Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz attilav2 #37331 üzenetére
A WX 4100 és 5100 szerepel az összefoglalóban, úgyhogy elvileg működniük kell macOS alatt. Mindkettő polaris alapúként szerepel az összefofoglalóban, de a wstore.sk-n a 4100 baffin alapúként van feltüntetve. Nem tudom elírás e. Jó lenne tudni valami biztosat a 4100 mac alatti működésével kapcsolatban, hiszen ez a jóval olcsóbbik kártya, ha valaki hackintosh alá keres olcsó vga-t. Az 5100 a wstore-on is polaris alapúként van feltüntetve, úgyhogy az nagyon valószínű h menni fog, de jóval drágább is.
Szerencsére én még a nagy áramelkedések előtt, pár éve vettem RX550-et
Tegnap délután megint spontán újraindult a Ventura, azt észrevettem hogy csak akkor restartol ha tétlen állapotban van a gép, azaz nem vagyok előtte, egy jóideje nem csinálok semmit. Van valami tippetek merre keressem a hibát? A kísérletképpen képernyő kikapcsolását letiltottam, helyette képernyőkímélőt állítottam be. A készenléti állapotba kerülés letiltását nem találtam a rendszerbeállításokban, feltételezem az is okozhatja a restartot hogy készenléti állapotba akarja rakni magát, de helyette restartot nyom.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...