Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz Luck Dragon #9 üzenetére
az elbeszélése olyan stílusú?
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
-
myckey
veterán
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Na de ott van valamilyen műsor? Mármint aminek a minősége hozza az itt felsoroltakat.
Mert én nem a játékokról szóltam, hanem a TV sorozatokról a játékok kapcsán.A hasonlatoknál is, jobban tetszenek a tévés programok, mint a játékok.
Persze ettől még semmi gond a Scarlettel, meg hogy neked az a favorit game.(stílus)
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
félisten
-
myckey
veterán
Mondjuk nekem a Castlevania és az Arcane a favorit, a viszonyítási alap, ha játékadaptációról van szó. ( ami kortárs művészet )
-
félisten
-
myckey
veterán
ennyire rendben votl az első évad?
Azt tudom, hogy a játékoknak van egy remek hangulata, jó zenével ...még ha a grafika kopottas is, vagy bánthatja egyes embereknek a szemét."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
senior tag
Jöhet-jöhet!
Nagyon minőségi volt az első evad, szépen bemutatta a story-t és a karaktereket is, jó érzékkel nyúlt a rendező a kivágandó részekhez.
Ha rosszabb nem lesz már akkor is egy kiemelkedő adaptáció lehet. -
markknight
veterán
Reméljük nem lesz megint szünet covid miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nothing: március 4
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest