- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulholland
tag
Hát ha voltál mostanság az AVPASION.com-on. Akkor ott Tocinillo leírta a három új klón képességeit. Ott írta azt, hogy új alaplapra épülnek ezek. És én is azt vettem észre, hogy a kép és hangminőségnek használt az alaplap váltás, mivel előtte M9702-esről váltottam erre, és én is úgy ítélem meg, hogy használt ez a csere. A bug-ok viszont igazak, ennél is hasonlóak. De mivel ugye a 4k filmek kódolása változik, új kodekkek jelennek meg, és ezzel már nem nagyon tart lépést az Oppo (mivel ugye hivatalos fejlesztés már nem igazán várható rá) még 2 évet adok a klónoknak és a hivatalos Oppoknak, mint univerzális lejátszó. Azután már lassan valóban elavulnak szoftveresen (hiába a jó kép és hangminőség). De addigra biztos kitalának majd valami . A legjobb az lenne ha az OPPO visszatérne hivatalosan a lejátszó gyártáshoz és akkor nem lennének ennyire felverve a 203 és 205 árai. Addig szerintem viszont abszolút jó alternatívák a klónok, ha nem akarsz csilliárdokat kipengetni egy amúgy már hivatalosan nem gyártott használt lejátszóért.
ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest