-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
aero. #138861 üzenetére
Népszerű téma ez. Én inkorrektnek tartom az egész alkatrész és szerelés bizniszt ebben a formában ahogy most tetőzik. Azt meg végképp, hogy nem engedi a szerelő a hozott alkatrészt. Nem értem miért kell titkolni hogy mennyit keresnek a szereléssel, a korrekt az amikor megmondja ennyi a munkadíjam kerek perec, aztán döntsd el hozol-e alkatrészt vagy hozzak neked, ha nem akarsz te magad keresgetni és akkor az egész dupla árazás mehet a kukba.
Én is ugyan abból a forrásból viszem oda neki mint ő maga rendeli, ráadásul ugyan abból a rendszerből válogathatom ki az alkatrészt mint ő: unix, bárdi, stb.. Vannak pesze speckó esetek de itt most az általános helyzetről van szó.
Egy biztos inkább megyek olyan szerelőhöz aki meg meri mondani, hogy x a díja és hozhatod a cuccot mint aki x/3-ért dolgozik, de az alkatrészen keresi a nagy lóvét.
Má' nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Víztakarékos zuhanyfej eladó ! Esztétikus króm színű, szinte új ! Foxpost az árban !
- 10db OSRAM Ultra Life P21/5W 12V Extra hosszú élettartamú autóizzó / jelzőizzó - Foxpost az árban !
- Abraboro premium 6 mm-es csempe és üveg fúrószár : Új csempefúró / üvegfúró 6mm-es fúró szár
- Xiaomi töltő / HT-A09-71W
- Tado Smart AC Control, Klíma vezérlés, okosítás, Okosabb fűtés-hűtés, Apple,Android! Okos Otthon
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest