Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #186748 üzenetére
Az elején a 'tálcából' az szőnyegből akart lenni (van ahol hótálcának hívják, gondolom a perem miatt, még mert anyagában is jóval vastagabb, tényleg kiönthető akár a lé is belőle).
Szerk: Szerintem ez a legjobb kombó amiket kinéztél
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tboldi
nagyúr
válasz MC Pite #186748 üzenetére
Köszi neked is!
De lehet, hogy nem is lesz rá szükség, kb. 4x vagy 5x 5 km-t mentem csak így, és olyan nagyon nem is fog be, mint a bal hátsó korábban. Majd kiderül, hétfőn kérek időpontot és megmondom, hogy lehetőség szerint tegyenek meg mindent a betét megmentéséért.
-
gzbotii
nagyúr
válasz tboldi #186716 üzenetére
A sorrend idénre: hétfőn szerelő, kézifék nem fog (télen amúgy se szoktam nagyon használni) + átvizsgálás. Kedden villamossági - középső féklámpa nem kapcsol. Szerda vagy csütörtök szélvédőcsere - a nyáron, 16 fokban, autómosás közben elrepedt.
13-án műszaki, gatyába kell szedni. Utóbbi fél évben az építkezés miatt kicsit hanyagolva volt, most jól felgyűlt minden.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MC Pite
veterán
A tompított ahogy hazaértem az autóval, máris upgradelve lett. A refi izuóval elment szódával, de nem az igazi. A gyári PSX24W ködlámpa pedig 10 méterre is alig látszott a 24Wos izzó fénye a falon (a márkaszerviz üzembe helyezéskor annyira jól beállította, hogy a garázs hosszát nem világította el , 10 méterre már az állításomkor volt).
Ködlámpa egyszer lesz.patott, nem bírtam se az izzót, se a lámpát kiszedni. Refi egyik oldalon megvolt, a másikon nem fér el sehogy a kezem.Ma revánsot vettem, Peugeot - Pite 2:2 :
[link][ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
barnam_
nagyúr
válasz Kickass #186689 üzenetére
Nekem a 300D most januárban lett 28 éves. Nyilván feneketlen mennyiségű pénzt tudnék rákölteni - de jelen állapotban is nagyon simán megy. Most volt egy Zala-Somogy-Baranya (Pécs) kör oda-vissza, jó volt a Zselicben kanyarogni. Csak ne lennének ilyen szarok a magyar utak... (Esetleg az első futóműre is rá lehetne nézetni, van-e valamilyen lógás.)
Boldog Új évet a topic CarTársaknak!
-
-v-
addikt
Egy igazi slágerrel induljon az új év [link]
-
pècsimunkás
addikt
Még jó, hogy lehet kapni : [link]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
hacki87
senior tag
B Corsa 2015.09.24. óta hivatalból kivonták a forgalomból. de még van rajta műszaki.
Seat Cordoba még 2022ig műszakis 256ezer felett jár már. 2020ra már minden külső optikai tuning eltűnt róla.
Pápaszemes? merci nem lekérdezhető sajnos Pete mester Opelja sem.
Opel Calibra Hivatalból ideiglenesen kivonva 2009.12.02.
Omega-A Hivatalból ideiglenesen kivonva 2020.10.07.
Fehér Golf3 sem lekérdezhető
Golf3 után következő Nissan pickup még forgalomba van 2022ig.
Fiat Bravo Hivatalból ideiglenesen kivonva 2017.12.01.
Vectra B Hivatalból ideiglenesen kivonvaKezdete2013.07.22.
FORGALMAZÁSI KORLÁTOZÁSOK
Záradék megnevezéseA jármű lefoglalás hatálya alatt áll.A jármű lefoglalás hatálya alatt áll.A jármű opcióval terhelt. -
tboldi
nagyúr
válasz hacki87 #186777 üzenetére
Valahogy nem vagyok meglepve.
.......................Más: Tegnap a kádban ülve eltöprengtem a féken, és eszembe jutott, hogy akkor éreztem először a befogást, miután másfél hétig állt behúzott kézifékkel. Lehet, hogy az nem old ki rendesen. Ma vagy holnap szerintem leveszem a kereket és ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz pècsimunkás #186776 üzenetére
Kint meg 30-35000 €-ért utánadobják az enbernek.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
tboldi
nagyúr
Én csak azért szoktam, mert 1-esben hagyva a vezérlésnek nem feltétlenül esik jól, ha behuppanok a 130 kilómmal.
Mondjuk nem is szokott ennyit állni egyhelyben az autó, majdnem minden nap használom. Most csak a ropogó féltengelycsukló miatt választottam inkább a WagonR-t. És ma is így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pècsimunkás #186776 üzenetére
Lyally! Tippeltem egy 10-11 millát, látva az elszállt új autó árakat. Na de 15 millió egy szövetkárpitos, manuális 1.4 TSI-ért?! Vittz.
(Semmi bajom a szövetkárpittal, se a manuális váltóval, csak az ár érzékeltetése miatt ragadtam ki példának.) -
veterán
válasz BigBlackDog #186796 üzenetére
Szorrika vagyok, tényleg 1.5! (Most ment fel 6,3-ról 6,8-ra a Golfom ára )
Brumi1024: Mi pénz volt anno (5 éve?) az A3-asod?
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
Vette meg Xiaomi gyorstöltő tartót a telefonomba ami usb vel csatlakozik a szivargyújtóba nekem a Volkswagen Golf 4 ben úgy van bekötve szivargyújtó ha kiveszem a slusszkulcsot akkor is áram alatt van Szerintetek ha bedugva hagyom ezt a töltőt aminek van egy nagyon vékony halvány kék kör LED visszajelzése meg egy hófehér kör led visszajelzés a szivargyujtó csatlakozón, ezek folyamatosan világítanak. le képesek leszívni vajon az aksit?
-
-v-
addikt
válasz focvis #186795 üzenetére
Nem tudom ki az isten fogja ezeket megvenni magánemberként .. 10-ért se őszintén szólva.
2.5-3M környékén tök értelmes 9-10 éves kompaktokat lehet kapni, nem szétesős szívó motorral, értelmes felszereltség értelmes teljesítmény, pl. [link] [link] [link]
Igazából nem látom valami új kalap szar 1.5 tsi miben ad többet ezeknél, cserébe 4x annyiba kerül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- Politika
- Társasjáték topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest