Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz batai15 #21678 üzenetére

Nalam is enyhen be van egve de nem para - nehany vilagos-szurke yt videonal latszik halvanyan, de semmi kulonos. Gondoltam mar, hogy visszakuldom cserere, de egyelore nem akartam nelkulozni :B van egy moto g2 masodtelefonnak amit hasznalhatnek, de nagyon nem egy kategoria a ketto. A nexus 6 kijelzoje nagyon erzekeny, nagyon szeretem. A 6" klassz dolog, jok a sztereo hangszorok is, fantasztikus a felbontas meg ugye a szinek. Jo az anyagminoseg is. Paromnak 5x van, az sem rossz, neha elcsabulok, hogy kisebb es jobban kezre all - de a N6 femes kerete meg az egesz sokkal minosegibb hatast kell. Az 5x sem rossz, klassz, hogy a regi n5-szeru mar-mar gumi hatasu hatlap van, az is szeretheto. En mondjuk mindig is utaltam az amoled kijelzoket, N6-ert sem vagyok oda, nekem jobban bejon a realisztikusabb de fakobb led kijelzo. De minden csak megszokas kerdese - korabban peldaul az lg nexus 5-t tartottam fakonak, aztan megszoktam es megszerettem. Utana a N6 volt tulszaturalt. Most meg az N6 a "normal" es fura, ha valami fakobb... szoval minden csak megszokas kerdese. N6 amugy jo cucc, tavaly okt-nov korul vettem es meg mindig nem untam meg - ha dupla sim lenne, ez lenne az alom telefon. De sajnos nincs dupla sim nexus :(

Iden nem mozdulok az uj nexusok iranyaba, a tavalyiak meg mar nem alternativa. Vagy marad a n6 ,vagy kiprobalok dupla simes jo kameras valamit. Egy b20-as redmi 3s is izgatja a fantaziamat, ha full hd lenne 5"-on. De sajnos nem az, szoval ez is kiesik.

Mar nem tudom ki volt az a juzer, de szamomra is hihetetlen, hogy az allando telefoncserevel valaki jol jojjon ki anyagilag. Szerintem ez egyszeruen egy draga hobbi vagy akarminek is lehet nevezni es Teged is ertelek. Nem hiszem, hogy baj lenne a HP9Lite-tal, egyszeruen kiprobaltad es masra vagysz. Nem rossz, de mas kell - ertheto ez. Meg a stock droid is egy szemet dolog - az ember valahogy mindig visszavagyik, legalabbis en is ilyen vagyok. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák