Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #201971 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez, illetve egyszer ha lesz topiktali és tudunk menni a pluginekkel, nagyon szívesen megmutatjuk őket neked!
Öregemnek Mercijei voltak az elmúlt 15 évben (2db), eddig azt hittem azok viszik a prímet, bár a Focust is dícsérte csendességben, de a BMW az más kávéház.
Sajnos Passathoz nem volt szerencsém, de nem hiszem, hogy sokkal zajosabb lenne, az is német utazóautó.
Plusz H. Ezredes elmondása szerint eme 530e olyan szinten jól és hálásan tuningolható, hogy a számomra már így is "letépi a fejem sport módban" leszakítja mindenem IS lehet.
Cserébe eljárok városban csendben nyugalomban, pályán majd tesztelem, de szerintem 7-8l körül fog enni, ami egy ekkora dögtől nekem több mint OK.
És akkor még nem ültünk a többi prémiumnak nevezett gyártó autóiban.
Plusz a friss G30-ból már van 545e a hathengeres benyással. (ez egy távlati tervem lesz, én már látom)
#201981ziyan: El kéne már terjednie annak a rohadt fúziós erőműnek
-
válasz
6030D #201971 üzenetére
"...kérdés, hogy a 2 literes benzin milyen a pályán?" - 140km/h-ig az eddigi leghalkabb autóm a 330e - pedig volt már Lexusom is!
Szélzaj/motorzaj alig van, csak a 19-es kerekek "zajosak" valamennyire. Gondolom ebben jelentősen közrejátszik az akusztikus üvegezés, illetve az alacsony cw érték is (0,23). Szval a durrogó kipufogón kívül valószínűleg minden kritériumodnak megfelelne egy ilyen autó.
-
Doki16
addikt
válasz
6030D #201971 üzenetére
Próbáltam a realitások talaján maradni és 10 milla alatt nézelődni. Egyébként meglepődnél, hogy mennyire nem hangos pályán a Passat. Nyilván van nála is csendesebb, de mindent a helyén kell kezelni.
(#201972) brumi1024: Meg lehet írni az 1,4-et is úgy már a GTE-ben. Van pár vadállat akik csináltak már ilyet a nemzetközi csoportban. Mindamellett jó nagy baromságnak tartom, hogy vesz egy csendes hibridet valaki amiből kiüti a hibrid módot és jó hangossá teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest