-
GAMEPOD.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Nem gondoltam, hogy egyszer még foglak látni panaszkodni a játékra :-)De ez a nap is eljött, sikerült elérnie a készítőknek a te ingerküszöbödet is.
Egyébként kicsit off, de számomra nagyon érdekes jelenség, mert én még az a korosztály vagyok aki játszott az előző generációs meg az azelőtti játékokkal is.
Évek óta azt veszem észre, hogy csesznek el minden játékot. Egyszerűen keresem ezerrel, hogy hátha van valami jó game, de minden új játék olyan felfogásban készül, hogy számomra játszhatatlan, a régi játékok új részei meg kiegészítői pedig totál olyan irányba mennek el, amik számomra a játékélmény totális szétcseszését jelentik.
Tényleg nem akarok itt vitát nyitni, de a minőségi játékok vagy átmennek agyatlan grindfestbe vagy - ami sajnos mostanában még jellemzőbb - felismerték a játékfüggőség, mikrotranzakciók és a nagy pénz szentháromságának hatalmát és évek alatt kitanulták ennek a tökélyre fejlesztését. Sajnálattal látom, hogy a MTG is ebbe a pénzcsapba nyalt bele. Tövig.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest