Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
Achill3uS #2220 üzenetére
[SPOILER VESZÉLY]
Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal. Annó még barátnőm is leült végig vitte mafiat pedig nem igen szeret játszani pc-n se semmin. Hatalmas game volt.
Ez a 2. rész viszont kalap trágya. Az elején még van benne megkapó rész, de később tényleg piti kis "mafiozókká" válunk. Inkább piti pénzsóvár kis gengszterek ezek ráadásul a pénznek nincs is a játékban semmi értelme 3x is elveszítem teljesen.
A másik: amikor a Mafia I és II sztorija összeér (aki eljutott eddig tudja miről beszélek) erősen gondolkodtam, hogy most ebben a pillanatban nem vagyok hajlandó tovább játszani ezzel a két szar karakterrel....
Nagy csalódás sajnos...
-
szesa
senior tag
válasz
Achill3uS #2220 üzenetére
a legnagyobb gixer amit elkövettek, hogy a jatek iszonyatosan egyszerű lett, az egész jatekot végigvittem 2 reload-al...nem kell gondolkodni, csak menni lőni neha falmogé bujni azt kész
a story szerintem is nagyon gázos, neha összefüggéstelen ide oda ugralunk vezetgetunk lovoldotunk egyket bunyó aztán vége, csak ugy vagyunk azt kész
pedig szép és tényleg megneztem ahogy a szoknya mozog a néni lábán
ez olyan mint egy nagy demo ami bemutatja mire kepes a game
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest