-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Wizard of Oz #9850 üzenetére
Nah, ezasztán a kihívás...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Ma jön valaki?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz TomLion #9746 üzenetére
Szerinem a PSP egyáltalán nem éri meg.
Sőt. A legtöbbször én a 20k-s pakkal nyitottam karaktereket, meg volt hogy egyszerre jött a cobra meg a medigel cap. fejlesztés is."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés: Azt jól vettem észre hogy ha pl csak 1-2 wave-et megy a küldetés, olyan hamar elbukik a csapat, akkor az equipment nem használódik fel? Hanem ugyanúgy megmarad minden.
-
Ferdzsoo
addikt
Jön ma valaki kicsit Gamelni. Játszanék már végre magyarokkal is.
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudom hogy a fury-val csak a reaperek ellen lehet e ennyire hatásosan küzdeni, vagy minden kaszt ellen, de 110k feletti pontokat érek el goldon egy extract alatt... mondjuk gear-ekkel.
-
Ferdzsoo
addikt
Nah most tele van a tököm, másodjára is ugyanazt a hibát dobta vásárlásnál, viszont a bank az 1$-os kezelési költséget meg vonogatja a számláról, úgyhogy rohadtul mérges vagyok.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz KubanitoS #9268 üzenetére
Nah szép hibát dobott az origin az otlosó lépésbe.
nah ez az amit rühellek. Mikor pénzről van szó és akkor nemtudod hogy mi a töcs van.
szerk.: de legalább a pénzt sem vonta le...[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Ti hol vásároltok? Originen keresztül vagy a Bioware honlapján?
Meg akarom venni a leviathan-t."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #9177 üzenetére
Akkor nemvágom melyiket kell hanyagolni.
Mert az összes közül egyet kell ugye 0-án hagyni és akkor az összes többit ki lehet maxolni..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nah végre kiosztotta a Geth infiltratort. Holnap tesztelés lesz.
Vadász üzemmód fejlesztését kell hanyagolni?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés:
Amikor a banshee felemel engem vagy valakit hogy végleg kivégezzen, akkor lehet abban a pár másodpercben valamit tenni hogy ez mégse történjen meg?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Jah egyedül meddig jutok el?
Amúgy azt akartam már kérdezni hogy az ellen, az létszám arányosan jön, vagy fix, attól függetlenül hányan tolják a missönt?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #8997 üzenetére
Engem platinumról kérdezés nélkül kickelnek mindig. De kivétel nélkül. Tudom nem kéne erőltetnem ilyen alacsony szintel, csak ki akartam próbálni milyen...
Hát nemhagyják..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
A capacity-re gondolok nem magára a consumables-re!
Azt hogy a kapacitást növeljem hogy pl 2 cobra helyett 3-at tudjak magammal vinni..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Consumables capacity-t melyik pakkal lehet leginkább növelni? PSP-mi?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Zoli133 #8971 üzenetére
Annyira sajnálok a 17k-s collector's edition-os game után még 3k kiadni egy DLC-ért hogy az hihetetlen. De sokan mondták hogy jó lett a Leviathan, szóval lehet rákényszerülök hogy megvegyem...
-
Ferdzsoo
addikt
Jaja 6. kör előtt én sem használok soha semmit, és ott is csak akkor ha arra érdemes a csapat...
Rakétát meg csak a 8-9. körben.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #8964 üzenetére
"Drága" mióta sima victory packokat veszek, meg a még olcsóbbat az 5k-s packot azóta annyira megugrott a consumables listám mint az állat. pedig én el szoktam használni.
Most is van vagy 50 cobra-m meg vagy 20 medi gel-em. A többiról nem is beszélek azok valami 75+-ok. SZóval ha valaki nem csak a psp.ket veszi akkor rohadt sok összejöhet..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #8938 üzenetére
Jah de basszus ha úgy logikázik az ember akkor jobban megéri eleinte az olcsó pakkokat venni, és akkor amikor a common meg az uncommon már szinte fullon van, akkor elkezdeni venni a drága packokat, és akkor "muszály" lesz neki olyanokat adni amik jó fejlesztések, mivel a többi már maxra van fejlesztve. Sőt ha a kicsiket veszi az ember ott is van esély arra hogy esetleg rare-t kap. Csak ugye kisebb. De míg e PSP-t veszel addig 4 simát.
AZ azért nem mindegy...
Vagy ezt most rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #8936 üzenetére
Kemény.
Van benne pár óra játék.
Brutál. Mondjuk ugye minél több dolog kerül max szintre, annál nagyobb a valószínűsége hogy ami még nincs maxon az fog fejlődni. Csak premium packokat vettél?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz tiv83us #8934 üzenetére
Atya úr isten, sosem lesz meg a claymore X. Hány pakkot kell venni ahoz? Bele se merek gondolni.
Hányas szinten vagy? 1500?
Én azt nem szeretem hogy nekem egy csomó fegyver nem is kéne de hiába mert nemtudom beállítani hogy csak iylet meg olyat osszon a pack. Kezdek kicsit beleunni hogy sosem kapok olyat ami tényleg jó lenne.
Attól kapok idegsokkot amikor XP-t ad meg karakter beállításokat/megjelenést.
Tökömet érdekli hogy néz ki a karakterem.
És egy premium packhoz simán kell játszani 1-1,5 órát.
Agygörcs.Most kicsit utánaszámoltam:
Tegyük fel hogy mindent 10. csomiban ad egy Claymore fejlesztést (ez nagyon nagyon optimális eset, sőt inkább 15-el kéne számolni.)
Akkor az 10 x 10 hogy elérd a claymorral a 10-es szintet. Vagyis 100 pack nagyon optimális esetben. AZ 100 x 1,5 óra game. Vagyis 150 óra game.
SZóva MIVAN? és akkor rohadtul nem valószínű hogy tényleg 10-enként fejleszt egyet a claymore-on...[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Televan74 #8921 üzenetére
Én felraktam a honosítást, de a spectre packok nincsenek lefordítva csak félig, vicces hogy magyarul kezdődik a mondat és németül fejeződik be.
-
Ferdzsoo
addikt
Nah bakker most egymás után 3x sikerült lenyomni goldon, elég jó kis csapat jött össze.
-
Ferdzsoo
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Eddig még nem sikerült olyan csapattal összefutnom akikkel a goldon a 6. hullámot megcsináltuk volna. Rohadthamar elhullunk ott.
-
Ferdzsoo
addikt
Ti milyen szinten játszotok álltalában multit?
-
Ferdzsoo
addikt
Meg tegnap vettem észre hogy GOLD fokozaton jóval több zsetont ad a Game.
Csakhát nempicit nehéz úgy a játék. Ti milyen fokozaton játszotok általában?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
TI csak premium spectre packokat vesztek semmi mást?
Annyira sajnálom a 99k-t rá, és vanhogy lófene értékset sem ad, viszont az 5k-ssal meg már csomószor kaptam fegyverfejlesztést ami szerintem elég sokat tud érni.
Csak tudom hogy a karaktereket csak a 60 meg a 99k-ssal lehet unlockolni. Viszont ha jól látom akkor a fegyókat meg már az 5 és a 20k-sal is. Jól vettem észre?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
DLC-t hogyan tudok reinstallálni?
Valami Nem jó az Extended cuttal mióta újraraktam a Gamét.
Loadolni akarok és az írja hiányzik, pedig nemám."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Vinyard# #7549 üzenetére
Az egész másfél órás videó úgy ahogy van a helyén van teljesen. mindent megmagyaráz, és ennyi, de ennyi véletlen összeesés-egybeesés nem létezhet.
-
Ferdzsoo
addikt
Mikorra igérték a magyarázó DLC-t?
Amúgy azt én is kizártnak tartom hogy ne lenne több mass effect..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Vinyard# #7492 üzenetére
Az utolsó bekezdésben van teljesen igazad. Mi a valószínűbb hogy sheppard az egészet csak képzeli (emiatt változik meg teljesen a hud a mozgás és minden), vagy félig meghal, bekap két lövést, összeesik, majd megint fél órát pofázik, majd túlél egy atomrobbanást, és visszahullik valahogy a földre...?
Ennyi."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Hát igen, ha a falakat nézzük ennek a videónak van igaza.
Azonban ez itt csak egy "bizonyíték" a theory ellen.
Míg a theory-nak tucatnyi van, ez ellen.- Várjuk meg azt a DLC-t."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz mrhitoshi #7486 üzenetére
Ha megnézted a filmet amit linkeltem, abban ezt is magyarázza, shepard képzeletében menekül csak a normandia, a valóságban szépen mindenki ott van a földön londonban. Nem ment senki sehová. Mivel a legutolsó képkocka az hogy shepard vesz egy levegőt, így egészen addig minden LEHET shepard képzeletében játszódik. De a videó amit linkeltem ezt jobban kivesézi a végefelé.
persze nemmondom hogy 100%-os az elmélet, de 95%-ot simán kap tőlem..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Ebben a vidiben pont azt mutatják hogy ezek nem citadell romok, hanem London romok.
Számomra így az egész értelmet lel. A legjobban az miatt hiszek az elméletben, mert az egész utolsó 10 perc, teljesen más mint az azelőtti játékmenet, (se hud, se semmi, álomszerű az egész) és így ezáltal értelmet lelnek a "rémálom" bejátszások is a kisgyerekkel---
Én kinézek egy ilyen csavart a bioware-es arcokból, alapból nem ötletszegények a 3 részt összegezve ha visszatekintünk.
De a DLC-ből biztosan még okosabbak leszünk..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nah, most néztem meg az Indáktrinéjsön teóriát, és hátöööö.... ez így nagyonfasza.
Minden értelmet nyer, és ha tényleg azért csinálták ilyen bonyolultra, hogy TE mint shepard ne is vedd észre hogy indáktrinélysönölve vagy, mert ugye a játékos shepard és az egész értelmét elveszti ha kiszúrtuk volna hogy súlykolva vagyunk. Így viszont hogy nem is vettük észre, csak csodálkoztunk hogy miért ilyen álomszerű az utolsó 10 perc....
Meg hogy tulajdonképpen a választásnál is meg vagyunk vezetve, és csak a reaperek elpusztítása a helyes út, ill. csak így maradsz életben. Ez is tetszik.
Komolyan le a kalappal. Ez így akkor elsőosztályú befejezés. Viszont akkor is hiányzik a végjáték, és a további infó hogy kivel mi lett. Ill. hogy mi a töcsnek kell az összes tömegrelének elpusztulnia, ezt is jó lenne érteni.
De ha a DLC ezt pótolja akkor boldog leszek..
De már így is sokkal boldogabb vagyok...."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nah, most jutottam el arra a szintre hogy véleményt tudjak nyilvánítani a játékról annélkül hogy a dühtől és a csalódottságtól túlzólag lehúzzam, és elborult aggyal írnék róla ítéletet.
Múlt hét csütörtökön játszottam végig.Kövezhet engem bárki, nekem nagyon tetszett az egész játék, egészen addig a kritikus utolsó tíz percig, amikor ugye felkerülünk a crucible-höz.
Nekem sokkal jobban tetszett itt mint a 2 kettőben az, hogy nem az egész csak a csapatépítésről szól, és akkor a végére odab@szunk a játékosoknak 10 percben egy kis történetet is. Mert a 2 ebből a szempontból szerintem hulladék volt. Itt ezel nincs probléma, szépen haladunk a történetben, épül a crucible amiről foggalmunk nincs mi az, közben összeszedjük a galaxis fajait a végső csatára. Várható volt hogy a kroganoknál gyógyítás lesz, meg hogy a kvárik lerohannják a getheket, és hogy mindenhol kulcsfontosságú a segítségünk, szerintem ez csillagos 5-ös lett. A cerberus támadását a tanács ellen nem tudom mire vélni, meg úgy alapjábanvéve ez a cerberusos szál szerintem totál felesleges. Engem nemhogy nem kötött le, hanem untatott hogy ezek megint mi a f@sznak tevékenykednek, a végén kiderülő dolgokból hogy a reapereket akarták irányítani, ezt midnenféle attrocitások nélkül folytatni tudták volna. Meg ez a Kai leng, úgy illik a képbe mint egy aranyhal a disznóólba, főleg hogy eddig szó sem volt róla az előző részekben. Szóval a cerberusos szál úgy ahogy van maradhatott volna annyiban hogy a végén az invisible man csak elmeséli hogy közben ők sem tétlenkedtek.
Jók a színhelyek, az utolsó pálya a földön pedig hangulatilag nagyon el van találva, jó hogy mindenkivel mégegyet beszélhetünk, stb, súlya lesz a dolgoknak olyan hangulatot kölcsönöznek a játéknak amit én még soha sehol nem éreztem.
És akkor jön a kritikus végjáték, amivel alapjábanvéve nem lenne SEMMI BAJOM. DE!....
Oké, legyen így, választhatunk a 3 végkifejlett közül, várható volt hogy egynéhányban a sepárdnak bele kell pusztulnia, még ez is rendben lenne.,, dehogy az hogy miután választottál és egy ilyen tartalmatlan, hulladék, és ÉRTELMETLEN videóval szúrják ki a szemedet ENNYI, DE ENNYI JÁTÉKKAL ELTÖLTÖTT ÚRA UTÁN, ez kritikán aluli. Unter unter brutál aluli. Minimum egy laza kis 10 perces outrót vártam volna, ami teljesen különböző végkifejletteket mutat be totálisan más szereplőkkel (melyik fajjal mi történik, mindenki ünnepel, a kroganok b@sznak össze vissza építkeznek, a kvárik meztelenül örjöngve rohangálnak bolygójujkon, stb.stb.,, esetleg bevillantani olyat hogy 100.000.- év múlva tényleg fellázadnak a created-ek a creatorok ellen, ((term. ez csak akkor ha a reaperek pusztítását választod.)), shepárd meg összeszedi az egész rohadt brancsot akivel a 3 rész alatt dolga volt és tart egy brutál nagy bulit az új kecójában, ((aminek a vége az összes szerelmi szálas lény megfektetése )) ezt például úgy is el tudtam volna képzelni hogy videók helyett hogy odaadják a kezedbe az irányítást és játszhatsz a bulin, azzal beszélgetsz akivel akarsz, szóval hogy egy fél órát el tudj szórakozni, stb.((persze ez az életbenmaradós sheppard verzió)) De meglehetett volna ugyanezt csinálni egy sheppardot temetős verzióban ahol megint összejön az egész brancs és shepard temetésére mennek el és ott mondjuk kiválasztanak egy karaktert akihez a legközelebb került shepard a 3 rész során (pl liara) és őt irányíthatod végig a többi brancstag között a temetésen/vagy utána... stb>) Szóval én rohadtul vártam egy ilyesmit, ami szerintem sokaknak tetszett volna. És ehez nem kell a befejezést megváltoztatni, mert alapjában véve szerintem nincsen vele semmi gond, csak rászánni még egy kis időt egy rendes VÉGJÁTÉKRA.
A másik dolog ami még nem nyerte el a tetszésem hogy foggalmam sincs minek szereztem 7000 war assets-et, nem derül ki a játékban hogy ez hol kamatozik, annyi de annyi előzőleg meghozott állítólag fontos döntésnek nincsen foganattja hogy csak ihaj.
Vagy aminek lett is olyan nüansznyi hogy említésre sem méltó.
Amit pedig mindenképpen ki kellett volna hagynijuk hogy a tömegrelék elpusztulnak. Hát ez, akkora szintű logikai öngyilkosság a játék végére, hogy ennél nagyobbat MEGALKOTNI nem lehetett volna. Mert onnantól kezdve ugye senki nem megy sehova, vagyis ugye mindenki aki kb. a föld körül harcolt a végén, hát jólvan akkor ők igy nem mennek sehova, mindegy majd letelepítjük ezt a pármilliárd élőlényt a jupiteren.
Katasztrófális baklövés volt a tömegrelék pusztulását belevinni. És totál értelmetlen is.Szóval egy jó befejezéshez mert szerintem alapjában véve tényleg nincs vele baj (a tömegrelék pusztulásán kívül) kaptunk 1 percnyi videót ami 90%-ban ugyanaz mind a 3 választásunk után, csak az egyikben kék a másikban meg zöld sugár lövődik ki a tömegrelékből. Hát köszönöm. Ezt érdemeljük 100 óra játék után. Meg egy lélegzetvételt. Korrekt. Ismét köszönöm. Meg kapunk egy totál értelmetlen beszélgetést, egy trotty meg egy gyerek között, hát ez is rohadtul belevág az egésznek a hangulatába, no comment,.
Ezek a dolgok miatt lett szerintem egy HULLADÉK a trilógia vége, mert NINCS neki.Kicsit hosszú lett, sorry for that...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest