Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Maximálisan egyetértek veled. Annál is inkább, hogy a topikban minimális munka befektetésével a legtöbb kérdésre magyar válasz is nyerhető. Azoknak meg nem fogok órákat pötyögni, akik pár óra keresésre/olvasásra sem hajlandóak, de szeretnének nagyon sok pénzt kaszálni ezzel.
Érted, neki drága rá az ideje, de az én időm nem drága neki. Hát kösz, kihagyom.(#8202) Carline: A hatalmas különbség, hogy ott nem "meggazdagodni" akarnak az emberek a te munkádból.
Nonprofit én is szívesen segítek másoknak, persze, ha értelmes a kérdés, és nem arról van szó, hogy a kérdező lusta a keresőt használni. Nekem ezért gusztustalan sok új belépő hozzáállása, akik még a keresőt se hajlandóak használni, de írjuk le, hogy lesznek gazdagok. Többit lásd az előző bekezdésben.
Biztos, sokkal különb ember vagy nálam, de azért azon elgondolkozhatnál, nekem miért van vagy 10 000 szakmai hozzászólásom, míg neked a tizede...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest