- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Máshol meg azt olvasom, hogy a DLC-ket meg törölték. Kár érte, sajnálom.
-
senior tag
Nekem ami még feltűnt, hogy az összes maszkos gonosztevő kigyúrt fehér bőrszínű.
Ha esetleg ez ellen is felszólalna valaki, akkor mi marad, gyíkemberek és szörnyek?
De hagyjuk ezt inkább, mert már a #4-5-6 komment is törölve lett.Amúgy a játék ezen kívül jó. Tényleg. Ha túl tud az ember lendülni rajta, akkor hajrá.
-
mcwolf79
veterán
Csak a szokásos sweetbaby faság.
Segíteni kell egy meleg párocskának (mert ugyebár hetero pár nem is lehetett volna), Miles barinője hallássérült ,hogy a fogyatékkal élők is érezzék a törődést (erre épül is egy tök unalmas és jellegtelen küldetés is), Mary Jane úgy veri le a gonoszokat ,hogy Pókembör is elpirulna, Peter Parker-ből meg egy picsogó p*ncit csináltak.
Csak ilyesmi.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
senior tag
Értem, hogy manapság divat lehúzni a diskurzusokat a béka feneke alatti, fekete vagy fehér szintre, de én ebből itt nem kérnék.
A fóbia egy félelem vagy viszolygás valamitől. Én nem félek tőlük, és nem is utálom őket.
Jelen korunk médiája és a mögé helyezett agenda az, ami nem tetszik.
Ha majd az arab verzióban nem lesz kivágva ez a küldi rész és a sok színes zászló, akkor elhiszem, hogy nem csak minket akarnak téríteni és hülyíteni.[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
#3 Aljasvip: +1
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
senior tag
Ha ki lehet kapcsolni benne a pride hónapot, akkor akár jöhetne is, de addig egy fillért se adok érte.
-
k-adi
nagyúr
helyes, helyes
-
Montanaxy
aktív tag
Az igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest