Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Továbbra sem értem, hogy miért megy nálad ennyire félre. Főleg amiatt nem, hogy más is jelezte, hogy nála is problémamentes az az alkalmazás, amire nálad ugrott. A NirSoft tooljait nem számolva (mert arra minden vírusirtó ugrik) mindössze két elemű hamis pozitív riasztás miatt a gépemen a fehérlista (és ezeken felül egyetlen alkalmazást jelentettem nekik mindössze emiatt).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
Nincsen nálad valami telepítési gond? Csak azért, mert például a qBittorenttel nem problémázott nálam.
A beállításoknál a Look up reputation of programs és az Automatically allow programs with good reputation be vannak kapcsolva?
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Behavior Blocker detected suspicious behavior "CodeInjector" of "C:\Program Files\RStudio\bin\x64\rsession.exe"
(SHA1: 85836A2159F9FFC692815CCBAC8D6C2A8A231486)Behavior Blocker detected suspicious behavior "CryptoMalware" of "C:\Users\tyson\AppData\Local\Temp\is-860TD.tmp\R-3.5.1-win.tmp"
(SHA1: 5ADAA1AC822E6128B8D4B59A54D19901880452AE)Egy napom se telik el nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
dqdb
nagyúr
válasz gyurasz #54586 üzenetére
Egy átlagos HDD számára a legártalmasabb dolog a felpörgés, az a legnagyobb sokkhatás a mechanika számára, utána maga a pörgés már nem vészes. Külső/laptop HDD-nél, amely ellenállóbb az állandó leállításra, már lehet, hogy nem ennyire egyértelmű a helyzet.
Nekem asztali gépben 7/24-ben mennek a HDD-k, bírják, mondjuk rendes hűtést kapnak.
-
gyurasz
tag
válasz Cs1csó #54585 üzenetére
Köszi a választ.
Egyértelműen a Bitdefender miatt van, nélküle, ill. Avast Free-vel (korábban az volt ) nincs ilyen gond. (Bár, gondolom a folyamatos védelem része a dolog, ami inkább feature mint bug )A kérdésem arra irányult, hogy egyrészt lehet-e Bitdefenderben kikapcsolni vmi funkciót, hogy ne olvassa folyamatosan a partíciókat (legalább a külső HDD-t), másrészt, hogy árt-e a HDD-nek, ha napi 16 órában megy, ahelyett, hogy aludna. (gondolom igen)
-
gyurasz
tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja Bitdefender Total Security 2019 van fenn a gépemen, melyen több belső HDD mellett van USB-n is csatlakoztatva egy külső HDD.
Problémát jelent-e, hogy a vírusirtó konstans 26 KB/sec-cel olvas minden partíciót a gépen, így míg korábban pl. a külső HDD alvó módba tudott kerülni (vagy a belsők is ki tudtak kapcsolni), a Bitdefender "miatt" folyamatosan villog a külső HDD-led, ill. soha nem kapcsol ki a HDD, emiatt persze folyamatosan melegszik, stb?
Bevallom a folyamatos villogás is idegesít kicsit a korábbiakhoz képest, de a HDD élettartam ami jobban izgat: befolyásolja-e ez a minimális, de folyamatos olvasás a HDD-k működését, élettartamát?
Lehetséges-e valahogy kikapcsolni egyes partíciók folyamatos monitorozását? A Bitdefender saját szoftverében nem találtam ilyen lehetőséget, ill. a különböző védelmek egyenkénti kikapcsolása sem segített. -
UserX
addikt
válasz #86564352 #54571 üzenetére
Ha lejátszó, akkor JetAudio!!! Évek óta használom (hosszú ideig egy SB Audigy kártyával) és először nem hittem el, amikor a PH!-s fórumon azt írták, hogy 'szebb a hangja, mint más lejátszóké'! Pedig tényleg így van! Én filmeket is ezzel nézek! Van Free és a többet tudó fizetős változata is! Én ezt választanám!
Szerk.: az EMSI-vel abszolút kompatibilis!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz zümzümm #54579 üzenetére
Ez így annyira kevés infó.
- milyen hardverrel szerelt géped van
- mikor lassult be régebben vagy mostanában történt akkor valami a gépeddel
- asztali vagy notebook
- szoktad takarítani lehet már túl porosak a bordák a ventilátorok stb. egy kifúvatás vagy porszívózás jót tenne
- miért nem windows 10-et teszel erre a gépre? A windows 7 már egy 9 éves oprendszer és nemsokára amúgy is vége a támogatásának 2020 januárban.
- általános a lassulás vagy csak egy adott programnál?
- futtattál már le egyéb másodlagos védelmi programokat vagy nem tudtad lefuttatni őket nem engedte a gép vagy lefutottak de nem találtak semmit melyeket probáltad?
- ezeket futtasd le: Malwarebytes Anti-Malware free, Adwcleaner, Hitman Pro, Emsisoft Emergency Kit, DrWebCureIt
- böngésződ milyen az is lassul, használsz reklámblokkolót - ajánlott a nagy kedvencem - amúgy a legajánlottabb is - az Ublock Origin
- a böngésződben milyen kiegészítőket használsz? Lehet ezek közül valamelyik okozza tiltsd le őket vagy akár törölheted is teszteld így a böngészőt.- az újratelepítés után egyből lassú volt már vagy ahogy kezdted a programjaidat telepíteni akkor lassult be a böngésződet szinkronizálod? Lehet beleette magát valami talán az Adwcleaner megmutatja ha nem akkor érdemes lenne törölni a böngészőt majd a gépről a maradvány mappáit is törölni kézzel - ezek sokszor rejtett mappák mélyén vannak pl. Users - user mappa végén firefox , mozila ,chrome stb. néven
Majd egy gép restart és mehet fel HIVATALOS forrásból a böngésző DE NE JELENTKEZZ BE A FIÓKODBA HA VAN OLYAN - csak az Ublock Origin-t telepítsd manuálisan - majd használd így, próbálj belépni az email fiókodban így teszteld hogy így érzel e lassulást.Ha ekkor fürgébb lesz a gép akkor érdemes lenne a szinkroniációra is figyelve csak a legszükségesebbeket szinkronizálni: a belépési adatokat, jelszavakat és a könyvjelzőket majd mehetnek fel a kiegészítőid de minden egyes kieg után csinálj egy tesztet hátha lesz egy kiegészítő ami után történik a lassulás.
A HDD-vel is lehet esetleg gond vagy egyéb hardverrel a crystaldisk infó talán tud ebben segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Pár éve több napon keresztül köhögött az egyik ügyfelünk számára fejlesztett rendszer, mert az egyik szerveren futó vírusirtó bármiféle naplózott nyom nélkül az első megkergülését követően exponenciálisan gyorsuló ütemben mindig újraindította a szolgáltatásainkat, és a végén, már elindulni sem volt ideje ezeknek, nemhogy kéréseket kiszolgálni. Reboot után megjavult egy ideig, aztán kezdte elölről, szerencsére a cluster többi tagja vitte a tranzakciókat, végül a naplók nézegetése és intenzív fejvakarás után kínomban bedobtam az üzemeltetésüknek a kapcsoljátok már ki a vírusirtót egy kis időre, hátha megjegyzést, és egy csapásra minden megjavult. Később a gyártó KB cikkében kiderült, hogy az AV egy bugja okozta ezt az anomáliát.
Mivel egy vírusirtónak a rendszer legmélyére kell beépülni, ezért a vírusirtók működése akaratlanul is negatívan hathat egyéb szoftverekre, ezek ellen sokat nem lehet tenni felhasználóként, ilyen bugok mindig is lesznek, és ezek mindegyike kínos is persze.
-
UserX
addikt
Azért, ha belegondolok, az 'átlag júzer', ha vesz egy játékot a Steam-en (persze, akkor már nem biztos, hogy 'átlag júzer', ha erre képes ) és nem indul, nem biztos, hogy a vírusirtóra fog gyanakodni, hanem esetleg felveszi a kapcsolatot a Steam supporttal, vagy visszaviszi a '1000 GB' boltba a dobozos verziót. Nem tudom, hogy egyáltalán árulnak-e még játékokat lemezes változatban?!
Így még kínosabb az egész történet...
[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
(#54571) twofatcat
Ez még EAM első használatbavételekor jelentkezett nálam, de gyorsan ráleltem a NET -en, a javasolt megoldásra.
Changelogban nem láttam, hogy azóta javították -e, kb 3 hónapja mást használok (Avast, utána CCAV).Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Cs1csó
félisten
válasz #86564352 #54573 üzenetére
Mindegy csak hivatalosan kőkeményen fejlesztve legyen. Nekem nagy kedvencem az AlternativeTo
és itt a VLC Media player után - a nem fejlesztett MPC-HC-t ne számítva - a 2. a PotPlayer után úgyhogy biztos jó. Nekem a VLC-ben az tetszik hogy tud szoftveresen hangerőt tovább erősíteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Semplar #54563 üzenetére
Nem tudom lehet-e köze hozzá, hogy az MPC-HC fejlesztését tavaly nyáron befejezték. És talán az elavultság miatt jelez rá? Független és opensource fejlesztőknek programjainak nem mindig van digitális tanúsítványa, mert a nyílt forráskóddal mutatják nincsenek rossz szándékaik. Például nálam ma frissült a qbittorrent és a Defender Smartscreen blokkolta a telepítőt, mert ismeretlen program. Külön engedélyeztem, hiszen nyílt forráskódú megbízható program.
-
DIEGO15
őstag
válasz hubertus33 #54568 üzenetére
Igen, abszolút.
-
dqdb
nagyúr
válasz Semplar #54563 üzenetére
Nálam semmilyen probléma nincsen az EAM+MPC-HC viszonyban, furcsa és aggasztó az ilyen nálad nem megy, nálam megy eltérés.
10+ éve MPC-HC-t használok videolejátszásra minden általam felügyelt gépen, és még egyetlen vírusirtóval sem akadt össze (ebbe nem számolom bele az Avast és Outpost FW DPC latency okozását és a hang ebből eredő pattogását, mert az minden hangot kiadó szoftvert elrontott a gépen pár órányi uptime után).
-
hubertus33
tag
Sziasztok! Pár nap múlva lejár a Norton Security Deluxe licencem és érdeklődnék hogy esetleg egy Emsisoft Anti-Malware megfelelően helyettesítené-e? Azt tudom hogy saját tűzfallal nem rendelkezik de ajánlott program a Norton helyére?
Köszi a válaszokat előre is.
Xbox Series S,
-
UserX
addikt
-
Szellem.
Topikgazda
Igen, ez a Black Ops 3-as probléma nem szimpatikus. Amikor megvettem a programot (EAM), nagyon szerettem. Azt látom, hogy mostanában inkább agresszívé próbálják tenni a programot a jobb felismerés érdekében. Nyilván a probléma nem mindenkinél jelentkezik. LIL kolléga is leírta, hogy elég sok programot blokkol nála is indokolatlanul. Steames játékokat rendszeresen tévesen blokkol a BP3-hoz hasonló módon. Ezzel én nem akarom elvenni a kedved. Akinek bejön és nincs vele gondja az használja továbbra is. Egy termék viselkedése erősen függ az adott szoftveres környezettől. dqdb kolléga ha jól tudom fejleszt és emlékszem írta régebben, hogy elég sok termékkel meggyűlt a baja.
Én a magam részéről azért neheztelek a termékre, mert olyan dolgokat blokkol, ami azért hétköznapi. -
UserX
addikt
válasz Szellem. #54559 üzenetére
Előre bocsátom, lehet elfogult vagyok, bocs! Mielőtt olvastam a HSZ-edett LiLxWaYnEx #54545-re akartam reagálni. Pár másodpercre felajánlja a user számára a választást. Egyébként fogalmam sincs, mi az anki.exe, Googlezni, meg fáradt és lusta vagyok, ezért is bocs! De gondolom, hogy egy ártalmatlan, közkedbvelt alkalmazás!
Írni akartam, hogy a haladó user hozzáadhatja a kivételekhez. A kevésbé haladó számára marad a nemrég tárgyalt 'Karantén újravizsgálásának' esete!
Amit viszont a Black Ops. 3-ról írsz, az tényleg 'agresszív' viselkedése a proginak!
Én még szerencsére nem futottam bele hasonlóba és nem is szeretnék!
3 hónap múlva jár le a licencem, ha most kellene döntenem a hosszabbítást választanám. nem tudom, hogy addig történik-e olyasmi, ami végképp meggyőz a váltásról...(?)
-
-
-
Szellem.
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #54556 üzenetére
Nagy volt a kezdeti lelkesedés, aztán alábbhagyott. Nem sikerült a termék hazai bevezetése, amit nem is csodálok. Ez lehet az oka annak, hogy nincs lefordítva még mindig. És nagy a gyanúm, hogy nem is lesz! Amúgy nem tudom, hogy hogyan működik a terméke honosítása (milyen megoldást használ a termék a nyelvi fájlok kezelésére), de ha egyszer le lett fordítva, nem nagy kunszt az új verziót megcsinálni. Olyan nagy változásokat nem hozott a 2019-es család.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #54557 üzenetére
Akkor leírom érthetőbben:
Call of Duty Black Ops 3 feltelepítve! Minden fasza, örülünk. Emsi semmilyen üzenetet nem dob fel telepítés közben. Emsi amúgy alap beállításokkal telepítve, semmi sincs elállítva. Black Ops 3 indít, és nem indul. Gép restart, majd elindít újra és nem indul. Emsi hibaüzenetet nem dob. Játék/Csendes mód nem aktív. Black Ops 3 kivételekhez ad és elindul. Ennyi. Ismersz, nem szoktam ok nélkül leírni egy termékről problémát. Továbbra is fenntartom a véleményem ha elfogadja valaki, ha nem, túl agresszív lett az utóbbi időben az EAM. -
blattida
nagyúr
válasz Szellem. #54549 üzenetére
Ha úgy állítod be, hogy észleléskor ne jelezzen, akkor nem is fog és/vagy ha az automatikus játék mód is aktív, akkor meg játék közben nem ad értesítést. Nálam egyszer a tixati frissítésénél zavart be, de mutatta az ablakot, melyen tájékoztatott a műveletéről is.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
A napokban újra telepítettem a win7-et és a nod32 próbarverzióját. De egyszerűen nem lehet böngészni a riasztások miatt. Állandóan feldobja a „nem azonosított, nem megbízható szerver… ” riasztási ablakot. Itt választhatok hogy tiltás vagy engedélyezés. Nyilván amit ismerek azt engedélyezem, amit nem azt pedig tiltom. De van hogy olyan szerver nevek miatt riaszt amik nem tudom hogy kártékonyak vagy csak a betöltendő oldalhoz kapcsolódik. Félreértés ne essék, teljesen átlagos oldalakat látogatok, pl idokép, citromail, google kereső… Pl a google keresőben fotostáskát kerestem, beirtam a tipust és rákerestem a képekre és még akkor is dobálta a riasztás ablakokat. A citromailből kilépve a startlap oldal töltődik be automatikusan és még erre is riaszt. Egyszerűen igy nem lehet böngészni.
Ráadásul rohadtul belassult a netem. Vannak oldalak amik csak nehezen töltődnek be ill olyan ami be sem töltődik pl idokep.hu
Van erre a problémára valami megoldás? -
törölt tag
válasz Szellem. #54549 üzenetére
Túlbuzgó agresszív védelemhez: pár éve jártam úgy Kaspersky teszteléskor blokkolt egy népszerű tech oldalt, büszkén értesítve mennyire megvédett. Nézelődtem Twitteren feltörték volna az Ars Technicát? Dehogy, csak egy cookie miatt riasztott. (friss telepítésen még nem volt reklámszűrő hozzáadva)
Nem tudom jóhiszemű téves riasztás volt, vagy a marketing bullshit sales technika része a laikusok ijesztgetése. (mint a registry takarítók ámítása mennyire optimalizálják a gépet, pedig XP óta feleslegesek) -
gid
tag
Sziasztok,
egy kisebb könyvelőirodába keresnék vírusirtót. Jelenleg a kaspersky fut, de brutálisan belassít mindent.
Tudtok ajánlani helyette megbízható programot vagy barátkozzak meg ezzel?Van jó pár win7-es gép meg terveznének újakat is win10-el.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Azoknak akiknek volt gondjuk a VIPRE kulcsukkal:
Vasárnap írtam a supportjuknak, mert túl sokat aktiváltam a kulcsomat és letíltódott. Ma reggel resetelték és ismét működik a lifetime kulcs.
-
Szellem.
Topikgazda
Én nem arra akartam kilyukadni, hogy az nem normális, hogy egy AV fals pozitívot dob.
A lényege a mondanivalómnak, hogy az utóbbi fejlesztéseikben igen agresszív lett a program. Ez meg szerintem nem jó irány. Korábban írtam, hogy a barátomnál egy játékot nem engedett futtatni. Nálam sem. És a legszebb az, hogy még hibaüzenetet sem dobott. Korábban nem volt ezzel a játékkal gond. De, említhetek pár másik példát is. Értem én, hogy bizonyos szolgáltatásoknak ára van, de milyen áron? Nekem az nem szimpatikus, ha egy program ennyire agresszív. Itt inkább azt látom, hogy vagy lusták, vagy nincs kapacitás a fehérlistás programok adatbázisának bővítésére.
Nem fikázni akarom a terméket, de mivel 2 éve használom, látom, hogy egyre agresszívebb. Ez meg, nekem nem szimpatikus. Te felsorolod a saját tapasztalataidat, mivel fejlesztesz, de én mint "home" user azt látom, hogy egyre erőszakosabb a termék ilyen téren. Nem gondolom azt, hogy ez lenne a jó irány. Pár Av gyártó már régen felhagyott ezzel az agresszív technikával, mivel egy laikusnak több gondot okozhat, mint hasznot.
Szeretem az Emsi-t, de mintha kezdenének lemaradni a fejlesztésekkel. -
dqdb
nagyúr
válasz Szellem. #54546 üzenetére
Eddig még nem használtam olyan vírusirtót, ami nem dobott false positive találatot legitim programra. Azt pedig már össze sem tudom számolni, hogy fejlesztés közben hányszor vágtak volna saját, frissen fordított programot karanténba. A legszebb a KIS volt, amely linkelés közben törölt egy .lib fájlt, ami előtte 20 másodperccel jött létre.
Alá van írva elektronikusan codesigning tanúsítvánnyal az anki.exe fájl? Ha nem, akkor az összes BB ingerküszöbe sokkal alacsonyabban van, és hamarabb ugranak gyanús jelekre, mint egy Authenticode aláírással rendelkező programra. Ha igen, akkor csúnya nagy FP és jelentsd be nekik. Belefutottam én is ilyenbe, jelentettem is nekik, ott egy Windows Store-ból telepített alkalmazás egy komponensére ugrott volna rá, de azon nem csodálkoztam, mert a háttérben olyan dolgot csinált volna a program, amire bármilyen BB azonnal ugrana.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyetértek, év elején a Meltdown-Spectre pánikban az Edge és IE január első hetében megkapta a javítást soron kívüli frissítéssel, a Firefox és Chrome csak utolsó héten...
Edge a Smartscreen szűrővel a Chrome elleni biztonsági teszten is jól szerepelt, Firefoxnál mindkettő jobb úgy emlékszem. A kicsi elterjedtség hátrányból előny biztonsági téren, az elterjedtebb Firefox és Chrome nagyobb célpont. Szerintem elmúltak már azok az idők amikor a Microsoft biztonsági dolgaira legyinteni lehet:
Edge böngésző Adguard vagy Ublock Origin kiegészítővel (és nem kell 50 kiegészítőt felrakni, csak szükségest és megbízhatót)
Smartscreen szűrő
Defender, új nevén az októberi frissítéssel Windows Security a régi EMET okosságokkal
Mappavédelem bekapcsolható
OneDrive védelem bekapcsolható, ha minden előző védelmi vonalon átjut a ransomware, a felhőben megvannak az adatokHa valaki nagyon akarja és nagyon ért hozzá akkor a hackerversenyeken általában egyik böngésző sem menekül meg.
-
Krystal_s
addikt
Ezt inkább ide kellett volna írnom.
Az érdekelne igazából, hogy ez a felugró oldal (reklám) a lapcsaládhoz tartozik, vagy a tudtukon kívül történik?
Pár hete, talán egy hónapja tűnt fel droid Opera böngészővel... -
nagyúr
A Defender sok false positive viszont nekem nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Cs1csó #54535 üzenetére
MS böngészőit azért nem tartom jónak mert sokszor a frissitése csak a windows update-el esik egybe van, hogy ennél sűrűbben kellene, és a win update-től függetlenül is
Ha kritikus/biztonsági hibáról van szó, akkor soron kívül frissítik, ha a beépített Flash-t érinti, akkor azt szintén, szóval ez éppen nem érv az Edge ellen.A 1703 előtt volt hír arról, hogy leválasztják a Windows frissítésekről, és a Store-ból lehet majd frissíteni gyakoribb kiadási ciklusok mellett, de ez úgy tűnik, hogy még nem történt meg (vagy cáfoljon meg valaki, ha tévednék).
-
Cs1csó
félisten
válasz #42813184 #54534 üzenetére
Már túlléptem ezeken a teszteken, néha még megdobogtatja a szívemet de ennyi. Ami a lényeg:
- az ismert, bevált, aktív fejlesztés alatt álló stb. kb. 1 tucat védelmi program közül válasszunk
- legyünk naprakészek: 1803-as Windows 10 update-elve, mainstream NEM MS böngésző: Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi valamilyen reklám, kártékony oldal, script stb. blokkolóval erre egy kényelmes és univerzális megoldás a Ublock Origin vagy ki mit szeret Adguard, ABP stb. (MS böngészőit azért nem tartom jónak mert sokszor a frissitése csak a windows update-el esik egybe van, hogy ennél sűrűbben kellene, és a win update-től függetlenül is)
- megfontolt gép és internet használat- a legfontosabb: kritikus adatokról rendszeres offline mentés, kritikus adatokhoz hozzáférés kétfaktoros azonosítással legyen elérhető.
Kb. ennyi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AV Test 2018 aug.[link] F-Secure 2 fals találat? meglepő ahhoz képest hogy náluk volt mindig a legtöbb.de legalább jó úton járnak a finnek.ezzel szemben az MS eredménye durva
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz akaido #54531 üzenetére
Nem teljesen értelek. A korábbi 5.4 előtti verzióknál az ingyenes használatnál nem volt ÉRTESÍTÉS arról ha valamit blokkolt vagy sem és nem lehett tanuló módba tenni ha jól tudom ezért nem volt értelme használni, de most teljesen igyenes:
A korábbi vezriónál itt volt egy AKTIVÁLÁS menüpont, és bizonyos funkciók csak a megvásárolt kulcs beírása után váltak elérhetővé.
-
Cs1csó
félisten
-
Dumi86
senior tag
Semplar ajánlásával felraktam én is a Comodo Cloud Antivirust és hát nagyon kellemes meglepetés Kb 1 éve néztem meg utoljára akkor még nagyobb gépterhelése volt. Most elmondható hogy 360 TS-hez képest is könnyedebb.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
ƵøŁĭ
veterán
Valaki tud olcsó forrást Vipre élettartam kulcshoz?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Joker88
őstag
egy kicsit tanácstalan lettem..
szeretnék valami antivírus-védelmet egy alsó-középkategóriás notebookra tenni.
a gépről röviden :
notebook összesítő
+egy infó: a gépben egy 5400RPM-es 500 Gb-os HDD található,amit nem nagyon lehet cserélni SSD-re a garancia miatt...lehetőleg magyar nyelvű legyen a program, az ára/ingyenessége teljesen mindegy, hajlandó pénzt is áldozni rá a tulaj , csak annyi lenne a kritérium,hogy azért annyira ne foglalja le a gépet..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Cs1csó
félisten
Üdv akit érdeke a Windows Firewall Control az 5.4-es verziótól kvázi ingyenes lett és teljes funkcionalitással használható. Magyar nyelvet is bele lehet tenni - jobb oldalt nyelv kiválasztása és a letöltött fájlt bemásolni a WFC telepítési mappájába - Windows tűzfal okosításra teljesen jó.
-
hubertus33
tag
Sziasztok! Az új Bitdefender 2019 még mindig nem tud magyarul?
Xbox Series S,
-
Semplar
őstag
-
UserX
addikt
válasz Jack Oneill #54508 üzenetére
Én ezt a laptopot nagyon ritkán használom (!!!):
1. Nyaralás alkalmával, böngészésre, e-mail-re, filmnézésre.
2. Néha kérik a munkahelyemen, hogy dugjam össze a projektorral, PP bemutatókra (általában 'idegen ' pendrive-okkal)..
Így egy évben kb. 10-szer van használva, Használat előtt itthon Wi-Fi-ről manuálisan frissítek, az Auto Update-ről nincs igazán tapasztalatom!
csicso82 #54509: A 'Secure Connection' - igaz kérés nélkül feltelepül - egy - én legalábbis így tudom - a Free-ben forgalomkorlátos VPN. Ez a szállodai Wi-Fi-k használatakor még nálam előnyt is jelent!
A 'Programok eltávolításával' simán törölhető, anélkül, hogy az alap program sérülne.
Nekem az AVAST! szubjektíve unszimpi! Pont! Használja mindenki azt amiben bízik! Peace!
Szerk.: igaz AVAST!-ot olyan kb.: 7 éve próbálgattam utoljára, akkor simán települtek a toolbarok, jöttek a PUP-ok, akkor azt mondtam, hogy kösz, nem. Lehet, hogy fejlődött azóta!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #54508 üzenetére
Nálam ott elveszítette a báját hogy a "secure connection" ami egy külön program kérdés nélkül települ. Jobb nála az Avast, pont.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Folyamata:
1.Parancssor futtatása.
2.Telepítőkészlet megjelenése rengeteg kéretlen alkalmazással.
3.Mégse gombra kattintva is letölti a tartalmakat.Említett fájlt a Bitdefender feldolgozta így adatbázis szinten nincs probléma.Hasonló felépítésű fájl esetében ami ismeretlen mindkét fél számára az Emsisoft engedi lefuttatni a parancsot.Lényegében többet ér el az ember ha beküldi a Bitdefendernek.Ez nem az első eset.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest