk a Mi 10T Lite 5G drágább kb 25k-val...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz Csaby25 #161186 üzenetére
Kamera miben jobb (IMX682 van mindkettőben valószínűleg lencse is azonos, 6 üveges)? Akkuban sincs nagy különbség, árban meg 20k (milyen 25k?) az tényleg igaz.
Poco egyébként meg műanyag hátlapos még Mi 10T Lite GG5 üveg, ez azért jóval minőségibb hatást kelt. Persze ez nem mindenkinek lényeg, meg az üveg törik (nem kell dobálni). Fő különbség szerintem az 5G, ha valakinek nem kell akkor tényleg elég az X3.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Igazad van, a hátlap elkerülte a figyelmem, csak a keretet láttam. A kameránál pedig úgy láttam a másodlagos kamera nagyobb felbontású és a selfie is, de ahogy a képeket elnézem, mintha tisztább képe lenne a Mi 10T Lite-nak. Viszont a Poco X3 fröccsenés és por álló . Nálunk Romániában 25k a különbség. Amúgy szerintem az ára miatt hajlok a Poco felé
-
Ájvé
veterán
válasz Csaby25 #161191 üzenetére
Igen, ultraszéles kamera magasabb felbontású (szerintem egyik se ért sokat amúgy, főkamera jó a többi felejtős), selfit nem néztem engem nem érdekel.
Ezért írtam 5G nem lényeges akkor X3 elég, ez a leglényegesebb különbség.
Fröccsenés elleni védelem egy vicc, ennyit gyakorlatilag minden készülék ki kellene hogy bírjon. -
őstag
válasz Hópihe5 #161192 üzenetére
Persze, gyári garival a szerződött szakszerviz foglalkozik a készülékkel, javítja gyári alkatrészek felhasználásával.
Bolti garancia esetén majd az adott bolt valamilyen formában megjavítja/megjavíttatja a telefont. Ráadásul a garanciád elveszik, ha a bolt vagy a webshop lehúzza a rolót a garancia időn beül. -
Orgi
addikt
Sziasztok,
sajna betelt fullra a Honor 20-am tárhelye, bár imádom ezt a telót, de a Xiaomi Mi11 Lite 5g eléggé tetszik, nem tűnik batár nagynak sem és a 256 GB tárhely +memkari miatt lehet benevezek rá, ahogy kijön. Egy tapasztalatot szeretnék kérni AMOLED-del kapcsolatban, sokat vezetek gps-el, ezeknek lehet manapság is bajuk még attól, hogy sok órás út alatt beég vagy ilyesmi...?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest