Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
aktív tag
válasz nemesdaniel #50991 üzenetére
Köszönöm. Elküldtem a levelezést a megadott címre is.
-
Golota
aktív tag
válasz nemesdaniel #50991 üzenetére
Szia. Itt az egész történet, elég sok usert érint. Válaszolt a support, türelmet kért jó sokszor, aztán eltűntek, mint szürke szamár a ködben.
-
Golota
aktív tag
Ha már Bitdefender: mai napig semmit nem javítottak ki a 2018 verzió hibáiból. Downgradelni nem engednek, egyszerűen sza.nak a felhasználókra, pedig a fórum tele van panaszokkal. A legújabb, hogy moderátot már nem is ír oda, mert üres ígéreteken kívül az égvilágon semmit nem csinálnak. Nagyon úgy tűnik, hogy a Bitdefender egy kis garázscég, ahonnan leléptek a fejlesztők. Október(!) eleje óta nem képesek kijavítani a hibát. Ez egy abandonware. Senkinek nem ajánlom, totál gáz, amit művelnek.
-
Golota
aktív tag
Bitdefender update: kaptam egy levelet a supporttól, még pénteken, hogy legyek szíves részletes logot küldeni a CPU spike-ról. Hétfőn kaptam egy másik levelet, hogy mivel nem válaszoltam 3 napon belül, ezért lezárják a ticketemet. (előtte 3 hétig ültek rajta,m remek SLA) Válaszul elküldtem nekik a saját support fórumukhoz egy linket, amiben egy user részletesen dokumentálja ugyanezt a problémát. Leírtam, hogy eszem ágában sincs felrakni a bugos vackukat, míg rendbe nem rakják, amit sok user már hónapok óta folyamatosan kommuniikál neki. Erre kaptam egy választ, hogy már dolgoznak a probléma megoldásán és meg fogják hosszabbítani az előfizetésemet a kiesett idővel. A problémám továbbra is az, hogy SZEPTEMBER közepén jelezték nekik először ezt a bugot, de még nem jutottak sehová...
-
Golota
aktív tag
válasz tpeter77 #50249 üzenetére
Most szólok, hogy jelenlegi formájában a BD 2018 egyetlen fillért nem ér meg. Bárki, aki valamilyen VPN-t használ szívni fog vele. Félre ne értsetek: maga a BD alapvetöen jó termék, de a 2018-as release bugos és hónapok óta nem tudják javítani. A support minösége meg kritikán aluli. Ez utóbbi nem fáj, amíg nincs rá szükség, de utnána meg nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
válasz tpeter77 #50209 üzenetére
Nem oldottak meg semmit. Hónapok óta szívnak a userek a 2018-as verzóval. A saját fórumukon egy önjelölt idióta, pakisztáni regisztrációval próbálja elhitetni, hogy user error. Néha felbukkan egy admin, aki elmondja, hogy még dolgoznak rajta. Én személy szerint 3 hete nem kapok semmiféle választ a nyitott ticketemre, a support kimerült abban, hogy installáljam újra.
Az egész nagyon amatör, garázs-cég benyomását kelti. Évekig elégedetten használtam a család gépein BD-t, de most nagyon leszerepeltek. Vissza fogom kérni a pénzemet, mert a semmiért fizettem.
-
Golota
aktív tag
válasz tpeter77 #49787 üzenetére
Tegnap még nem volt meg. Ezeket frissítéssel szokták küldeni, nem kell patch. Rendkívül bosszantó, ugyanis nem kell a VPN kliensnek futnia, magától is összeakad vele. Egyébként nem ez az egyetlen probléma a 2018 BD-vel. Vannak még ilyen aknák benne, mások is panaszkodnak. Szerintem nem tesztelték ki rendesen.
-
Golota
aktív tag
BD:
User:
If you are using Private Internet access VPN along with Bitdefender you might have noticed that after a certain amount of hours the PIA application might crash and disconnect you from your VPN. I have found that this is due to BD Total Security 2018. I did many tests until I narrow it down. When i uninstalled the Bitdefender application the PIA program never crashes and works perfectly but when i have BD installed it makes PIA crash after a number of hours. The problem is that BD does not report any issues, it just blocks something with PIA and makes it crash...
BDSupport (pénteken):
Really sorry about the inconvenience this issue has generated. At this time our devs are working on providing a fix.As mentioned previously when there is a fix or more information I will update the thread.
Nem csak nálam probléma...
-
Golota
aktív tag
válasz Melorin #49740 üzenetére
Ezeket nekem elözékenyen felajánlotta, ha ilyenbe ütköztem. A problémák akkor kezdödtek, mikor a firewall random módon elkezdte drasztikusan levenni egyes alkalmazások sávszélességét (nem megszüntette, csak nagyon belassította). A firewall kikapcs után minden teljes sebességgel ment. Minden beállítást végigpróbáltam, de nem segített. Próbaképpen: a Windows Defender tüzfallal szaladtak aprogik rendesen. Programok lassulása, szaggatás, stb. 2x volt teljes újratelepítés, full clean rendszer. Másodjára már semmit nem raktam fel, csak a bitdefendert, de ugyanaz. Volt újrainstall, registry cleaner, stb. Most tökéletes, a 2016-os verzióval. Nem csak én szívok vele, ugyanezzel bombázzák sokan a BD supportot.
-
Golota
aktív tag
Sziasztok! Aki Bitdefendert használ és nem akar VÉGTELEN SZÍVÁS üzemmódba kapcsolni, az NE frissítsen az új 2018 verzióra. 1 hétig görcsöltem,mire rájöttem mi a baj a gépemmel. Masszív CPU gyilkolás, folyamatosan terheli a gépet, még az egér is szaggat tőle. OpenVPN-nel maximális inkompatibilitás. A legszebb az egészben, hogy pár napja újította meg az előfizetésem. Eddig kifejezetten problémamentes volt, de ha ezt tudom, letiltom az előfizetést. 2x volt WIN10 reinstall. Minden jogtiszta a gépemen, a VPN-re gyanakodtam. Az őrületbe kergetett ez a xar.. Most a 2016-os verziómvan fent, találtam egy régi install filet. Ezzel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest