- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Ja, az Accordban is elég jó, csak az idegesít, hogy néhány cseppre is rátöröl. Ezért is kapcsolom ki automatából. Bár lehet bennem van a hiba, de szinte minden automata funkciót kikapcsoltam, de meg is tudom magyarázni. Az automata törlést írtam, az automata világítást, mert ha beállok a garázsba akkor jó ha felkapcsol, de mikor legközelebb indítom, gyújtásra felkapcsolja a lámpát és arra ráindítani nem kedvez az izzónak. Az Accordba pedig közismerten "egyszerű" a cseréje. Inkább ha elindultam és szükséges, kapcsolom automatára. Az automata klíma is mindig ki van kapcsolva, mert egyszerűen idegesít, ha csak egy picit is melegebb van mint a beállított és rögtön indítja a klímát, holott az ablakokat ha lehúzom, máris szükségtelen.
De ez nem azt jelenti, hogy feleslegesnek tartom ezeket, hanem mindent használok, csak a megfelelő helyzetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Xiaomi Scooter 4
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest