Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
válasz Tetete1 #16021 üzenetére
Egyáltalán nem kínlódok fizetős víruskergetőkkel Csak W8-am van, és nekem eddig problémás volt az Avast Free és az AVG Free is - konkrétan az AVG kékhalált okozott(bár azóta már mindkettőből kijött egy újabb verzió), ezért kellett sűrgősen valami és a Panda Cloud Pro jelenleg semmilyen problémát nem okoz és van tűzfala is! Tudom, hogy nem a legjobb védelem, de nem rendszergazdai fiók alól dolgozom és az UAC-al kombinálva már egész jó védelmet ad! A Comodot szeretem, de akkor még nem jelent meg a végleges W8-ra. Bár most már megjelent, de asszem Blattida fórumtárs jelezte, hogy azért még nem bugmentes, és nem is magyar - bár ez nekem nem probléma! A Bitdefender Free-vel meg az a bajom, hogy semmilyen beállítási lehetőség nincs benne, meg nem tudsz kivételeket adni, és valaki meg jelezte itt a fórumban hogy néha kinyírja a netet, és csak újraindítás után jön helyre Amúgy meg időnként lefuttatom a Malwarebytes keresőjét, és eddig "tisztaság" van
A free védelmekkel kapcsolatban meg osztom a véleményed - szerintem is elég védelmet nyújtanak! Ha meg a felhasználó a felelős a fertőzősért, akkor a fizetős sem fogja megvédeni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest