Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz molnarpeter #185646 üzenetére
most tudom cserélni újra, szóval nem kérdés, hogy mi lesz szegénykének a sorsa
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
CactuS
Arcképgyáros
M0, sor intenzíven fékez, megállunk, mögöttem a paraszt fékezés helyett tolja neki és villog, hogy engedjem el. Mikor rájött, hogy az egész M0 áll, akkor meg vészfékezett... Én már támasztottam a fejtámlát, hogy beletoljon az előttem lévőbe. Végül szerintem pár centire megállt. Ha nem sietek a gyerekekért még lehet egy pofonnal is jutalmaztam volna a mutatványt...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Csak a fejem nyomtam a támlába, hogy ne csapódjon hátra, amikor belém száll... Látszik lassan mennek haza a keleti szomszédaink, agyrém a körgyűrű.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
EQMontoya
veterán
válasz stickermajom #185658 üzenetére
Jaja, ezt en is szoktam.
Főleg, hogy mindkét autón emberes fék van, szoval ha valaki nem tart rendes követési távolságot, meglepi lehet a vége.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
CactuS
Arcképgyáros
A sor nagy része tolta a vészvillogót, csak ez a majom annyira versenyben volt magával, hogy mindenkit le akart túrni és nem nézte, hogy megállt a sor.
-
Qru
MODERÁTOR
Egyszer az M3 bevezetőn csattant így belém egy Punto. Láttam a tükörben, hogy ez nem fog megállni...
#nincsbennetarcsi
-
félisten
Napi fogyi, autópálya Pest irányba 8,5L, visszafele 9,5L
-
MC Pite
veterán
Múltkor volt kérdés a kocsi mosás; dzsuvás időben ezt értem el 100 forintból: [kép], [kép].
Kerekeket egyesével gyors lekefélem, kb 40 sec öblítés, 18 sec viaszossal.Vész/intenzívféknél kb 10 szinte minden autó kirakja a vészvillogót, érdemes kipróbálni, megnézni vkivel. Fős érzés mikor várja az ember a csattot (szerencsére idáig csak koccanásként érték még utol).
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #185667 üzenetére
9,5 + City. Kitapostad a belét.
-
MasterMark
titán
14,2 szóval kezd hideg lenni.
Switch Tax
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
MC Pite
veterán
Ja, a lényeget kifelejtettem, még odaérve mosattam, amíg nem száradt rá (és nincs sor a mosónál).
Hideg és tankolás: tegnap teli is raktam a kisoroszlánt mosás előtt a jobbik nyállal, nekem is több lett mint az átlag: 713,7kmre 33,99l, az 4,76 l/100km.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Integrale
veterán
válasz MC Pite #185672 üzenetére
Tegnap tankoltam en is, kicsit aggodtam, hogy 8 felett lesz, Ujpestrol Varpalotara, majd onnan Nagykatara, nullason 110-120, palyan 140, orszagotun 100 ahol lehetett, igy oda vissza 2:50 perc lett, 7,6 literrel.
Atlagsebesseget kicsit lerontotta Varpalota, mert felturtak a foteret, megalltam navit baszogatni, meg forgolodni. [kép]"Bad reklám is reklám too"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MC Pite #185672 üzenetére
Pesten nem láttam szabad mosót, mindenhol sor volt, így a céges carens koszos marad. Igaz, szerencsétlen már elég malacul néz ki, kb. 2 hónapja nem jutott el a mosóba, belül meg a gyerekek amortizalták rendesen. Most nézem, hogy már 6000+ km-t mentem vele, mióta beleültem, mondjuk legalább kevesebb lesz a hörcsögben.
-
7Sony7
addikt
Üdv srácok. Tegnap elkeveredtem egy önkiszolgáló autómosóba, és ott szembesültem azzal, hogy többféle víz is választható. Melyik mire való? (Eddig itthon mostam mindig)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz Peter.70 #185677 üzenetére
Franc tudja már, siettem, le kellett volna fotóznom.. Körben vannak a gombok, montha lenne egy sorrend, de azt választod pénzbedobás után, amelyiket akarod, azt hiszem.
1.habpisztoly, 2.valamilyen víz, 3.habkefe, 4.megint valamilen víz, 5.forró viasz, azt hiszem.
A vizek között nem tudom mi a különbség, talán tisztított víz, szűrt víz, vagy nem tudom, de nem volt egyforma. Meg amúgy a forró viaszt sem tudom, hogy kell használni? Csak ráfújom, és kész?Qru: Most látom, hogy közben te is írtál, így már értem, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 7Sony7 #185679 üzenetére
Sima öblítő víz (foltot hagy), csak habok, mosószerek vagy mosás elött nagy kosz öblítésére.
Lágyított öblítővíz (foltmentes öblítésre), utolsó lépés, ha nem akarsz viaszt.
Fényes/Viaszos öblítővíz (Foltmentes öblítés+ gyenge viaszbevonat), utolsó lépésként, ha többet akarsz a sima foltmentes öblítésnél."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
7Sony7
addikt
Köszi srácok, akkor megvagyunk. Mostmár tudm legalább. Amúgy ahhoz képest, amire számítottam, nagyon jól sikerült lemosni. Csak a felnik maradtak kissé piszkosak, de elsőre nem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Mi külsőshöz visszük az egész flottát, de az is fullon van, még a kézik is. Végül párat bevállalt a varázsgarázs Pesterzsébeten, hétfőre készen lesznek.
-
veterán
válasz stickermajom #185686 üzenetére
Dr. Genya!
10 perce hozta meg a postás az új ablaktörlő-készletet (3 helyett 4 db-os ???), az Aliról érkezett, tartóstesztnek vetem alá, nincs lehetőség eladni a járművet.
-
Peter.70
addikt
[link]
Ezzel a rendelkezéssel megint rugott az állam bácsi egy orbitális öngólt. Vagy most mi a helyzet? -
mamboo
tag
Hello, skodarsdizeloctavian kell vezerlest ill hosszbordasszijat cserelnem. melyik tipus ajanlott? hepu, ruville, skf? thx
-
nagyúr
válasz Peter.70 #185693 üzenetére
Magyarázat:
A digitális adó sugárzási sávja olcsó, így azt az ellenzék venné meg.
Ezért egyszerűbb volt megszüntetni. Így nincs ellenzéki média sem.
Az emberek meg le vannak szarva. Majd nyaraláskor, külföldön használja."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék: Ausztriába mennyit lehet menni matrica nélkül?
Subennél millió autó,és ember.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #185697 üzenetére
Autopalyan semennyit. Terj le foutra vagy vegyel matricat.
#nincsbennetarcsi
-
pècsimunkás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest