Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy okostelefont. Ez lenne az első.
A keret nem túl fix. Az a fontos, hogy jó vétel legyen az árához képest. Nézegettem az LG G3s-t, G4s-t, meg a G3-at. Ismerőseimnek ilyen mobiljaik vannak, kb. ilyen kategóriában keresgélek.
Újonnan vásárolnám.
Valamelyik árukeresős boltban venném meg lehetőleg olcsón, de előfizetéssel is szóba jöhet, mert kéne egy mobilnetes előfizetés is, de ahogy láttam a szolgáltatók nem erőltetik a régebbi modelleket.
Inkább hosszú távra venném, mint rövidre. Eddig megvoltam telefon nélkül, nem cserélgetném gyakran.
Androidos oprendszerűre gondoltam.Amire kell:
Fényképezgetés, tehát a jó kamera fontos lenne.
GPS kell, de csak kéthetente másfél-két órára kb. Nem tudom milyen mobil netet válasszak mellé, mennyire eszi meg a GPS a keretet, másra nem használnám a netet. Szerintetek elég a legkisebb csomag is pár mega letöltéssel?Nézegetek közben én is, meg olvasom a teszteket. Ismerős azt javasolta 80k alatt ne vegyek androidosat, mert fagyni fog és lassú lesz, bánni fogom, de én nem nyomkodnám egész nap és nem akarok sok appot telepíteni rá.
Nemrég néztem tesztet a G4s-ről, de annál pl. írták is, hogy azért kevéske az az 1,5GB RAM, de ki tudja, lehet nekem megfelelne, mert nem nyúznám agyon.Ha addig is tudnátok ajánlani valamit, amivel jók a tapasztalatok akkor utána néznék. Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest