Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patry0t
tag
válasz
Sidorovich #28249 üzenetére
lehet ezekkel más altcoint is tárolni? Én Ripple-t szeretnék HW walletre tenni.
-
Patry0t
tag
elég sok befektetési blogot elolvasva, több helyen is előjött a Ripple, úgyhogy ma bespajzoltam belőle, reméljük felmegy az árfolyam szépen
-
Patry0t
tag
válasz
Omli85 #27634 üzenetére
Elvileg elutaltam Krakenre az összeget, de a netbankban nem látszik, hogy lenne ilyen Pending utalásom.. A Krakenre se érkezett még semmi. Körülbelül mennyi átfutási ideje van egy ilyen SEPA utalásnak? Az lehet a gond, hogy forintos számláról utalok és devizásról kéne? Utóbbi nincs..
-
Patry0t
tag
ti mindegyik oldalon használtok 2FA-t (2-factor-authentication)? Én HitBTC-n, Krakenen és Bittrexen vagyok fent, de mindenhol bekapcsoltam. Valamint ti verifikáljátok magatokat a lehető legmagasabb szintre? Nem tudom ennek van-e valami biztonsági kockázata. Pl feltörik a weboldalat a hackerek és ellopják az identitásod, mivel mindenféle fontos papírod náluk van..
-
Patry0t
tag
OTP-seket kérdezném: Kraken-re, Bittrex-re szeretnék SEPA átutalást csinálni OTP-s számlámról. Netbankban meg lehet ezt csinálni, vagy be kell másszak valamelyik bankfiókba személyesen? Aki csinált már ilyet elmondaná hogyan kell?
-
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
sziasztok!
Létezik olyan online tőzsde ahol lehet az összes altcoinnal kereskedni? Tehát igazi pénzért vennék különböző altcoinokat, majd ha van profit azt visszaváltanám igazi pénzre és felvenném.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest