Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Ezt most vettem észre: [link]
-
burgatshow
veterán
Ez ellen nem sokat tud parci tenni. Mi ebből a tanulság? Ne hagyd ott a cikked legközelebb félkészen.
Esetleg azt még mepróbáltam volna, hogy egy másik domainről (itnews, mobilarena, ph) bejelentkeztem volna, hátha úgy működött volna a dolog. Elméleti síkomon pedig működik is a dolog! -
burgatshow
veterán
Épp most néztem, hogy ha a szerző a saját alkotását nézi meg, minden egyes reloadnál növeli a letöltések számlálót.
Nem lehetne egy szimpla session-ös, vagy cookie-s megoldást bevezetni arra, hogy a szerzőt ne számolja, csak egyetlen egyszer?
Amúgy jó lesz ez (más nem falura csirkét dobálni ). -
burgatshow
veterán
Ahogy Oldmobil is írta, nekem is nagyon tetszene, ha a képeknek lenne egy kerete, a másik pedig ami eszembe jutott, hogy szerkesztés közben nem lehetne egy olyan opció, hogy a szerkesztés közben is lehetne menteni anélkül, hogy az ember leokézné.
A harmadik ami még eszembe jutott az az, hogy nem lehetne egy elölnézeti funkciót is beleheggeszteni a cikk írása folyamán?
#40, Necc:
Tudom, hogy ilyen van a Wikipédián, de ez a Logout.hu ha jól tudom!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Nekem olyan ötletem támadt, hogy mi lenne ha lenne egy olyan lehetőség, hogy egy cikket vagy akármit akár több ember is szerkeszthet, nem csak az, aki elkezdte.
Így például baromi könnyű lenne akár több szálas cikket írni, vagy egyáltalán valakivel közösen dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Csak akkor írj ide, ha a Logout.hu portállal van problémád (ha általában a fórummal, akkor ide)
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest