Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyrészt egyetértek veled, így csak néhány dologra reagálnék:
- 384 MB ram van a gépben, szerintem ez elég kell hogy legyen egy oprendszer és egy mp3 lejátszó futtatásához.
- ''design: linuxnál a pont'' ezt úgy értettem hogy szerintem az a szebb.
- sajnos nem nvidia kártya van a gépben
- ''keress drivert, nézz utána, olvass sokat, vegyél másik modemet''... ez a modem éveken keresztül jól szolgált, nagyon ritkán bontott csak le, emellett jó márka is (Diamond rulez, a voodoo1-em is ilyen volt). Nem szívesen cserélném le.
- a tv-t próbáltam a kdetv-vel, meg még kétféle tvtuner-progival, de egyikkel sem oké sajnos.
- Hát röviden ennyi. Az igazság az, hogyha egy kicsivel jobb lenne ez a linux akkor simán lecseréltem volna az xp-t. Talán majd a 11-es mandrake lesz az én emberem
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest