-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz Tetete1 #13681 üzenetére
Hu köszy, de félek hogy hamar letiltsák
kicsit off:
Nem értem mi bajotok velem, én csak segíteni próbálok, és úgy érzem magam mintha elakarnátok az embert innen űldözzni, de nem állok le vitázzni Mirmimmel vagy hogy hívják mert még én húzom a rövidebbet, biztos valami ph félisten vagy valami admin fia és azért ekkora a szája nah mind 1 nem szóltam semmit se, és nem értem azt sem hogy akkor minek vannak a smileyek ide kitéve ha nem szabad őket használni, akkor szedjék ki a fórumról a smileyeket és nincs ebből probléma
Ja és nem kötelező olvasni a fórumot, ha valakinek nem tetszik hogy írok íde hát nem kell elolvassni kérem szépen, hanem simán átsiklik rajta és kész.....
Úgy csinált(ok)/csináljátok mintha kötelező lenne az én pötyögéseimet/levegővételeimet/gondolataimat olvassni
Lássa hogy: hmm Hamyka írta el se olvasom olvasom a következőt ennyi!!
Remélem segítettem
On: ennyi erővel adhatnának 1 éves vagy több éves kulcsot is
Béke veletek
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
ko9
addikt
válasz Tetete1 #13681 üzenetére
6 nap múlva jár le pont a Vipre, akkor jön most ez, köszönöm
Mellesleg bátran kijelentem, hogy eddig a Vipre volt a legjobb IS az általam próbáltak közül Win8-ra. Nem problémázott dolgokon, jól frissített, nem dobált közösségi dolgokkal (néha-néha felvillant, hogy lejár a trial, de ez a legkevesebb), nem fogta a gépet (25+2Mb a memóriafoglalása normál géphasználat közben, ez édeskevés). A háttérben keresést is piszokjól megoldották, hajnal 1 körül indult nálam egy Scan mindig, amit általában abból vettem észre, ha kimentem asztalra, akkor kiírta egy buborékban, és nem abból, hogy laggol bármi is.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest